28 Ιουλίου 2013

ΚΚΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΕΥΔΗΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

35 σχόλια:

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ :Εκλογες σωματειου Οικοδομων Ηρακλειου: ψηφισαν περιπου 1400, το ΠΑΜΕ κατεκτησε τις 9 εδρες αυξανοντας τη δυναμη του κατα 50%, και το ψηφοδελτιο ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ τις 6, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ ενα απο τα μεγαλυτερα σωματεια Οικοδομων της χωρας ειναι ΠΛΕΟΝ ΤΑΞΙΚΟ!!!!

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο ταξικέ. Και ότι αναρωτιόμουν τι να έγινε τελικά εκεί. Και πάλι μπράβο.

      Υ.Γ. Το σχόλιό σου δεν ήταν άσχετο. Ικαρία και συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου έχουν κάτι κοινό. Την απροκάλυπτη ένωση όλων των υπηρετών των αστών απέναντι στην εργατική τάξη και την πρωτοπορία της...

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
    2. Μόνο ένας "ταξικός" προβοκάτορας σαν την αφεντιά σου θα χρέωνε συνεργασία ΧΑ-ΣΥΡΙΖΑ στους οικοδόμους! Marmaras

      Διαγραφή
    3. Εσένα φίλε μου η Χ.Α. σε πείραξε, για τους υπόλοιπους που συνεργάστηκαν είσαι οκ;!! ΟΚ

      χριστινα

      Διαγραφή
    4. Για χ.α.

      Από "Ριζοσπάστη"
      Πέμπτη 15 Νοέμβρη 2012
      ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7141875 )
      ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
      Ξεκινά σήμερα με πολλούς νόθους αντιπροσώπους

      Αποκαλυπτικές οι καταγγελίες της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου

      (..) Εκαναν κριτική στο νέο ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Αντιμνημονιακής Συνεργασίας» που θα εμφανιστεί επίσημα για πρώτη φορά στο συνέδριο του ΕΚΘ και το οποίο αποτυπώνει τη συνεργασία της «Αυτόνομης Παρέμβασης» (ΣΥΡΙΖΑ) με κομμάτι της ΠΑΣΚΕ.

      Οπως είπε ο Σ. Ζαριανόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, «διατηρεί ανέπαφο όλο το πολιτικό και συνδικαλιστικό φορτίο του, δεν είναι καθόλου νέο φαινόμενο. Η συνεργασία της ΑΠ με την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ εφαρμόζεται από το επίπεδο της ΓΣΕΕ, όπου μαζί ψήφισαν για την υπογραφή συμβάσεων με μειώσεις μισθών, εφαρμόζοντας τα μνημόνια στους χώρους δουλειάς, μέχρι τα πρωτοβάθμια σωματεία, στην πλειοψηφία των οποίων κατεβαίνουν σε κοινά ψηφοδέλτια. Εχουν από κοινού ψηφίσει τις αποφάσεις της ΓΣΕΕ και του ΕΚΘ.

      Τώρα πια η αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού που τρίζει κάτω από τις δυσκολίες διαχείρισης που συναντά η αστική τάξη, με άξονά της τη δημιουργία νέου σοσιαλδημοκρατικού πόλου διαχείρισης της κρίσης και πάλι με θύματα τους εργαζόμενους, συνοδεύεται με την προσπάθεια δημιουργίας του "νέου εργατοπατερισμού", με τη μεθοδευμένη μετακόμιση δυνάμεων της ΠΑΣΚΕ προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Η «κυβερνώσα αριστερά» χτίζει το επόμενο προσωπείο του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού. Οι αντιμνημονιακές κραυγές είναι για τα μάτια του κόσμου».

      Νόθοι συσχετισμοί με «πλαστούς» αντιπροσώπους

      Αναφερόμενος στη διαμόρφωση του Σώματος του Συνεδρίου του ΕΚΘ, ο Σ. Ζαριανόπουλος, σημείωσε ότι «συνασπισμένες οι δυνάμεις ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ και Αυτόνομης Παρέμβασης, αξιοποιώντας την πλειοψηφία τους στη Διοίκηση του ΕΚΘ, το οδηγούν συνειδητά σε ένα ακόμα συνέδριο νοθείας των πραγματικών συσχετισμών.

