27 Μαΐου 2013

Νέα Υόρκη: Έλληνες μετανάστες πέταξαν χρυσαυγίτες έξω από την προβολή του έργου «Ταξισυνειδησία»

Ένα ακόμη γερό μάθημα έδωσαν οι Έλληνες μετανάστες στα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά στην Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της προβολής του ντοκιμαντέρ «Ταξισυνειδησία» στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, στην Αστόρια, φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν με ντουντούκα να παρέμβουν, προσπαθώντας να φωνάξουν συνθήματα. Όμως οι Έλληνες μετανάστες αντέδρασαν άμεσα και πριν οι χρυσαυγίτες προλάβουν να φωνάξουν το παραμικρό, κυριολεκτικά τους πέταξαν σηκωτούς έξω από την αίθουσα.


Η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά, ενώ μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε πλούσια συζήτηση με τον ιστορικό Κωστή Καρπόζηλο, ο οποίος έγραψε το σενάριο και την υπεύθυνη της παραγωγής Φρόσω Τσούκα, οι οποίοι μίλησαν στο κοινό και απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις.

25 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;

    ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;

    ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλληνες σίγουρα δεν είναι....

      Διαγραφή
    2. Χρυσαυγίτης μετανάστης... Σαν ανέκδοτο ακούγεται...
      Με τις πέτρες τους παίρνουν παντού οι Έλληνες μετανάστες!

      Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως είναι αυτοί που έκαναν την επίθεση στην Αγία Παρασκευή και από τότε ακόμα τρέχουν...

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

    Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ''Στρατης Μυριβηλης''
    3 φορες υποψηφιος για το νομπελ λογοτεχνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ...

      ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ!!!

      "Άλμπερτ Αινστάιν"
      Αυτός το πήρε το Νόμπελ... Βλακάκο

      Ιάκωβος Δανιηλίδης







      Διαγραφή
    2. εσυ τι εισαι?Βλακας Χρυσαυγιτης?

      Τασος

      Διαγραφή
    3. Προφανώς ρωτάς τον θαυμαστή του Μυριβήλη, σωστά?

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή
    4. Που το είπε αυτό ο Μυριβίλης ρε κόπανε;

      Διαγραφή
    5. «- Από πού είσαι;
      - Από την Ελλάδα!
      - Πού κατοικείς;
      - Στην Ελλάδα!
      - Πώς σε λένε;
      - Είμαι Ελληνίδα!
      - Ποιοι είναι οι συνεργάτες σου;
      - Ολοι οι Ελληνες!».
      ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

      από της πιο ηρωικές μορφές ( κατά την γνώμη μου ) του ΚΚΕ, όπου μπροστά στην ελευθερία της πατρίδας μας, από τους κατακτητές ναζί και τα εγχώρια τσιράκια τους, δεν φοβήθηκε ούτε και τον θάνατο … να πεις σε αυτόν τον Μυριβίλη, εφόσον έχει πει μία τέτοια μπούρδα ….


      Διαγραφή
  4. Γιαυτό δεν πήρε το νόμπελ ....δεν το δίνουν σε βλάκες!!!!Αλοίμονο να εδιναν και νόμπελ στον τσακαλώτο τον στρατηγο των αγγλοαμερικάνων το 1949, επειδη εγραψε ενα βιβλίο για την ηττα(?) του Δ.Σ.Ε.
    ΟΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπαρχει μια διαφορα καραγκιοζη φασιστα.
    οι συγκεντρωσεις σας ειναι με μεταφερομενους απο ολη την ελλαδα και πληρωμενους σφιχτες απο τα γυμναστηρια, ενω αυτοι που σας διωχνουν ειναι οι κατοικοι των περιοχων που σχεδον ολοι εχουν και απο ενα νεκρο απο τους προγονους σας φασιστες.
    οσο και αν σας προστατευουν τα ματ ακομα φοβαστε και θα φοβαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ενα τιπ! αυριο το νου μας ολοι! προσοχη μεγαλη τα ματια μας ανοιχτα και οτι δουμε οτι ακουσουμε να ενημερωσουμε εκει που πρεπει ο καθενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς δεν τρέμω γιατι ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ κι εγώ... τώρα όποιος δεν είναι έλληνας αν παθαίνει τρέμουλο δεν το ξέρω (ίσως φταίει το DNA και γιαυτο)... Επίσης μπορείς να μας πεις διάφορους ευφανταστους χαρακτηρισμούς αλλά ΧΑΦΙΕΔΕΣ και με την βούλα είναι οι χρυσαυγούλιδες ΣΙΓΟΥΡΑ... Αν δεν το ξέρεις (που το ξέρεις) μάθε το.....

