2 Μαΐου 2011

Δώστε κάτι στον λαό για να ξεχάσει την πείνα του ... ΕΓΙΝΕ. Νεκρός ο Μπιν Λάντεν !

Και ξαφνικά ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο κατα την CIA "περιβόητος τρομοκράτης που επιτέθηκε στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υορκης τον Σεπτέμβρη του 2001" , σκοτώθηκε χθες στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν μετα απο συμπλοκή με δυνάμεις του αμερικάνικου στρατού. Μάλιστα δημοσιεύτηκε και η διπλανή φωτογραφία απο τα πακιστανικά μέσα παραπληροφόρησης, ως απόδειξη για τους κακόπιστους σαν και εμάς.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως ο "πόλεμος κατα της τρομοκρατίας" τερματίστηκε ? Όχι βέβαια. Απλώς μας τελείωσε ένας από τους πολλούς τρομοκράτες, που κατασκευάζονται απο τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες και μάλιστα με τέτοιον τρόπο ώστε να δικαιωθεί η υπερπροσπάθεια των Αμερικάνων "να μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο τα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας ...". Σου έρχεται να ξεράσεις απο την αηδία. Αλλά αυτοί έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι, και ότι θέλουν κάνουν ...

Δικαίωση λοιπόν για την αμερικάνικη κυβέρνηση που βομβαρδίζει 10 χρόνια τώρα Αφγανιστάν και Ιράκ, πανηγύρια και περηφάνια στις τάξεις του αμερικάνικου λαού, που μπορεί να μην έχει να φάει, αλλά μπορεί να χαίρεται για τον αμερικάνικο στρατό που "γαμάει και δέρνει" διάφορους φανταστικούς τρομοκράτες.

Βέβαια υπάρχουν και οι κακές γλώσσες του διαδικτύου απο την άλλη, οι οποίες λένε πως η συγκεκριμένη φωτογραφία του ανθρώπου αυτού που μοιάζει με τον Μπιν Λάντεν (όπως δηλαδή τον γνωρίσαμε μέσα απο τους δέκτες της τηλεόρασης), κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και καιρό και μάλιστα αναφέρεται ως "φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν απο τον Δεκέμβριο του 2001" (αριστερά) .

Θα μου πείτε, μικρή σημασία έχει αυτό ... Η ουσία είναι πως η προπαγάνδα της αμερικάνικης αστικής τάξης, είναι αυτή που "γαμάει και δέρνει",  μια προπαγάνδα που έχει κοιμίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα, κάτω απο το πέπλο του Καπιταλισμού, του αμερικάνικου ονείρου, της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. Τώρα εαν ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός απο το 2001 ή πέθανε προχθές, εαν η φωτογραφία είναι πλαστή ή αυθεντική, δεν μας πολυενδιαφέρει, απο την στιγμή που οι Αμερικάνοι μαγειρεύουν την κατάσταση προς το συμφέρον τους, όπως και να χουν τα γεγονότα ...Δεν είναι εξάλλου λίγες οι φορές που κατασκευάζονται ειδήσεις που δεν υπάρχουν παρά μονο στην φαντασία κάποιων !

12 σχόλια:

  1. Pfffft παλιωσε το νεο

    http://www.youtube.com/watch?v=Yl92OIyUBEE
    (of course)

    : ]]]]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ γράφτηκε:

    http://redflyplanet.blogspot.com/2011/04/blog-post_5648.html
    (και όχι μόνο)

    Τυχαίο?

    spiral architect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σαουδάραβας εκατομμυριούχος , ήταν εκπαιδευμένο μέλος της CIA και πολέμησε μαζί με τους Μουτζαχεντίν την δεκαετία του 80 ,τους Σοβιετικούς και τους Αφγανούς Μαρξιστές στο Αφγανιστάν.Σκοπός της CIA και των ΗΠΑ ήταν να πέσει η προοδευτική κυβέρνηση του Μαρξιστικού Κόμματος στο Αφγανιστάν και να πάρουν την εξουσία οι Ισλαμιστές.
    Το 1989 οι ισλαμιστές κέρδισαν τον πόλεμο και τα Σοβιετικά στρατεύματα σταδιακά αποσύρθηκαν από την περιοχή.Ο Μπιν Λάντεν έγινε εχθρός της Δύσης λίγα χρόνια αργότερα όταν εγκαταστάθηκαν στην πατρίδα του Σαουδική Αραβία, χιλιάδες Αμερικάνοι στρατιώτες, ανάμεσα τους και πολλές γυναίκες.
    Κατηγορήθηκε από την Δύση ότι είναι υπεύθυνος για τρομοκρατικές επιθέσεις την δεκαετία του 90 , καθώς και για τις επιθέσεις στη Νέα Υόρκη και άλλες Αμερικάνικες πόλεις το 2001.Την ανακοίνωση της εκτέλεσης του Μπιν Λάντεν την έκανε ο Πρόεδρος του Η.Π.Α.Χιλιάδες Αμερικάνοι βγήκαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και της Ουάσινγκτον για να πανηγυρίσουν το γεγονός.
    Τα τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν μια αμφισβητούμενη φωτογραφία του νεκρού Μπιν Λάντεν με σφαίρες στο κεφάλι.Η οργή εκατομμυρίων Μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο για διασυρμό και τον θάνατο του αρχηγού της Αλ Κάιντα ξεχειλίζει ,και οι ΗΠΑ φοβούνται αντίποινα.
    Τo νεκρό σώμα του Μπιν Λάντεν δεν το έθαψαν, αλλά το έριξαν στην θάλασσα τηρώντας όλα τα ισλαμικά έθιμα σύμφωνα με διαβεβαιώσεις των Αμερικανών


    Διαβάστε περισσότερα: http://kke4ever.blogspot.com/2011/05/matrix.html#ixzz1LFDKcy5r

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτογραφία αποσύρθηκε λίγο πριν τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι ως πλαστή !!! Τους πήρανε χαμπάρι γρήγορα και αναγκάστηκαν να παραδεχτούν την μαλακία τους ...

    Για να καλύψουν τους πακιστανούς συναδέλφους τους, οι αμερικάνοι μας λένε τώρα πως έχουν φωτογραφίες, αλλά δεν θα τις δημοσιοποιήσουν ακόμα ... μας τις κρατάνε για έκπληξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις οποίες όπως λένε δεν θα είναι αναγνωρίσιμος ο νεκρός...πολύ βρωμάει η δουλειά με την όλη κατάσταση στη μέση ανατολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAI ΒΓΗΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.

    ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΝ.

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ή μήπως: Ramboooooooooooo IBT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Αμερικη βγαινουν για να πανηγυρισουν τον θανατο του Μπιν Λαντεν,στη Βρετανια βγαινουν για να πανηγυρισουν τον γαμο των γαλαζοαιματων.
    Αυτα βλεπω κ παρηγοριεμαι,τελικα δεν ειμαστε μονο εμεις οι Ελληνες για τον γαιδαρο καβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα. Αρχισα να σας διαβαζω αλλα εχω μια δυσκολια. Αν ειναι ευκολο σας παρακαλω να κανετε μια βιβλιοπροταση για ασχετους. Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.