      Συνασπισμένοι ενέκριναν τη συμμετοχή ανύπαρκτων σωματείων - σφραγίδων με αρκετές δεκάδες αντιπροσώπους, όπως πχ. τα Σωματεία "Ρόδον" (δήθεν εργαζομένων στα νυχτερινά κέντρα), και Υπαλλήλων Ψύξης και Θέρμανσης. Νομιμοποίησαν αντιπροσώπους σωματείων που έστησαν οι παρατάξεις αυτές σε άμεση συνεργασία με τις εργοδοσίες. Π.χ. το σωματείο της εργολαβικής εταιρείας ISS που στήθηκε από την εργοδοσία με τη στήριξη συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ και έχει εκλέξει 10 αντιπροσώπους. Μάλιστα, η ISS απέλυσε εργολαβική καθαρίστρια στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου", επειδή αρνήθηκε να πάει να ψηφίσει στο εργοδοτικό σωματείο.

      Νομιμοποίησαν δεκάδες πλαστούς αντιπροσώπους που δεν έχουν ψηφιστεί από κανέναν, αφού οι καταστάσεις δεν είχαν την υπογραφή των εκλογέων όπως ορίζει ο νόμος, ή εκλέχθηκαν μέσα από εκατοντάδες διπλοψηφίες (σωματεία Οδηγών, Χειριστών, κ.λπ.).

      Νομιμοποίησαν ένα Σωματείο Ελλήνων Αλλιεργατών στη Μηχανιώνα με 77 μέλη, ενώ τους καταθέσαμε επίσημα δημόσια έγγραφα από το Λιμεναρχείο, τον ΟΓΑ όπου ασφαλίζονται οι αλλιεργάτες, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Ελληνας αλλιεργάτης, είναι όλοι Αιγύπτιοι. Εμείς ξέρουμε τη δουλειά που κάνουν και το καταγγείλαμε. Είναι συνταξιούχοι, ιδιοκτήτες καταστημάτων, οικοδόμοι, ακόμη και πλοιοκτήτες. Αρκετοί από αυτούς, έμπαιναν τα βράδια στα σπίτια των Αιγύπτιων Αλιεργατών στη μεγάλη απεργία τους πριν λίγα χρόνια, και τους χτυπούσαν, γιατί σήκωσαν κεφάλι απέναντι στους εργοδότες. Ανάμεσά τους είναι και Χρυσαυγίτες.

      Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία της Διοίκησης του ΕΚΘ διότι νομιμοποιεί τη Χρυσή Αυγή μέσα στο συνέδριο». (..)Ιlief

      Διαγραφή
    5. Για εθνικοσοσιαλισμό

      Από "Ριζοσπάστη"
      ( http://www.rizospastis.gr/storyPlain.do?id=7165591 )

      (..)ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
      Ερήμην των εργαζομένων το συνέδριο της ΓΣΕΕ
      Ανακοίνωση καταγγελία από το ΠΑΜΕ

      Τρίτη 27 Νοέμβρη 2012

      Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ σημειώνει:

      (..)Ο μεν Κολλάς κατηγόρησε το Προεδρείο της ΓΣΕΕ ότι είναι με την Μέρκελ και τον Φούχτελ και έχει καταδικάσει τους εργαζόμενους με τη στάση που ακολουθάει.

      Το δε Προεδρείο της ΓΣΕΕ του ανταπάντησε ότι όχι μόνο συμφωνούσε με αυτήν την πολιτική που σήμερα καταγγέλλει, αλλά μαζί παίρναμε τις αποφάσεις και μαζί τις υλοποιούσαμε προσθέτοντας ότι δήλωνε εθνικοσοσιαλιστής, πράγμα το οποίο ο Κολλάς όχι μόνο δεν αρνήθηκε αλλά το επιβεβαίωσε πλήρως.