      Διαγραφή
    3. την προσοχη την λεω οχι για λογους φοβου, σιγα, απλα οταν ο αλλος εχει την γνωστη "αντρικια" συμπεριφορα 15 σε 2 και με μαχαιρια κτλ υπαρχει ενα θεμα, δεν νομιζεις φουσκωμενε χαλβα;
      σιγα μην φοβηθουμε τις χαπακωμενες φατσες σας, για την πουστια προειδοποιουμε

      Διαγραφή
    4. αληθεια ρε επιμενεις να λες τον αρχηγο σου βερο ελληνα;;;
      αληθεια; τον εχεις δει; αν τον εβλεπαν αυτον οι αρχαιοι ελληνες θα ντρεποντουσαν για το πως καταντησε η "φυλη".
      παντως μου αρεσε που τσιμπησες και επιβεβαιωσες οτι θα το παιξετε ιστορια σημερα πλεον

      Διαγραφή
  7. Η επαρατος δεξια

    Το κράτος της δεξιάς και η οικοδόμηση του είναι μια ανεξίτηλα χαραγμένη περίοδο της ελληνικής πολίτικης ιστορίας. Η επικράτηση στον εμφύλιο, η άνοδος στην εξουσία του στρατάρχη Παπάγου και η παντοδυναμία Καραμανλή τα πρώτα χρόνια της ΕΡΕ αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της.
    Το διάστημα αυτό ανελλιπώς μέχρι και σήμερα χρησιμοποίει η ελληνική αριστερά για να καταδείξει τις διώξεις τις δυσκολίες και την κακομεταχείριση που υπέστη από την κακή, βάρβαρη και επάρατη δεξιά.

    Βασικά στοιχειά της πολίτικης των κυβερνώντων της εποχής ήταν οι απαγορεύσεις και η πολιτική ανελευθερία προς την απέναντι πλευρά του πολίτικου φάσματος. Συνοπτικά κάποιες από τις «δεξιές» τακτικές: Αρχικά αυτό που έπρεπε να αποκαλυφθεί είναι η πλάνη στην οποία υπέπεσαν οι πιστεύσαντες στην αριστερά. Έπρεπε να φανερωθεί ότι το φιλότιμο και οι αγώνες του τίμιου και εργατικού λάου ΚΑΠΗΛΕΥΘΗΚΑΝ από αυτούς που διατυμπάνιζαν πως το κύριο μέλημα του είναι η προστασία των δικαιωμάτων του λάου, η βασική κατηγορία που αποδόθηκε στην αριστερά είναι ότι πρόδωσε τις προσδοκίες του. Με βεβαιότητα κατηγορηθήκαν ότι αποτελούν ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΑ υποχείρια όπου η κομμουνιστική Ρωσία τα επιστράτευσε ώστε να δημιουργούν ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ και να εμποδίζουν την ανάπτυξη της χώρας. Συγκροτήθηκε ένα ευρύτερο πολίτικο μέτωπο δεξιών και κεντρώων δυνάμεων ώστε να επέλθειΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ των «κομμουνιστοσυμμορριτών» της αριστεράς.

