6 Ιουλίου 2013

Αθλιότητες της «Αυγής» ...για το προβοκατορικο δημοσιευμα των Financial Times (..που θα προβουν στις απαραιτητες επανορθωσεις)


Προκειμένου να χτυπήσουν με δόλια μέσα το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η εφημερίδα του, η «Αυγή», αποδεικνύουν καθημερινά ότι συμμετέχουν ενεργά στην αντικομμουνιστική εκστρατεία που σημαιοφόρος της είναι η ΕΕ.

Συγκεκριμένα, η Αυγή του Σαββάτου αναδημοσιεύει το άρθρο των Financial Times (που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 5/7/2013), το οποίο ισχυριζόταν ψευδώς ότι οι δυο ευρωβουλευτές του ΚΚΕ καταψήφισαν την τροπολογία για την κατάργηση των μπόνους στα στελέχη του χρηματοπιστωτικού τομέα. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο ευρωβουλευτές του ΚΚΕ υπερψήφισαν την τροπολογία και αυτό καταγράφεται στα πρακτικά του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Μάλιστα, την Παρασκευή 5/7/2013, δόθηκε στη δημοσιότητα τοποθέτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ που διαψεύδει το δημοσίευμα των FT και ζητά την αποκατάσταση της αλήθειας. Ήξεραν λοιπόν στην «Αυγή» ότι το άρθρο των FT είναι συκοφαντικό και δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια, ωστόσο επέλεξαν συνειδητά να αποσιωπήσουν τη διάψευση και στην εφημερίδα να αναδημοσιεύσουν ολόκληρο το (διαψευσμένο) άρθρο των FT. Τόση είναι η πρεμούρα τους για να χτυπήσουν το ΚΚΕ. Παρόμοια στάση κρατά και η συγγενική «Εφημερίδα των συντακτών», υιοθετώντας το ψέμμα και σχολιάζοντας ότι «για προβοκάτσια μιλάει ο Περισσός», χωρίς να μπει ποτέ στον κόπο να ρίξει μια ματιά στα πρακτικά και να διαπιστώσει την αλήθεια. Αλλά όταν έχεις ανάγει τον αντικομμουνισμό σε επάγγελμα, τότε θα συνταχθείς με τις μεθόδους του πρώτου διδάξαντα, του Γκέμπελς που έλεγε «πες πες ψέμματα κάτι θα μείνει».

'Εχει ιδιαίτερη σημασία ότι οι ίδιοι οι FT και ειδικότερα ο συντάκτης του εν λόγω άρθρου, Μιχάλης Πατεράκης, απέστειλε επιστολή-email την Παρασκευή 5/7/2013 προς τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Γιώργο Τούσσα, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «οι FinancialTimesθα προβούν στις απαραίτητες επανορθώσεις». 

Η «Αυγή» με την επαναδημοσίευση αυτού του άθλιου δημοσιεύματος αποδεικνύει την ξετσιπωσιά του ΣΥΡΙΖΑ που προκειμένου να χτυπήσει το ΚΚΕ επιστρατεύει το ψέμμα, τη συκοφαντία και τη διαστρέβλωση. Ντροπή τους.


6 σχόλια:

  1. Νομιζω οτι θαταν σωστο να ερθει στην δημοσιοτητα αυτη η επιστολη (το μεηλ του συντακτη προς τον ευρωβουλέυτη του ΚΚΕ)
    των Financial Times περι δηλωσης
    επανορθωσης για το συκοφαντικο δημοσιευμα τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    μα πως το κανουν αυτο οι "υπερασπιστες" της "ενοτητας" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ???

    αλλα αμα εισαι στον πατο=ΣΥΡΙΖΑ, δεν λογαριαζεις τιποτα για να ανεβεις στην ΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν με ενδιαφέρει καμία "αποκατάσταση" από την FT...ξεφωνητό θέλω για την συγκεκριμένη φυλλάδα,τον "συντάκτη" και, κυρίως, το απόλυτο ξεφωνητό στις δύο αυτοαποκαλούμενες εφημερίδες...να μη σας πώ ότι θέλω ολοσέλιδες καταχωρήσεις (πληρωμένες) σε όλον τον τύπο που να τους κράζει για ψεύτες και ρόμπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο μεταξάουα οι ρόμπες της αυριανής (αυγής ήθελα να πώ) σήμερα τα ξημερώματα βάζουν και παραπομπή με την απάντηση του ΚΚΕ...και καλά να σώσουν τα προσχήματα...άξιοι συνεχιστές των δσκάλων τους της κιτρινοφυλλάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επικοινωνησε η Αυγη με το ΚΚΕ? Επικοινωνησαν οι FT με το ΚΚΕ? Αν οχι, μηνυσεις θελει, κομμα ζητα τα λεφτα σου, εκει που ποναει πλεον. Τι παει να πει ρεπορταζ χωρις να επικοινωνεις με το θεμα σου? Τερμα πια με την χαλαρουητα.

    Κοστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το ίδιο θέμα
    ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/07/ii.html )
    Η αποδοτική βιομηχανία του αντικομμουνιστικού ψεύδους ΙII.Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.