      Τέτοιους συνδικαλιστές και ηγεσίες έχει ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός. Να τους χαίρεται η Αυτόνομη Παρέμβαση τέτοιους σαν τον Κολλά που δηλώνει Εθνικοσοσιαλιστής και τους έχει στη δύναμη της.

      Μπορεί με αυτές τις δυνάμεις και ηγεσίες η εργατική τάξη να προσδοκά ότι μπορούν να οργανώσουν την πάλη της ενάντια στην επίθεση που δέχεται και είναι σε εξέλιξη;(..)Ilief

      Διαγραφή
    6. "Μνημονιακές" και "αντιμνημονιακές" δυνάμεις σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους

      Τετάρτη 24 Απρίλη 2013
      ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7408099&publDate= )

      (..)ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ε.Κ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ)
      Δεν προκήρυξε απεργία για την Πρωτομαγιά

      Συντάχθηκε με την κυβέρνηση και την εργοδοσία, απορρίπτοντας την πρόταση του ΠΑΜΕ για απεργία

      Την απαράδεκτη απόφαση της συνασπισμένης πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) να απορρίψει την πρόταση του ΠΑΜΕ να προκηρύξει πανθεσσαλονίκια απεργία για την 1η Μάη, καταγγέλλει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

      Το ΠΑΜΕ πρότεινε την προκήρυξη απεργίας (όπως κάνουν πολλά Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Α/βάθμια σωματεία), με σκοπό να προσθέσουν το «ειδικό βάρος» του ΕΚΘ σε μια πρωτομαγιάτικη απεργία που αντιμετωπίζει την εργοδοτική τρομοκρατία και την κρατική καταστολή, ύστερα από την απόφαση της κυβέρνησης να «μεταφέρει» την Πρωτομαγιά μετά το Πάσχα, σε μια προσπάθεια να την υπονομεύσει.

      Ομως, η συγκεκριμένη πλειοψηφία όχι μόνο κρύφθηκε πίσω από το γεγονός ότι έχει προκηρύξει απεργία η ΓΣΕΕ, αλλά ήδη επέλεξε να μεταφέρει και το χώρο της συγκέντρωσης από την πλατεία Αριστοτέλους, όπου γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, με την αιτιολογία «να μην ενοχληθεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς που θα είναι ανοικτή εκείνη την ημέρα».

      Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την πλειοψηφία του ΕΚΘ για «πλήρη ταύτιση με την κυβερνητική απόφαση για εκφυλισμό της μέρας της εργατικής τάξης και παρεμπόδιση του γιορτασμού της από τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους. Οι δυνάμεις αυτές μαζί με την εργοδοσία υπονομεύουν την πρωτομαγιάτικη απεργία.

      Αλλωστε, οι τρεις συνασπισμένες παρατάξεις υποστήριξαν την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων με μείωση μισθών, εφαρμόζοντας οι ίδιες τα μνημόνια στους χώρους δουλειάς.

      Οι τρεις συνασπισμένες παρατάξεις αρνήθηκαν να καταδικάσουν την επίθεση χρυσαυγιτών ενάντια σε στελέχη του ΠΑΜΕ στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, που παρενέβησαν για να καταγγείλουν τη νοθεία στις αρχαιρεσίες του σωματείου προπονητών, την οποία καθοδηγούσε προσωπικά ο πρόεδρος του ΕΚΘ, και δύο στελέχη της ΠΑΣΚΕ "πιάστηκαν στα πράσα" έτοιμα να ψηφίσουν χωρίς καν να είναι μέλη του εν λόγω σωματείου.