    Η κοινωνία και η Βουλή διαχωριστικέ σε εθνικόφρονες και κομμουνιστές. Στην συνέχεια με αυστηρά «συνταγματικά κριτήρια» η αριστερά τέθηκε ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. Αλλά μέτρα που εκτελεστήκαν ήταν οι ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ. Σε οποιαδήποτε πολιτική ομιλία, συνάντηση, αριστερών πολιτικών, μανιασμένο πλήθος «εξεγείροντο αυθορμήτως » εναντίον των εχθρών του πολιτεύματος και της δημόσιας τάξης. Οι χώροι όπου συνευρίσκονταν τα μέλη της αριστεράς πολιτικά γραφεία(πριν την κήρυξη σε παρανομία του ΚΚΕ) αλλά και στην συνέχεια διάφορα πολιτικά στέκια καφενεία, ταβέρνες κτλ. δέχονταν κατά καιρούςΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ, ΠΥΡΠΟΛΙΣΜΟΥΣ όπου η ελληνική αστυνομία σαν μια περίεργη σύμπτωση δεν μπορούσε ποτέ να εντοπίσει τους ενόχους. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπήρχε έντονη λογοκρισία και οι απόψεις ,θέσεις της αριστεράς για όλα τα πολιτικά ζητήματα παράμενε κατά το κοινώς λεγόμενο θαμμένη και ΔΕΝ ΤΥΓΧΑΝΕ ΚΑΜΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗΣ. Είχαν γραφτεί μάλιστα και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ από έγκριτους συγγραφείς της εποχής που ξεσκέπαζαν τις ραδιουργίες και τις μηχανορραφίες της αριστεράς. Σε κάθε στυγερό έγκλημα και δολοφονία της εποχής ανεξαρτήτως κινήτρου οι εφημερίδες φρόντιζαν να αποδίδουν και την κομμουνιστική ιδιότητα του δράστη. Το έγκλημα βέβαια μπορεί να είχε διαπραχτεί λόγο οικονομικών διαφορών, ερωτικής αντιζηλίας πάντως αν ήταν βολικό έπρεπε να τονιστεί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ. Ενώ κάθε πολίτης ήταν υποχρεωμένος να κατέχει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων όπου υπέγραφε με σαφήνεια και κατηγορηματικά την απόρριψη αριστερών πολιτικών. Αυτές ήταν οι πιο διαδεδομένες πρακτικές της εποχής.

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ......ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΒΡΕ ΤI ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου θυμίζουν τη Χρυσή Αυγή. Εσένα ανώνυμε;
      kk

      Διαγραφή
    2. Γιατί η Χ.Α. σε συνεργασία με το κράτος οργανώνει τάγματα εφόδου, συνεργάζεται άψογα με μεγαλοεπιχειρηματίες και επιτίθεται με βρωμιές, μπράβους της νύχτας και εμπόρους ναρκωτικών εναντίον μεταναστών και κομμουνιστών. Άλλωστε ο ΣΚΑΙ και άλλες τηλεπερσόνες φροντίζουν για την προβολή της Χ.Α. και την προώθηση του αντικομμουνισμού! Ο Μιχαλολιάκος το δήλωσε, είναι και αυτός με τη σύνταγματική νομιμότητα και συμφωνεί με πλευρές του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου...άλλωστε στην Ε.Ε. τους νεοναζί τους αφήνουν ανενόχλητους, τους κομμουνιστές κυνηγούν!
      kk

