17 Μαΐου 2013

Αύριο η συγκέντρωση - συναυλία στο πάρκο «Τρίτση»

Κεντρικός ομιλητής ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Χιώνης. Συναυλία με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη»


Συγκέντρωση - συναυλία για την υπεράσπιση του πάρκου «Αντ. Τρίτση» διοργανώνουν αύριο Σάββατο στις 8 το απόγευμα ο Δυτικός Τομέας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ. Ομιλητής θα είναι ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕΘοδωρής Χιώνης. Η εκδήλωση, που θα γίνει στο χώρο του πάρκου (δίπλα στο συντριβάνι), περιλαμβάνει συναυλία από το μουσικό συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ διαμηνύουν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι το πάρκο είναι πνεύμονας πρασίνου για την ίδια μας τη ζωή, ότι με αγώνα το κρατάμε ανοιχτό για το λαό και κλειστό στην υποβάθμιση και στους επιχειρηματίες. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσουν μια σειρά πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, την προστασία από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, καλώντας παράλληλα το λαό της δυτικής Αθήνας να κάνει δική του υπόθεση τη σωτηρία του πάρκου, με όρους διεκδίκησης.

Στους δήμους, στη γειτονιά, στη Βουλή, στους μαζικούς φορείς, σε όλα τα επίπεδα, σε κρίσιμες στιγμές όπως οι πυρκαγιές του 2007 και του 2009, οι κομμουνιστές έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης του πάρκου. Εχουν αναδείξει τη σημασία του αλλά και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η εγκατάλειψή του, αποτέλεσμα μιας συστηματικής υποβάθμισης, προκειμένου να προχωρήσει η περαιτέρω εμπορευματοποίησή του και η λογική της ανταποδοτικότητας, η οποία αντιμετωπίζει το περιβάλλον σαν πηγή κερδοφορίας.

Η διοργάνωση άλλωστε του Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στο χώρο του πάρκου τα τελευταία χρόνια έχει και διεκδικητικό χαρακτήρα, κάνοντας το πάρκο και τη διεκδίκησή του προς όφελος των λαϊκών αναγκών, υπόθεση όλου του λαού της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.