13 Μαΐου 2013

Η κυβέρνηση βρήκε την λύση για τις Σκουριές ...

... πολύ απλά, θα συλλαμβάνει κάθε 10ήμερο και απο τρεις διαφωνούντες κατοίκους, ώστε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, να μην έχει μείνει κάτοικος στην περιοχή. Στον εισαγγελέα οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν στη Χαλκιδική
Πηγή : 902.gr

Στην εισαγγελία Πολύγυρου οδηγούνται οι τρεις διαδηλώτριες από τη βορειοανατολική Χαλκιδική, οι οποίες προσήχθησαν το πρωί της Κυριακής, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Οι προσαγωγές των τριών γυναικών, ηλικίας 25, 39 και 40 ετών, μετατράπηκαν σε συλλήψεις και με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.


Κάτοικοι της Χαλκιδικής έχουν προγραμματίσει να μεταβούν στα δικαστήρια του Πολύγυρου για να συμπαρασταθούν στις τρεις κατηγορούμενες.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό ατόμου, το οποίο κατά την επίθεση της αστυνομίας την Κυριακή εναντίον διαδηλωτών στη θέση Καρατζά στο δάσος Κάκκαβος φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο εναντίον αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά