26 Μαΐου 2011

Ελληνοφρένεια για τους Αγανακτισμένους


Όλη η σημερινή εκπομπή εδώ

3 σχόλια:

  1. Κάπου λέει την λέξη κλειδί δεν υπήρχαν "ντράβαλα" τι έγινε ρε παιδιά με τις κουκούλες "γνωστοί άγνωστοι" Ρεπό εχθές? Μήπως έπεσε γραμμή από τα υπόγεια και όχι επεισόδια για να δείξουμε τι καλή είναι οι άχρωμη άοσμη "Αγανάκτηση" ? Κίνημα που δεν βάζει συγκεκριμένο στόχο και από που έρχεται και που θα πάει, επίσης η αβάντα από όλα τα ΜΜΕ!!! Τι να πω καλό είναι που ο κόσμος άφησε τον καναπέ του , άλλα αργά η γρήγορα η θα ξανά γυρίσει στον καναπέ η θα ζητήσει κάτι πάρα πάνω από μούντζες τύπου Μαυρογιαλούρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια εκει στην ελληνοφρενεια..τι ειναι αυτα που λετε για απεργιες και πορειες μαζικες πριν απο τις συγκεντρωσεις των αγανακτισμενων! Εγω δεν εχω δει τιποτα (μαλλον θα φταιει το οτι ζω σε σπηλαιο τα τελευταια χρονια).

    ο κοσμος τωρα αντιδρα και επαναστατει! Εξαλλου σαν λαος δεν εχουμε και καμμια φοβερη ιστορια σε εξεγερσεις και επαναστασεις! Τωρα μαθαινουμε σιγα σιγα αυτα τα ξενικα! Ουτε εχει χυθει αιμα.

    ..αλλα εχουμε ταπεραμεντο και ξερουμε να τα μετατρεπουμε ολα σε καρναβαλι..ειμαστε και λιγο ανιστορητοι γι αυτο βριζουμε ολους τους πολιτικους χωρους αδιακρητως και κανουμε φασιστικες γενικευσεις (ενταξει φασιστες γενικα δεν ειμαστε αλλα μας αρεσει να τα τσουβαλιαζουμε ολα γιατι ετσι τα κατανοουμε καλυτερα)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συνειδήσεις χτίζονται στους δρόμους και όχι στους καναπέδες.Είναι απλά μια αρχή για πολλούς,τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.