24 Ιουλίου 2013

Νεοναζιστικό σόου της Χρυσής Αυγής για τις κάμερες

Το φασιστικό και νεοναζιστικό της πρόσωπο δείχνει η Χρυσή Αυγή, που για μια ακόμη φορά προσπαθεί να στήσει ένα ακόμα σόου για κάμερες όπου θα μοιράσει τρόφιμα μόνο σε Έλληνες. Δεκάρα δεν δίνουν για τους ανέργους και τους εξαθλιωμένους οι νεοναζί, ντεκόρ στο σόου τους θέλουν, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο βουλευτής του μορφώματος Ηλίας Παναγιώταρος στη Βουλή. Σχολιάζοντας την αντίθεση του δημάρχου της Αθήνας, ευχαρίστησε τον Γ. Καμίνη που βοηθάει τη Χρυσή Αυγή να ανέβει στις δημοσκοπήσεις!

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής απαγόρευσε το συγκεκριμένο συσσίτιο, ενώ στο δελτίο Τύπου, με το οποίο αιτιολογεί την απόφαση αυτή, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πήρε αυτή την απόφαση, έχοντας υπόψη τις πληροφορίες των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας ότι άτομα που δραστηριοποιούνται στον αναρχικό χώρο θα εκφράσουν την αντίθεσή τους στην παραπάνω εκδήλωση, προκαλώντας γενικευμένα επεισόδια σε βάρος των συμμετεχόντων στη συγκέντρωση. Αν ισχύει ή όχι η συγκεκριμένη πληροφορία το γνωρίζει ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής. Στην περίπτωση που ισχύει, σημαίνει ότι η αστυνομία επιμένει στις παρακολουθήσεις και ότι ο αποκαλούμενος αντιεξουσιαστικός χώρος είναι διάτρητος.


Άξιο επισήμανσης είναι επίσης ότι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής, με αφορμή τη Χρυσή Αυγή, απαγορεύει κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών - Ιουλιανού - Φιλαδέλφειας - Δομοκού - Νέστορος - Κωνσταντινουπόλεως - Αγίου Μελετίου. Πολύ συχνά και με αρκετά προσχήματα απαγορεύονται οι συναθροίσεις τελευταία, κάτι που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί τις δραστηριότητας και των νεοναζί για να εμπεδώνεται το δόγμα «νόμος και τάξη» σε βάρος του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή δεν παύει να προκαλεί επικοινωνιακά επεισόδια και μέσα στη Βουλή. Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελ. Ζαρούλια επιτέθηκε με σκαιότητα κατά του προέδρου της Βουλής Γ. Δραγασάκη και την οικογένειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων κόρη;».


902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.