      Διαγραφή
  8. σε ένα δημοκρατικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα μπορεί να αναπτυχθούνε φασιστικά κινήματα, κομμουνιστικά κινήματα ή οποιοδήποτε κίνημα, έστω και πόλεμο απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, απο παρακράτος, απο αστυνομία κτλ κτλ... σε ένα όμως φασιστικό ή κομμουνιστικό καθεστώς όχι μόνο δεν μπορεί να αναπτυχθεί κομμουνιστικό ή φασιστικό αντίστοιχα, αλλά και κανένα άλλο.. αυτή είναι η διαφορά της πλήρους δημοκρατίας και της κρίσης των πολιτών..
    άν εγώ βγω στο δρόμο και φωνάζω ότι ''ο σαμαράς είναι μαλάκας, είναι το ένα και το άλλο και μπινελικώνω'' δεν θα μου κάνει κανείς τπτ. άν το έκανα αυτό για τον παπαδόπουλο ή τον ιωαννίδη θα με είχανε εξαφανίσει σε λεπτά, άν το έκανα στην κούβα του φιντέλ το ίδιο, άν το έκανα στην κορέα το ίδιο ή στον στάλιν..θα με είχανε εξαφανίσει..
    αυτή είναι η διαφορά της δημοκρατίας με τέτοια καθεστώτα.. το ελάττωμά της είναι η δυνατότητα ανάπτυξής τους μέσα σε αυτήν, ακριβώς επδ είναι δημοκρατία.
    αλλά η λύση δεν είναι η καταπολέμηση της δημοκρατίας αλλά άλλοι τρόποι άμυνας της συνείδησης του πληθυσμού..
    επίσης μια δημοκρατία μπορεί να λειτουργεί φασιστικά με κάλυψη αλλά ακόμα δημοκρατία θα ναι ή μπορεί να λειτουργεί τελείως δημοκρατικά.
    ο φασισμός δεν μπορεί ποτέ να λειτουργήσει δημοκρατικά γτ είναι φασισμός.
    και ο κομμουνισμός μπορεί επίσης να εφαρμοσθεί με δημοκρατική και ανεκτική αλλά και με φασίζουσα μέθοδο και λειτουργία. εκεί παίρνουμε και διαλέγουμε. υπάρχουνε επιλογές. καρτέσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου εαν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, στις μέρες μας δεν υπάρχει αυτό που εσύ θεωρείς ως δημοκρατία. Διότι από την στιγμή που υπάρχουν κοινωνικές τάξεις με συγκρουόμενα συμφέροντα, πάντοτε η μια τάξη θα επιβάλλεται της άλλης. Άρα μιλάμε για δικτατορίες.

      Είτε είναι δικτατορίες της πλειοψηφίας (εργατική τάξη) δηλαδή Σοσιαλισμός, είτε είναι δικτατορίες μειοψηφίας (κεφάλαιο) δηλαδή αστική δημοκρατία ή φασισμός.

      Πραγματική δημοκρατία, θα υπάρξει μόνον όταν καταργηθούν αυτές οι τάξεις, δηλαδή στον Κομμουνισμό.

      ΥΓ
      Όσον αφορά το δημοκρατικό σου δικαίωμα να βρίσεις τον Σαμαρά, σε ενημερώνω πως η εξύβριση είναι ποινικό αδίκημα, ακόμα και στην αστική δημοκρατία. Ασχέτως εαν δεν σου κάνει μήνυση καθώς σε έχει γραμμένο στα παπαρια του.
      Αλλά πραγματικά θεωρείς πως αυτό είναι δημοκρατία ?
      Τον μισθό σου για παράδειγμα μπορείς να τον ρυθμίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου ? Μπορούν οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν οι ίδιοι, πόσα θα παίρνουν, πότε θα βγαίνουν στην σύνταξη, σε τι σπίτι θα ζήσουν, πόσα ταξίδια θα κάνουν κλπ κλπ ?
      Για φιλοσόφισέ το λιγάκι ...

      Διαγραφή
    2. ελα ενταξει τωρα! ο τυπος πηρε την ατακα του βαλαβανιδη απο την αυθεντικη λουφα και παραλαγη και την εκανε ιδεολογια.
      εχει την ιδια σοβαροτητα με την εξισωση το μπουζουκι ειναι οργανο, ο μπατσος ειναι οργανο, αρα ο μπατσος ειναι μπουζουκι

      Διαγραφή
  9. ρε παιδιά τί είπα δηλαδή και είναι λαθος?? για παράδειγμα... σε μια δημοκρατία, αστική ναι έτσι όπως είναι τώρα ας πούμε.. μπορώ να φτιάξω εγώ εσύ ο τάδε ένα κόμμα και να λέμε δέκα πράγματα και ο λαός απο κάτω άν θέλει να επιλέγει κάποιονε απο μάς, εντάξει δεν είναι άμεση αλλά μέσω αντιπροσώπων ναι..όμως υπάρχει ελευθερία στην επιλογή , όπως και το να διαφωνέι και να ρίχνει πχ λευκό ή άκυρο ή στην τελική άν υπάρχει μια μερίδα που δεν της αρέσει κανένας απο τους υπάρχοντες να δημιουργήσει κάτι νέο ας πούμε.. εννοώ ότι υπάρχει το κριτήιο της επιλογής.. υπάρχει επιλογή να ρίξει κάποιος κκε, βασιλικούς, χουντικούς, κεντρώους, φαίστες ότι σκατά θέλει αλλά υπάρχει η επιλογή.. πχ υπάρχει η επιλογή μέσα στην ασστική δημοκρατία να ρίξει το κκε ας πούμε που ναι είναι κατά της και θα εφαρμόσει το σοσιαλισμό.. δηλαδή σε ένα σύστημα τέτοιο δίνεται βάση να δημιουργηθεί και ένα άλλο σύστημα της πιλογής του λαού, ακόμα και άν είναι κόντρα στο σύστημα αυτό, αρκεί ο λαός να το επιλέξει..
    επίσης στο θέμα της διαμαρτυρίας..πρόσφτα άκουσα ότι λέει μέσα στο 2012 είχαμε στην αθήνα μόνο 700 κάτι συγκεντρώσεις και πορείες απο 50 μέχρι χιλιάδων ατόμων..δηλαδή ο κάθε μαλάκας με λίγα λόγια μπορεί να κατέβει στο δρόμο να διαδηλώσει και να φωνάξει για οτιδήποτε. απο πολιτικά θέματα, οικονομικά, για θέματα ομοφυλοφίλων επδ του στράβωσε το.... του και ότι θέλει. το μαλάκας βέβαια με την καλή έννοια.
    αυτα π λέω παραπάνω δεν μπορούνε να γίνουνε στα σίγουρα σε μια χούντα. δεν νομίζω να διαφωνούμε σε αυτό.
    συνεχίζω και λέω ότι σε χώρες π εφαρμόζεται ο σοσιαλισμός ή έχει εφαρμοσθεί πολλές φορές έχει γίνει με μεθόδους πιο απόλυτες και δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς που μπλοκάρουνε ας πούμε για τέτοιου είδους θέματα.
    όταν λέω ότι ο σοσιαλισμός μπορεί να έχει είτε δημοκρατικό είτε απολυταρχικό πρόσωπο εννοώ, πχ ανεβαίνει ένα κόμμα πάνω π θέλει να εφαρμόσει σοσιασλισμό και έχει πάρε τη μεγάλη εντολή του λαού, το κάνει ωραία? άν συνεχίζει να αρέσει στο λαό μπορεί να συνεχίζει και αυτή την πολιτική του.άν όμως όχι μπορεί σταδιακά να χάνει δυνάμεις.. υπάρχουνε όμως και καθεστώτα τέτοια που έχουνε μπλοκάρει αυτή την επιλογή.
    για παράδειγμα την κορέα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, εκτός πια και κατεβούνε μερικά εκατομμύρια στο δρόμο πέσει και αίμα, γίνει ένας εμφύλιος και αλλάξει κάτι.
    απο την άλλη υπάρχουνε κράτη όμως η βενεζουέλα π προσπαθεί να εφαρμόσει σοσιαλισμό με εκλογές. η βενεζουέλα για παράδειγμα συνέχισε έτσι επδ το αποφάσισε ο λαός της (βέβαια είχαμε κάποια προβλήματα επδ τα αντίπαλα ποσοστά ήτανε πολύ κοντινά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) αλλά τόσα χρόνια το κάνει. άν δηλαδή ο λαός αποφασίσει ότι δεν του αρέσει έτσι όπως είναι έχει δικαίωμα και δυνατότητα να ρίξει πχ τον αντίθετο, όπως και έχει δικαίωμα να συνεχίσει να ρίχνει τον ίδιο.. τώρα μοδέστο εσένα δεν σε έπιασα. καρτέσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.