14 Ιουλίου 2013

Δεν θα περάσει ο φασισμός, δεν θα αφήσουμε τους φασίστες να μαγαρίσουν τα μνημεία των εκτελεσθέντων από τους ναζί!!!






Για μια ακόμη φορά οι χρυσαυγίτες εθνικιστές αποπειράθηκαν να καταθέσουν στεφάνι σε εκδήλωση για τη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους Ναζί, στο χωριό Καράτουλα του Πύργου.  Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση εμπόδισαν τα φασιστοειδή και ιδεολογικούς απογόνους των ναζί δολοφόνων να προβούν σε αυτήν την πράξη ντροπής για τα τιμώμενα θύματα.



Αξίζει να αναφερθούμε στον τρόπο που παρουσίασαν το γεγονός διάφορα media όπως το news24/7 που με τη λογική των δυο άκρων και εκφράσεις όπως οι παρακάτω έβαλε στο ίδιο τσουβάλι τους ιδεολογικούς απόγονους των ρουφιάνων με τους απόγονους των αγωνιστών της εθνικής αντίστασης.

"Σκηνές απείρου κάλλους πάνω από μνημείο εκτελεσθέντων από τους ναζί, με μέλη του ΚΚΕ και της Εθνικής Δράσης Ηλείας να πιάνονται στα χέρια"

Και

"Εκδήλωση στη μνήμη των εκτελεσθέντων από τους ναζί είχε προγραμματιστεί το πρωί της Κυριακής (14/07) στο χωριό Καράτουλα Πύργου, ωστόσο, μόνο φόρο τιμής στους νεκρούς, δεν αποτελούν τα όσα συνέβησαν.
Την εκδήλωση αμαύρωσε συμπλοκή μελών του ΚΚΕ και της Εθνικής Δράσης Ηλείας, τα οποία πιάστηκαν στα χέρια πάνω στο μνημείο. Το επεισόδιο έληξε, πριν ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο η κατάσταση."

Είναι πραγματικά δύσκολο να αποφασίσει κάποιος ποιό είδος φασισμού από τα δύο είναι χειρότερο, ο ωμός φασισμός των τραμπούκων χρυσαυγιτών ή ο ραφιναρισμένος ισοπεδωτικός φασισμός των media που προσπαθούν να ξαναγράψουν την αιματοβαμένη ελληνική ιστορία εξισώνοντας τους προδότες με τους αγωνιστές και τα θύματα;;

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

ΥΓ: Και για να μην ξεχνιόμαστε
Το έργο φασισμός το έχουμε ξαναδεί μέρος πρώτο, μέρος δεύτερο, μέρος τρίτο

15 σχόλια:

  1. Οι ουγκαμπούγκα με το "Σιδηρούν Σταυρό" (http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Cross) στην πλάτη πάνε να καταθέσουν στεφάνι προς τιμή των εκτελεσθέντων από τους Ναζί ?!?!?!
    Καλά. Οι συγκεκριμένοι πέντε-έξι δε φαίνονται να έχουν διαβάσει περισσότερα από 5 βιβλία στη ζωή τους. Τα υπόλοιπα τα βόιδια που τους ψηφίζουν και υπολογίζουν ότι αυτοί θα μας σώσουν, δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι καταλαβαινουν και το τι δεν καταλαβαινουν ειναι μεγαλο ζητημα, παντως οποιος ψηφιζει Χ.Α εχει μεγαλες ευθυνες ετσι και αλλιως.

      Παντως βαζε νικνεημ διοτι ειναι στους κανονες σχολιασμου.

      Διαγραφή
    2. Poe

      Στο τέλος όμως κατέθεσαν το βρώμικο στεφάνι τους.

      Χ.Α

      Διαγραφή
    3. "Στο τέλος όμως κατέθεσαν το βρώμικο στεφάνι τους."

      Μόνοι τους αφού είχε λήξει η τελετή... ε μόνοι ας καταθέτουν όσα θέλουν..... Δεν θα τους κυνηγάμε και από πίσω.....

      Διαγραφή
    4. Ε δεν μπορουμε και να βαλουμε σκοπιες

      Διαγραφή
  2. Αντε με τα φασισταρία που μπλέξαμε,τόσα χρόνια κρυμμένα στις τρύπες τους το παίζαν δυμοκράτες και τώρα που το σύστημα τους χρειάζεται βγήκαν στον αφρό και δείχνουν την μισανθρωπιά τους...
    Το θράσος τους απύθμενα των απογόνων κοκουλοφόρων χυτών και ταγματασφαλιτών....θελαν να καταθέσουν και στεφάνι

    Υ.Γ Δυστυχώς αποθρασύνονται όλο και περισσότερό,βλέποντας και την στηριξη μιας μερίδας του ελληνικού λαού,των δυναμεων καταστολής και του αστικού κράτους...

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χειρότερο και το πιο απογοητευτικό είναι, στο τέλος του video, ένας μικρός 15 χρονών δε θα είναι, που βαράει παλαμάκια με όλη του τη δύναμη βλέποντας τον ηλίθιο να τοποθετεί το στεφάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το γεγονός είναι ένα..σε όσες περιπτώσεις τα ούγκανα δεν εφάρμοσαν την γνωστή τακτική του "βρίσκω έναν μόνο του και το παίζω μάγκας",αλλά ήρθαν σε κανονική σύγκρουση,μετράνε δόντια και φάπες (βλ.λαγκαδά,χανια κ.α)...ειδικά όταν δεν κρύβονται πίσω από τα αδερφάκια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και σιγα τα ατοαμ που τους αντιμετωπισαν. 10 μπαρμπαδια ηταν (λεβεντες στην ψυχη ομως).Απλα θελει προσοχη να μην καλλιεργηθει μια οπαδικου τυπου αντιπαραθεση με τους φασιστες γενικοτερα( γιατι νομιζω οτι οι χιμπατζιδες στο βιντεο δεν ειναι χρυση αυγη).

      ΣΤΡ

      Διαγραφή
    2. Στο 4.21 η μπλουζα γράφει ξεκάθαρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      Για δες

      Διαγραφή
  5. παιδια επειδή ειμαι ηλειος το σχολιο δεν ειναι του news247 ,ειναι τοπικου ειδησιογραφικού site το οποιο θεωρείται εγκυρο και τεινει τον τελευταιο χρόνο να χαιδεύει τα αυτιά των χρυσαυγιτών με αποκορύφωμα τα εγκαινια των γραφειων τους σε πύργο και αμαλιάδα διπλασιαζοντας τον αριθμό των συγκεντρωμένωψν δημιουργόντας ψευδή εικόνο στην τοπική κοινωνία.κατι σαν τοπικός σκαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιτα εγω θεωρω πως οταν καπου αναπαραγεται μια ειδηση χωρις σχολιασμο, αυτος που την αναπαραγει δεν διαφωνει σε κατι και επειδη εμενα μου ηρθε μεσω newsleter απο του news247 που ειναι και site με περισσοτερη αναγνωσιμοτητα για αυτο εδωσα αυτο ως παραδειγμα(παροτι εγραψα οτι και αλλα το αναπαρηγαγαν).

      Διαγραφή
  6. δημιουργώντας* λελτημενη ταχυτητα μην με πειτε και μένα χρυσό αυγό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.