31 Μαΐου 2013

«Αυγή»: Τσουβάλια ψέματα για να εμφανίσει το ΚΚΕ «μια απ’ τα ίδια»

Πόσα ψέματα μαζεμένα για το ΚΚΕ μπορεί να γράψει κανείς σε μια πρόταση; Την απάντηση τη δίνει η «Αυγή» με το σημερινό της ρεπορτάζ για την ψηφοφορία που έγινε την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή με θέμα την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, λέει η «Αυγή» για τη στάση του ΚΚΕ σε αυτήν την ψηφοφορία: «Το ΚΚΕ ουσιαστικά απείχε, αλλά ο μεν Νίκος Καραθανασόπουλος ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία (σ.σ. του Α. Γεωργιάδη), ενώ ο Γιώργος Λαμπρούλης ψήφισε υπέρ της άρσης».

Φυσικά, η αλήθεια δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράφει η «Αυγή». Πρώτον: Το ΚΚΕ δεν απείχε από την ψηφοφορία. Εξάλλου το παραδέχεται και η «Αυγή», όταν αμέσως μετά λέει ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ που ήταν παρόντες ψήφισαν. Δεύτερον, η «Αυγή» λέει ψέματα για το τι ψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ. Γιατί τόσο ο Ν. Καραθανασόπουλος όσο και ο Γ. Λαμπρούλης ψήφισαν όπως είχε ψηφίσει προηγουμένως το ΚΚΕ στην αρμόδια Επιτροπή: Υπέρ της άρσης ασυλίας τόσο του Α. Γεωργιάδη όσο και των άλλων τριών βουλευτών (Ι. Κεφαλογιάννη, Χρ. Κέλλα και Μ. Κασσή). Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμία αντίφαση ανάμεσα στις ψήφους των βουλευτών του ΚΚΕ, όπως ψευδώς ισχυρίζεται η «Αυγή», παραπλανώντας ακόμα μια φορά τους αναγνώστες της.

Προφανώς, η «Αυγή» ζορίζεται από το γεγονός ότι αρκετοί βουλευτές των άλλων κομμάτων δεν «τήρησαν» την κομματική γραμμή (π.χ. τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του Α. Γεωργιάδη) και υπήρχαν διαφοροποιήσεις και επιχειρεί να εμφανίσει ότι και στο ΚΚΕ συμβαίνει το ίδιο. Όμως το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους και όσα ψέματα κι αν γράψουν αυτό δεν αλλάζει.


6 σχόλια:

  1. Το ρεπορταζ γράφει για 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν την άρση της ασυλίας του ακροδεξιού Γεωργιάδη ο ένας ήταν ο Τατσόπουλος οι άλλοι 2 ποιοί ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε παρακαλω κανε και την ιδια ερωτηση στην αυγη για να σου πει ποιοι βουλευτες του κκε ψηφισαν κατα της αρσης και ελα να μας πεις τι σου ειπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια Αυγή να ρωτήσω ρε φίλε την έχω γραμμένη αφού συκοφαντεί, εσάς ρωτάω που γράφετε για 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ποιοί είναι ή ξέρετε ή δεν ξέρετε!

      Διαγραφή
    2. τατσόπουλος (σύμφωνα με δική του δήλωση),Κοντονής και Παπαδημούλης

      Διαγραφή
  3. Ενταξει.Η Αυγη δουλεια της κανει και την κανει καλουτσικα.Οχι πως το φοβαμαι,αλλα προετοιμαζουν το εδαφος για να στησουν πογκρομ εναντιον των κομμουνιστων βουλευτων οταν θα τους ευνοουν οι καταστασεις.Εχει δεκαετιες αυτο το θεμα με την αρση ασυλιας,αλλα για σκεφτειτε,δυο ακρα,αντιρατσιστικος,τι ετοιμαζουν αραγε κι εχουμε τετοιο καταιγισμο αρσης ασυλιας?Στηνουν επικοινωνιακα παιχνιδια για να στριμωχνουν στη γωνια το κομμα.Οτι και να κανεις στην παρουσα εισαι λαθος γι αυτους.Κατι θα τελειωσει,κατι θαρχισει. Τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τατσοπουλος πιανει για τρεις και δε σηκωνω κουβντα γι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.