      "Μνημονιακές" και "αντιμνημονιακές" δυνάμεις σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι της εργοδοσίας. Η μόνη διαφορά τους είναι το ποια κυβέρνηση (τρικομματική ή της «κυβερνώσας αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ) θα εφαρμόσει την ίδια πολιτική, θα συνεχίσει το σφαγιασμό των εργαζομένων. Κοινός τόπος τους, το αντι-ΠΑΜΕ παραλήρημα».(..)Ilief

      Διαγραφή
    7. Ναι, μόνο εκεί(Iκαρια). Σε όλα τα άλλα σωματεία, μόνο ταξικά η ΑΠ. :lol

      Διαγραφή
    8. @Marmaras τι σκατά πίνεις και σε χαλάει;
      Να σου θυμίσω και για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας πριν ένα μήνα στο "τουρλουμπούκι απ' όλα" ψηφοδέλτιο του γνωστού Ρω..
      την κολεγιά σας με Χρυσαύγουλο !
      Υπάρχουν και έντυπα ψηφοδέλτια ...αν ξέρεις !

      Διαγραφή
    9. Αυτά γίνονταν με τους οικοδόμους το '75 όταν το ΚΚΕ δεν είχε τόσο "επαναστατική" ηγεσία όσο το σημερινό!

      http://youtu.be/m8ijM2Uq2W4

      Το αφιερώνω στο σωματείο οικοδόμων Ηρακλείου Κρήτης για να μάθουν οι νεώτεροι τι σημαίνει ΤΑΞΙΚΟ! marmaras

      Διαγραφή
    10. στους 35 του υπουργειου εργασιας οι μισοι και παραπανω ειναι οικοδομοι, στις απεργιες στο λιμανι ο κλαδος εκανε τα "καλυτερα" για να μην σπασει η απεργια. σε δεκαδες εργοταξια εχει γινει "δυναμικη" παρεμβαση. στις 20/10 ειχαν ενα νεκρο και επαιξανα σημαντικο ρολο στην αποκρουση των χαφιεδων.
      την καταληψη στο υπουργιο εργασιας (πειραιως) που μπηκαν μεσα με γυμνα χερια απεναντι στις διμοιριες (μπλε αλλα αυτους ειχαν και κατι ειδικους φρουρους)
      τι να κανουμε τωρα, απο τους μπατσους οι οικοδομοι δυσκολα τρωνε ξυλο, συγνωμη κιολας!!!
      σε αντιθεση με το ταξικο κινημα της α.π. που υπογραφει μειωσεις και ειναι κωλος και βρακι με τον σεβ και τα αφεντικα, πχ σκλαβενιτης.
      αλλα και παλι με ξενα κολυβα ρε μαρμαρα;;;;; οικοδομοι και ΚΚΕδες ειναι στο βιντεο, εσεις τι σχεση εχετε; πατε παλι για κανα φωτοσοπ;

      Διαγραφή
    11. αλλα και για την ταμπακιερα τπτ.
      μεχρι και ονοματα βγηκαν που απεδειξαν οτι ειστε κωλος και βρακι με τα αυγα, μοκο ε; την εφαγε ο διαμαντης την γλωσσα;

      Διαγραφή
    12. ".. σε αντιθεση με το ταξικο κινημα της α.π. που υπογραφει μειωσεις .. "

      Απλές φήμες modesto!
      ( http://redflyplanet.blogspot.com/2013/07/blog-post_24.html ).Ilief

      Διαγραφή
    13. Το ψέμα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια, σε νεότερη ανάρτηση στο ιστολόγιό σας Ηρακλειώτης σχολιαστής, μας πληροφορεί ότι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ συμμετείχε και οικοδόμος μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Μάλλον έχετε μπλέξει τα μπούτια σας και πρέπει να τα ξεμπλέξετε! Την Αλήθεια ρε! marmaras

      Διαγραφή
    14. Μαρμαράκο
      να φανταστώ πως δεν νιώθεις την ανάγκη να απολογηθείς. Θα μου πεις, αυτό προυποθέτει και την κατοχή τσίπας, έννοια που εσύ μόνο από απόσταση έχεις συναντήσει.

      Μην θεωρείς όμως δεδομένο πως θα συνεχίσω να επιτρέπω το τρολάρισμα που κάνεις.

