2 Μαΐου 2013

«Ζούγκλα» προβοκάτσιας

Oι "μπλε σημαίες που είδαν τα λαγωνικά της "Ζούγκλας"
Πανδαισία προκλητικής παραπληροφόρησης, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο, σε βάρος του ΚΚΕ χτες στη web tv της «Ζούγκλας». Διαβάστε τι ανακάλυψαν τα «λαγωνικά» του συγκεκριμένου ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της απεργιακής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.
Λέγανε: «Για πρώτη φορά γίνεται συγκέντρωση στο Σύνταγμα». Και ανέλυαν ότι αυτό είναι κάτι νέο που έγινε, επειδή εξελέγη νέος ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ο Δ. Κουτσούμπας. Πέρα από το ότι σκόπιμα επιχειρούν να περάσουν τη λογική ότι για το πού, πότε και πώς θα γίνουν οι συγκεντρώσεις και οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, αποφασίζει το ΚΚΕ, τούς θυμίζουμε το εξής: Οι απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς από το ΠΑΜΕ έχουν γίνει στο Σύνταγμα το 2007, το 2009, το 2010, το 2011, το 2012...
Δε σταμάτησαν όμως εκεί. Τι άλλο ανακάλυψαν; Οτι «για πρώτη φορά βλέπουμε πολλές μπλε σημαίες σε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ», θέλοντας προφανώς να δημιουργήσουν παράξενους συνειρμούς. Τούς ενημερώνουμε για το εξής: Οι εργαζόμενοι με τις μπλε σημαίες και τα μπλε μπλουζάκια, ήταν απεργοί της ΜΕΒΓΑΛ (εργαζόμενος μίλησε και στη συγκέντρωση) που δίνουν τον αγώνα τους εδώ και 7 μέρες. Βρέθηκαν, λοιπόν, στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Δε συζητάμε για άλλα που ακούστηκαν όπως: «α,α,α. Το ΠΑΜΕ θα κάνει και εκδήλωση μετά τις ομιλίες, άρα θα συναντηθούν οι πορείες ΣΥΡΙΖΑ, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ» ή «Ο κ. Κουτσούμπας μάς τα αλλάζει πολύ. Συνήθως έχει φύγει το ΚΚΕ όταν έρχονται οι άλλοι».
Το προβοκατόρικο παραλήρημα δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την Αλέκα Παπαρήγα. Αφού αναρωτήθηκαν αν τάχα ήταν στη συγκέντρωση, είπαν στη συνέχεια: «...μόνη της η Αλέκα Παπαρήγα. Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Τα λέει όλα». Χυδαία δημοσιογραφία. Οπως πάντα..

.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



2 σχόλια:

  1. Παιδιά το 12 έγινε στη Χαλυβουργία όχι στο σύνταγμα.
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθω τις απευθειαν συνδεσεις με το Συνταγμα της Ζουγκλας, απο το 2010.

    Φαινεται οτι στον καταμερισμο εργασιας, μεταξυ των ΜΜε η Ζουγκλα εχει αναλαβει εργολαβια την εικονικη πραγματικοτιτα στο Συνταγμα.

    θετικο που αντιδρα το ΠΑΜΕ αλλα υπαρχουν κι αλλα περιθωρια.

    Μπορει στελεχει να πιασουν κατευθειαν τον Καλουδη και να ζητησουν να παρεμβουν εκεινη τη στιγμη.

    Δεν επιτρεπεται να εχουν συνεχει καλυψη της συγκεντρωσης και να δειχνουν το τελευταιο κομματι προς την Φιλελληνων με ακινητη εικονα πανω απο δυο ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.