27 Ιουλίου 2013

Ερίζουν για το... πάπλωμα

Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ...

Αφού πραγματοποίησαν ένα Συνέδριο ορισμό του διαδρομισμού, της λιστομαχίας και της σταυρομαχίας...
Αφού διατύπωσαν απίστευτες καταγγελίες για το πώς μεθοδεύτηκε η σύνθεση του σώματός του και το αποτέλεσμά του...
...όλοι μαζί άρχισαν να μας ζαλίζουν το κεφάλι για τη δημοκρατία που υποτίθεται ότι νίκησε στο Συνέδριο, για την ενότητα που υποτίθεται ότι επιβεβαιώθηκε και πάει λέγοντας.

Στο μόνο σημείο που λένε την αλήθεια άπαντες είναι όταν δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για κυβέρνηση της αριστεράς. Πλειοψηφία και μειοψηφία ερίζουν ακριβώς για το ποιος είναι ο συντομότερος δρόμος προς το Μαξίμου, με τη μειοψηφία να προειδοποιεί την πλειοψηφία ότι έτσι όπως το πάει δεν θα μπορεί για πολύ ακόμα να κοροϊδεύει το λαό, να τον χειραγωγεί και να τον ενσωματώνει τελικά στο σύστημα. Αυτό κατά τη γνώμη της χρειάζεται πιο ριζοσπαστική φρασεολογία.



Την Παρασκευή μάλιστα, δύο βδομάδες μετά το Συνέδριο, η «Αριστερή Πλατφόρμα» διοργάνωσε εκδήλωση στην Αθήνα. Για να διαμηνύσει στην πλειοψηφία ότι το Συνέδριο θα ήταν πιο αποτελεσματικό στην παραπάνω κατεύθυνση αν υπήρχε άλλου είδους προετοιμασία, αν είχε δοθεί βάρος στην προγραμματική και πολιτική συζήτηση και πως τώρα πρέπει να επιμείνει στην ανάπτυξη και εμβάθυνση της κινηματικής δράσης του ΣΥΡΙΖΑ! Όπως μάλιστα σημειώθηκε, «η μάχη που έδωσε η Πλατφόρμα στο Συνέδριο δεν ήταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για το ΣΥΡΙΖΑ».
Αυτό λέμε κι εμείς. Και πιο συγκεκριμένα για τον ΣΥΡΙΖΑ διαχειριστή της αστικής εξουσίας.Ο καυγάς τους είναι απλώς για το πάπλωμα, κακέκτυπο του καυγά τους στην κεντρική πολιτική σκηνή με τον «ανταγωνιστή» τους για τη θέση.


902.gr

1 σχόλιο:

  1. Εγω παντως δεν καταλαβα τι συνεδριο ηταν αυτο απο τα λιγα που παρακολουθησα, ψηφιστηκε καποιο "κυβερνητικο" προγραμμα, θεσεις πανω στην οικονομια, την εργατικη νομοθεσια, την προνοια?
    Εστω μια στρατηγικη μεσες ακρες?
    Οπως επικοινωνηθηκε το μονο που μου εμεινε ειναι παει ο Γλεζος, δεν παει ο Γλεζος...

    Κοστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.