      ΥΓ

      Για την ιστορία και θέτοντας τον "προβληματισμό" σου σε ένα γενικότερο επίπεδο, ... άλλο πράγμα τι κάνει συνδικαλιστικά ένα μέλος, ψηφοφόρος, φίλος, οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, και άλλο πράγμα οι κεντρικές αποφάσεις, η πολιτική και συνδικαλιστική γραμμή του πολιτικου φορέα. Άλλο πράγμα δηλαδή, η επίσημη στήριξη και συμμετοχή των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, και άλλο πράγμα η συνδικαλιστική αυτομόλυση ενός μέλους του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΠΑΜΕ.
      Πιστεύω πως ακόμα και εσύ ο χουλιγκάνος, καταλαβαίνεις την διαφορά.

      Και τελωσπάντων, μιας και έγραφα για τσίπα πιο πάνω, υπάρχουν ακόμα ορισμένοι, λίγοι, μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που την κατέχουν όπως φαίνεται.

      Διαγραφή
    15. να σου πω εγω τι σημαινει ταξικο σωματειο μαρμαρα, πριν 2 μηνες πανω απο 100 οικοδομοι που δουλευαν σε εργοταξιο σε δημοτικο κτιριο καλεσαν το σωματειο-με πλειοψηφια ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ τοτε-επειδη ηταν απληρωτοι μηνες, το σωματειο το επισημο δεν πηγε, πηγε ομως το ΠΑΜΕ Οικοδομων, πιεσε, διαμαρτυρηθηκε στον δημο και τον εργολαβο, οι οικοδομοι πληρωθηκαν την ιδια μερα καποια δεδουλευμενα τους, σωματειο ταξικο δεν ειναι μονο οι συγκρουσεις με τα ΜΑΤ αλλα πρωτα απο ολα με την εργοδοσια στους τοπους δουλειας, αλλα ξερω εσεις οι ουλτρα "επαναστατες" ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ειστε ολοι παντα στους δρομους, στους χωρους δουλειας κανετε απεργοσπασιες η μοκο, ετσι?

      Ταξικος

      Διαγραφή
    16. προς μαρμαρα :μελος του ΣΥΡΙΖΑ-πρωην πλεον-συμμετειχε στο ψηφοδελτιο του ΠΑΜΕ στις εκλογες οντως, αλλα την ιδια μερα που ανακοινωθηκε το ονομα του, ο τοπικος ΣΥΡΙΖΑ τον διεγραψε χωρις καν να τον ρωτησει οπως ο ιδιος κατηγγειλε ουτε τα στοιχειωδη, μετα μας "καταγγελτε" για Σταλινικους, θελετε βρεγμενη σανιδα μου φαινεται, μα βρεγμενη....


      Ταξικος

      Διαγραφή
    17. προς μαρμαρα:αρκετοι απο το ψηφοδελτιο της "ανεξαρτητης κινησης οικοδομων" ειναι γνωστοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, τα ονοματα δεν εχουν και τοση σημασια, παρε τηλ εδω στα γραφεια σας και ρωτα τους δικους σας να στο επιβαιβεωσουν, και το οτι πατε με ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ παρεουλα καινουριο δεν ειναι, αλλα να πατε παρεουλα και με ΧΑ, αυτο ειναι, και μαλιστα χοντρο, τωρα ονοματολογια δεν θα κανουμε, αυτο θα σε βολευε, η αληθεια ομως ειναι αυτη και το ΠΑΜΕ το κατηγγειλε εδω στο Ηρακλειο ανοικτα στα τοπικα ΜΜΕ, οτι στο ψηφοδελτιο που συμμετειχατε και εσεις συμμετειχαν και χρυσαυγιτες(υπαρχουν ονοματα), επομενως στο ξαναλεω μην ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη, θα "γδαρθεις" ασχημα...


