25 Ιουλίου 2013

Δελτίου Τύπου Σωματείων για Lidl Κύπρου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ LIDL ΕΛΛΑΣ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα 24/7/2013
Η κυβέρνηση της Κύπρου πριν λίγες ημέρες απελευθέρωσε πλήρως τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων, κατάργησε την κυριακάτικη αργία χαρακτηρίζοντας τουριστική περιοχή όλη την Κύπρο.
Η συνέπειες για τους εργαζομένους θα είναι τραγικές θα λειώνουν στα πόδια τους ολομερής για να πλουτίζουν τα μονοπώλια και οι πολυεθνικές.
Η κυβέρνηση της Κύπρου έχει μεγάλες ευθύνες εφαρμόζοντας εντολές της Ε.Ε. που μετατρέπει όλη την Κύπρο σε ένα απέραντο σκλαβοπάζαρο.
Αυτή την κατάσταση προσπάθησε να αναδείξει στους εργαζομένους της πολυεθνικής LIDL ο συνάδελφος Άκης Πούλος εργαζόμενος στο κατάστημα της Πάφου, για αυτό τον λόγο απολύθηκε γιατί και ο ίδιος δεν θέλει να μετατραπεί σε δούλο τον 21ο αιώνα.

Καταγγέλλουμε την πολυεθνική LIDL για την απόλυση του συναδέλφου, με την ενέργεια της αυτή δείχνει ότι στα μαγαζιά της δεν ανέχεται εργαζόμενους που διεκδικούν τα αυτονόητα, απαγορεύει την ενημέρωση των εργαζομένων, ουσιαστικά απαγορεύει την συνδικαλιστική δουλειά και δράση και όποιος «τολμήσει» απολύεται αυτό έκανε και με τον συνάδελφο ΑΚΗ ΠΟΥΛΟ.
Απαιτούμε από την πολυεθνική εταιρία LIDL να πάρει πίσω την απόλυση.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων
Πηγή: Lenin reloaded

2 σχόλια:

 1. Παρασκευή 26 Ιούλη 2013
  ( http://rizospastis.gr/story.do?id=7548437&publDate=26/7/2013 )

  (..)Απαιτούν την επαναπρόσληψη του απολυμένου στα LIDL Κύπρου

  Την απόλυση του εργαζόμενου στα LIDL Κύπρου καταγγέλλουν με κοινή ανακοίνωσή τους το Σωματείο Εργαζομένων στα LIDL Αττικής και ο Σύλλογος Εργατοϋπαλλήλων Αθήνας. «Καταγγέλλουμε», σημειώνεται χαρακτηριστικά, «την πολυεθνική LIDL για την απόλυση του συναδέλφου. Με την ενέργειά της αυτή δείχνει ότι στα μαγαζιά της δεν ανέχεται εργαζόμενους που διεκδικούν τα αυτονόητα, απαγορεύει την ενημέρωση των εργαζομένων, ουσιαστικά απαγορεύει τη συνδικαλιστική δουλειά και δράση και όποιος "τολμήσει" απολύεται αυτό έκανε και με τον συνάδελφο Ακη Πούλο. Απαιτούμε από την πολυεθνική εταιρεία LIDL να πάρει πίσω την απόλυση».(..)Ilief

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. και εδώ
  ( http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/23121/somateio-ergazomenon-lidl-kataggellei-apolysi-ergazomenoy-apo-katastima ).Ilief

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά