9 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινές διακοπές...για πάντα



Η αλήθεια είναι ότι εξαφανίστηκα πάλι τελευταία, λίγο οι εξετάσεις, λίγο το διήμερο στο καπάκι, έχασα την επαφή με την μπλογκόσφαιρα. Είπα λοιπόν σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο να δώσω κάποια σημεία ζωής. Όχι τίποτα άλλο αλλά κάποιοι μας στέλνουν μηνύματα με αγγελιοφόρους του στυλ "γράψτε και κανένα άρθρο ρεεεε!!!"(nicknames δεν λέμε).

Κατά τα άλλα όμορφα περνώ τις τελευταίες μέρες, έχουν έρθει και διάφοροι ινκόγκνιτο στα Χανιά και κάνουμε καλά παρεάκια, οπότε που καιρός για Internet. Πάντως το πιο σπουδαίο νέο, σε προσωπικό επίπεδο, διότι σε παγκόσμιο!!! ήταν το διήμερο που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, είναι ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο σπουδών μου στο ΕΑΠ  επίσης με επιτυχία...ας ελπίσουμε ότι έπεται συνέχεια!

Όσον αφορά το διήμερο τώρα, αν είναι κάτι που πρέπει να σημειωθεί(πέραν του ότι όσοι δεν έπαθαν αλλεργίες έδειχναν να περνάνε πολύ καλά), αυτό είναι η τιμιότητα των κομμουνιστών(κνιτών και λοιπών). Και το λέω επειδή παρότι χάθηκαν πολλά πράγματα μέσα στην αναμπουμπούλα(πως να μη χαθούν με 5000+ κόσμο;),  αυτά βρίσκονταν και παραδίδονταν στα απολεσθέντα τις περισσότερες φορές μέσα σε λίγα μόλις λεπτά! Απορώ δηλαδή που ακριβώς τον παίρνουν κάποιοι τον στραβό το δρόμο και καταλήγουν αρχηγοί και στελέχη στον Σύριζα. Το μόνο που οριστικά χάθηκε και υπέπεσε στην αντίληψη μου, ήταν ένα καμποτζιανό καπέλο, που όμως, ο κάτοχος του(nicknames πάλι δεν λέμε) θα έπρεπε να ήξερε πως όταν ανεβαίνουνε στη μοτοσυκλέτα δεν το σφηνώνουνε στη ζώνη διότι θα το πάρει ο αέρας στη διαδρομή και θα το κλαίμε. Αλλά αυτό έτσι και αλλιώς χάθηκε εκτός του "σοσιαλισμού σε ένα κάμπινγκ" οπότε δεν μετράει.

Α επίσης σήμερα[όπως κάθε κοκωβιός που σέβεται τον εαυτό του] έκαμα και το πρώτο μου μπάνιο μετά ρακετών και έχω φάει σύνολο 5 παγωτά scandal συνταγή Παρλιάρος!

Τέσπα, αυτά είχα να πω χοντρικά χοντρικά, υποθέτω το κλίμα αυτό των διακοπών θα συνεχιστεί για καμπόσο ακόμα μέχρι τα επίπεδα χοληστερίνης μου να χτυπήσουν κόκκινο, γιατί τι είναι οι διακοπές [στόν τόπο σου] δίχως λιπα...εεε ζουμερό κρέας 5 μέρες κολλητά;(καλά 4 γιατί σήμερα ακόμα δεν έφαγα αλλά το δάχτυλο μου βρίσκεται στην σκανδάλη του κινητού έτοιμο να πυροδοτήσει παραγγελία 2-3-4-5 σουβλάκια...όχι ρε θα αντισταθώ!!!)
Άντε τα λέμε!

Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

ΥΓ: Αγόρασα και μπλούζα της ΚΝΕ, αλλά όταν τη φοράω, επειδή είναι μαύρη, μου λένε ότι μοιάζω περισσότερο με χρυσαυγίτη παρά με κνίτη, τζάμπα το ξύρισμα δηλαδή για να δείχνω μικρότερος.

8 σχόλια:

  1. μπραβο poe-να σαι καλα να γραφεις αρθρα το χειμωνα-καλο καλοκαιρι γιατι μπορει ο δρομος του κομμουνιστη να ειναι στρωμενος με αγκαθια αλλα...να...που και που χρειαζεται και κανενα γαρυφαλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αμα περναμε καλα να μην το πουμε;
      Ευχαριστω φιλε:)

      Διαγραφή
  2. εψαχνα να σε βρω στο καμπιγκ αλλα μαλλον ειχες αλλαξει "φατσα"....παντως καλα ηταν οντως, εγω αν και πολλα χρονια πλεον μη Κνιτης το διασκεδασα εστω και αν "υπεστη" ελαφρυ "χωσιμο" για να βοηθησω την κατασταση.Τοσες χιλιαδες πιτσιρικαδες να φωναζουν μετα μανιας συνθηματα και να πορευονται συντεταγμενα εναντια στοςυ δολοφονους των λαων, ηταν για μενα μεγαλη "αναζωογονηση"...μαλλον ηταν ατο τελευταιο διημερο που πηγα, ευχομαι στο επομενο να ειναι 20000 Κνιτες...

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επρεπε να ρωτησεις κανεναν χανιωτη ρε συ να σου ελεγε

      Διαγραφή
  3. Μου άρεσε αυτό με τον ¨σοσιαλισμό σε ένα κάμπινγκ"! :P
    Καλή συνέχεια, και καλά παγωτά!
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχε, ευχαριστω Κωστα
      Και να θυμασαι, ο σοσιαλισμος σε ενα καμπινγκ ουτε ανατραπηκε ουτε κατερρευσε! Επιμενει αντιιμπεριαλιστικα ανα τακτα χρονικα διαστηματα:)

      Διαγραφή
  4. Οι κομμουνιστες οταν πανε στη μαχη τραγουδανε με το χαμογελο στα χειλη.Αυτο πρεπει να θυμιζουμε σε ολους Poe για να μην ξεχναμε οτι η ταξικη παλη διεξαγεται με ανθρώπους αισιόδοξους για το μελλον της ανθρωποτητας που ειναι η επανασταση κ ο κομμουνισμός.Πιστεύω οτι το διημερο (αν και το τελευταίο που πηγα ηταν το 10ο) εδωσε παλμο κ αισιοδοξία στους νεους κομμουνιστες απο μια ματια που εριξα στο διαδυκτιο.ΚΑΛΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για καποιους το διημερο ηταν μια πραγματικη μαχη που για να βγει 4-5 μερες δεν σταματησαν λεπτο(δεν συμπεριλαμβανω τον εαυτο μου μεσα εγω βοηθησα πολυ λιγο).
      Γενικα το διημερο πηγε καλα, και απο πλευρας αγωνιστικοτητας και απο πλευρας κεφιου.

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.