      Ταξικος

      Διαγραφή
  2. μπα!!!ο μαρμαρας!!! που σαι ρε παιδι εσυ;;;
    να σου θυμισω οτι συνεργαστηκατε στις δημοτικες στην ικαρια; να σου θυμισω το συνταγμα;
    θες να ψαξεις λιγο τα ονοματα του "ενωτικου" ψηφοδελτιου που ειχατε ολοι οι αλλοι μαζι να δεις με ποιους συνεργαστηκατε;;;;;
    χαιρετισματα στον πιλαφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άντε βρε ταξικέ,βγάλε τα ούγκανα αφού ενόχλησαν τον μαρμαρά...τους υπόλοιπους να δώ πώς θα δικαιολογίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει δικιο παιδια ο μαρμαρας.Ειπαμε Πασκε - Δακε οχι και Χ.Α. Παντως μαρμαρά για τους υπολοιπους μη διαμαρτυρηθεις, γιατί την εχετε λερωμενη τη φωλια σας κ βρωμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΣΩΜΑΤΟΝΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

      ΤΑΞΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  5. marmaras, μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες… εγώ από τη πλευρά μου, για την ώρα το αφήνω εκεί και τελείωσα

    Αν θες κάτι εδώ

    http://redflyplanet.blogspot.com/2013/07/blog-post_29.html

    φαμφάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς μαρμαρα:μην ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη δικε μου, εζησα αυτες τις εκλογες απο πρωτο χερι, εζησα το σκηνικο που ηρθαν χρυσαυγιτες αν ψηφισουν δικο τους αλλα εφυγαν απραγοι επειδη δεν ειχαν βιβλιαριο, ειδα χρυσαυγιτες να μιλανε με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ τετατ για τη ροη του κοσμου στις εκλογες, εχω το ψηφοδελτιο οπου ΠΑΣΚΙΤΕΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΔΑΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ειστε παρεα, ασε λοιπον τα βλακωδη σου, επειδη τις επομενες μερες πολλα θα βγουν στη φορα και το ξεμπροστιασμα του ΣΥΡΙΖΑ θα εχει πολυ ενδιαφερον, δεν ντρεπεστε και λιγο.....

    ΥΓ οι εκλογες σε αυτο το σωματειο εχουν τεραστια σημασια για δυο λογους:
    στο Ηρακλειο ολος σχεδον ο μηχανισμος του ΠΑΣΟΚ ειναι πλεον στον ΣΥΡΙΖΑ, δευτερο στο ΕΚΗ, ολοι οι καραμπινατοι ΠΑΣΟΚΟΙ, χρονια βολεμενοι στο ΕΚΗ, τωρα ειναι μελη του ΣΥΡΙΖΑ, επομενως ο καθενας καταλαβαινει οτι τις προηγουμενες μερες ηταν μια μαχη μεταξυ του νεου κυβερνητικου συνδικαλισμου αλλα ΣΥΡΙΖΑ, και των ταξικων δυναμεων και η αντανακλαση της θα φανει συντομα και στην πολη και πανελλαδικα.

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και κατι ακομη, στο ψηφοδελτιο ηταν ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και 3 μελη της ΧΑ, με αποδειξεις και ονοματα.

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ίδια γραμμή όλοι σας με τον «εθνάρχη» Καραμανλή όταν και αυτός αποκαλούσε στη 10ετία του '70 τους αγωνιστές του φοιτητικού κινήματος «αριστεροχουντικούς»!Μπράβο και σ' ανώτερα! Marmaras

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε!!! Ισπανικό εμφύλιο ξέχασες,Κρονστάνδη 21, το βρώμικο 89, κανα κότερο του Χαρίλαου, τη Πανσπουδαστική νο8, εγώ θα στα θυμίζω;!;!
      Γαβ γαβ γαβ μαρμαρα!!! Ή μήπως νιάου νιάου σα γατάκι που είσαι; Και πολύ καλοί είμαστε μαζί σας, φασιστοειδή παντός είδους και απόχρωσης...

      Διαγραφή
    3. ΤΟΤΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΙ ΓΥΡΕΥΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΜΣΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ "ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ" ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ ΧΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΚΑΝΑΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ?ΚΑΙ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΝ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ.

      ΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ

      Διαγραφή
    4. @ΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ

      Παιδιά, το θέμα φαίνεται σοβαρό και καλό είναι να δημοσιευτούν τα ψηφοδέλτια με τις απαραίτητες διευκρινίσεις δίπλα από τα επίμαχα ονόματα!
      οι ΣΥΡΙΖιώτες μας έχουν πρήξει με τη δήθεν αγανάκτησή τους σε θέματα συνεργασιών. Να δούμε λοιπόν τι είδους συνεργασίες και με ποιους εννοούν...
      Μέχρι και τη ΧΑ φτάνει η χάρη τους. Κι αυτό όχι γιατί είναι φασίστες! Όχι! Απλώς είναι ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!
      Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το μισό διαλυμένο ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ και το άλλο μισό στη ΧΑ!

      ΜΠΑΜΠΗΣ

      Διαγραφή
  8. Είναι κι αυτό μια εκδοχή (δική τους) του "ΑΑΔΜ"...έτσι δεν είναι Αλέκο Χ.,"εργατικέ" αγώνα,σάπια σπορά;
    Και ναι, τα θέλουμε τα ονόματα. Αρκετά με τις αβρότητες, παραείμαστε ευγενικοί μαζί τους, όλα στη φόρα ΤΩΡΑ, η Ικαρία 2010 δεν ήταν η αρχή, αλλά είναι οδηγός τους...τους έχουμε παραχαϊδέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kαι ομως ηταν υποψηφιος χρυσαυχιτης με το ψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ με ταυτοτητα με το ονομα Τσιγκενης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια στην ισκρα γραφτηκε σε σχολιο που αφορά την αποχωρηση γρηγοριάδη οτι κανενα μελος του ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετειχε στο ψηφοδέλτιο των αντιπάλων μας. Μηπως μπορούμε να δώσουμε ονόματα?
    Παντελής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ( http://www.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=31/7/2013&id=14715&columnId=161 )

      (..)Αναρθρες κραυγές...

      Από μερίδα του Τύπου και του διαδικτύου εμφανίζεται ο πρώην σκιτσογράφος του «Ριζοσπάστη» Κ. Γρηγοριάδης ως απολυμένος «εν ψυχρώ» από την ηγεσία του ΚΚΕ!!!

      Ο «Ριζοσπάστης και η ηγεσία του ΚΚΕ δεν μπορούσαν να απολύσουν τον Κ. Γρηγοριάδη για τον απλό λόγο ότι, εδώ και 6 χρόνια, ο συγκεκριμένος ήταν συνταξιούχος και συνεργαζόταν με την εφημερίδα, ως σκιτσογράφος.

      Πρόκειται για δική του επιλογή να διακόψει τη συνεργασία του με την εφημερίδα, δημοσιοποιώντας τις πολιτικές διαφωνίες και απόψεις του. Προς τι λοιπόν οι άναρθρες κραυγές, κύριοι της αντικειμενικής ενημέρωσης;(..)Ιlief

      Διαγραφή
  11. Αλλά μιας και το βασικό θέμα της ανάρτησης είναι η ομιλία Κουτσιούμπα στην Ικαρία.... (προτείνω οι συνομιλίες για το Ηράκλειο να μεταφερθούν στην αντίστοιχη ανάρτηση, εάν τεχνικά είναι δυνατό)

    Εντύπωση μου έκανε το ιδεολογικό ύφος της ομιλίας. Δεν τα λέει πάντα έτσι. Αυτή τη φορά μάλλον γιατί απευθύνεται σε ιδεολογικά μορφωμένους και πολιτικά καταρτισμένους ανθρώπους.
    Εκεί στην Ικαρία, που όπως είπε κι ο γιατρός μου (ικαριώτης) συμμάχησαν όλοι μαζί "ξύλα, πέτρες" ενάντια στο ΚΚΕ για να πάρουν το Δήμο!!

    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.