15 Ιουλίου 2013

Προσοχή! Ο φασισμός, εκτός των άλλων, τυφλώνει!!!


Τελικά ο εθνικισμός - φασισμός, εκτός από τις σοβαρές πνευματικές βλάβες που προκαλεί (όσοι τρώνε από το «κουτόχορτό» του μετατρέπονται σε ηλίθιους με περικεφαλαία), μπορεί να προκαλέσει στον ανθρώπινο οργανισμό και οργανικές βλάβες, πρώτα απ’ όλα στα μάτια. Με λίγα λόγια, τύφλωση!

Έτσι σε μια «κοινωνική ιστοσελίδα» (το σωστό «αντικοινωνική ιστοσελίδα») φερέφωνο της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής», εμφανίστηκε το εξής σχόλιο:


Στο συγκεκριμένο σχόλιο, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής βλακώδη:
«Πετάει σιγά-σιγά τις ψευτοπατριωτικές του μάσκες το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (μιλάμε όπως καταλαβαίνετε για το ΚΚΕ) και επιστρέφει ολοταχώς στην εποχή της μικρασιατικής προδοσίας. 

Έτσι, τον τελευταίο καιρό λειτουργεί "με συχνή ανανέωση και ροή ειδήσεων και τοποθετήσεων του ΚΚΕ" ιστοσελίδα του… Yunanistan Komunist Partisi (ΚΚΕ) στα… τούρκικα!!! Η ιστοσελίδα είναι στην εξής διεύθυνση: tr.kke.gr. Κι αν νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε, δεν έχετε παρά να την επισκεφθείτε, για να δείτε τα χάλια τους…

Προφανώς, το… YKP (KKE), βρήκε κάποια άκρη με τους Τουρκαλάδες μετά τα γνωστά γεγονότα της πλατείας Ταξίμ και ετέθη και πάλι στην υπηρεσία του βαθέως κεμαλικού κράτους….». 
Αφήνουμε, προς το παρόν τις βλακείες και περνάμε απευθείας στα συμπτώματα της τύφλωσης:
Αυτός που παρατήρησε ότι το ΚΚΕ έχει ξενόγλωσση ιστοσελίδα στα τούρκικα, δεν μπορεί παρά να είναι τυφλός, εφόσον δεν παρατήρησε την ίδια ώρα πως το ΚΚΕ έχει ακόμη:

Ιστοσελίδα στα αγγλικά: http://inter.kke.gr/
Ιστοσελίδα στα αραβικά: http://ar.kke.gr/
Ιστοσελίδα στα γαλλικά: http://fr.kke.gr/
Ιστοσελίδα στα γερμανικά: http://de.kke.gr/
Ιστοσελίδα στα ιταλικά: http://it.kke.gr/
Ιστοσελίδα στα ισπανικά: http://es.kke.gr/
Ιστοσελίδα στα ρώσικα: http://ru.kke.gr/
Ιστοσελίδα στα πορτογαλικά: http://pt.kke.gr/
Και βέβαια ιστοσελίδα στα ελληνικά: http://www.kke.gr/ 

Πόσο τυφλός ή πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος που εστίασε στην ιστοσελίδα του ΚΚΕ στα τουρκικά, ξεχνώντας όλες τις υπόλοιπες;

Εκτός πια κι αν δεν είναι ο συγκεκριμένος «κοινωνικός ιστοσελιδάριος» τίποτα άλλο παρά ένας γνήσιος απόγονος του Γκέμπελς, που δίδαξε στους ναζί όλου του κόσμου πως πρέπει να βρούνε και να λένε ένα μεγάλο ψέμα διαρκώς, έως ότου οι άνθρωποι τελικά το πιστέψουν! Κι αυτό στις μέρες μας, με τη χρήση της τεχνολογίας, της εξέλιξης της ηλεκτρονικής προπαγάνδας λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις, με στόχο την τύφλωση των εργαζομένων.

Σ’ ό,τι δε αφορά τους «τουρκαλάδες» (που κλίνεται κατά το «ελληναράδες») θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον συγκεκριμένο πως το ΚΚΕ δεν σχετίζεται με τίποτα τέτοιους (βλέπε «Γκρίζους Λύκους», η τουρκική μετάφραση της «Χρυσής Αυγής»), αλλά με τίμιους αγωνιστές, με τους Τούρκους κομμουνιστές, που παλεύουν για το δίκιο και την εξουσία της εργατικής τάξης στη γειτονική μας χώρα. Μάλιστα, εάν δεν το γνωρίζουν, το ΚΚΕ και πριν τις αντικυβερνητικές εκδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ και στις λαϊκές γειτονιές πολλών τουρκικών πόλεων, είχε και διατηρεί συντροφικές σχέσεις με το Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, με το οποίο είναι σε θέση να υπογράφει κοινές ανακοινώσεις για τις εξελίξεις στην περιοχή, αλλά και για τα ελληνοτουρκικά, όπως αυτή: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Κοινή τοποθέτηση των κομμουνιστών Ελλάδας και Τουρκίας, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζουμε από κοινού:

«Τα δύο ΚΚ είναι σταθερά προσανατολισμένα στην ανάπτυξη της φιλίας, της διεθνιστικής αλληλεγγύης ανάμεσα στην εργατική τάξη και στους λαούς των δύο χωρών. Καλούν τους εργαζόμενους να δουν πίσω από τον εξωραϊσμό της πραγματικότητας, που επιδιώκεται με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ, τη μετατροπή του Αιγαίου σε ΝΑΤΟικό "ορμητήριο". Τα δύο ΚΚ θα εντείνουν τις κοινές ενέργειες και δράσεις τους ενάντια στον ιμπεριαλισμό και στις ενώσεις του, ενάντια στον εθνικισμό, στις στρατιωτικές δαπάνες, για το σεβασμό των συνόρων των δύο χωρών. Ταυτόχρονα, δεν κρύβουν ότι λύση για τους δύο λαούς μπορεί να βρίσκεται μόνο στην ανατροπή της αιτίας που γεννά αντιθέσεις, συγκρούσεις, πολεμικές συρράξεις. Κι αυτή η αιτία δεν είναι άλλη από τα καπιταλιστικά υπερκέρδη».

Τέλος, αξίζει να αναρωτηθούμε: Πώς γίνεται η «Χρυσή Αυγή» κι όλο το σκυλολόι της να στηρίζει, με τον εμετό που ξερνούν, το νεο-οθωμανισμό του Τούρκου πρωθυπουργού, Ντ. Ερντογάν; Το παίζουν ...«γιουσουφάκια» του Αχμέτ Νταβούτογλου; Του σημερινού υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας και εκ των εμπνευστών του νεο-οθωμανισμού, του εργαλείου της αστικής τάξης της Τουρκίας για την ενίσχυση της επιρροής της, κάνοντας χρήση της θρησκείας και των μειονοτήτων. 

Πηγή : 902.gr
Σκίτσο : My Crazy Creations

2 σχόλια:

  1. Έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο προπαγάνδας (και το λέω για καλό).
    Ο καλυμμένος συσχετισμός της φασιστικής δράσης με άλλες δράσεις που επίσης τυφλώνουν(!!!) είναι όλα τα λεφτά...

    Ιάκωβος Δανιηλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκαιμπελισμός, ανώτατο στάδιο της παραπληροφόρησης.

    Rossa Salonica

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.