26 Αυγούστου 2013

Θλιβερός φασίστας ο υπουργός υγείας απειλεί εργαζόμενους on-air: «Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο» -BINTEO

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και ο ενθουσιασμός του δεν τον αφήνει.
«Ντροπή» χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο».

«Το νοσοκομείο δεν κλείνει, αλλάζει χαρακτήρα», δήλωσε μιλώντας στο Mega. Ένα μαγαζί που κάνει ανακαίνιση, για λίγες μέρες σταματά να λειτουργεί. Θα υπάρξει αναστάτωση για λίγες μέρες. Οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν», είπε απευθυνόμενος στην αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών, Χριστίνα Ράπτη, ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχετε καταλάβει τίποτα από το σχέδιο ακόμη».

Από την πλευρά της η κ. Ράπτη απάντησε πως «Είναι εγκληματική πολιτική αυτή που εφαρμόζεται σήμερα. Δεν θα ήμασταν αρνητικοί αν γινόταν με υποδομή και οργανωμένο σχέδιο. Δε θέλουν απλά να υπάρχει δημόσια υγεία». 

«Αρχίζει να καταντά και λίγο κουραστικό αυτό», απάντησε ο υπουργός. «Κάνετε αυτή τη φασαρία. Ντροπή σας από ένα σημείο και έπειτα. Σιγά τα ωά. Σας βαρεθήκαμε. Ο λαός εμάς ψήφισε. Να αποδεχθείτε τους κανόνες της Δημοκρατίας. Ο λαός αποφάσισε, εξέλεξε εμάς και εφαρμόζουμε το σχέδιο. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο. Όταν ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, εσείς μετακινείστε ένα χιλιόμετρο. Ντροπή σας. Δείξτε ότι καταλαβαίνετε την κοινωνία. Αυτοί οι εργαζόμενοι που βλέπετε εκεί, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».

Οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική από την 1η Σεπτεμβρίου τίθενται σε διαθεσιμότητα και οι οργανικές θέσεις τους καταργούνται, ενώ το νοσοκομείο κλείνει, για να ξανανοίξει ως αστικού τύπου κέντρο υγείας.





Πηγη

2 σχόλια:

  1. Τί ξεφτίλες είναι αυτές ρε; Τις οποίος λέει ποιος????? ο Γεωργιάδης!!! Λέει ο Γεωργιάδης σε κάποιον να μη φωνάζει!!! Που της έχουνε ρυθμίσει το μικρόφωνο στα 5 ντεσιμπέλ και του Γεωργιάδη στα ύψη να τσιρίζει από θέση υπουργού και σε κοντινό. Και να επιτίθεται σε εργαζομένους που είναι υπό απόλυση για το κόμμα που στηρίζουνε!!!!!!

    αν αυτό το άτομο συνεχίσει την πολιτική, όλο και κάποιος πιο τρελός θα βρεθεί από αυτόν και θα τον κανονίσει για πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ( http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7588064&publDate=29/8/2013 )

    (..)(Βερι)κο-κο-κο...

    Ο περιφερόμενος από τηλεοπτικό σταθμό σε τηλεοπτικό σταθμό υπουργός Υγείας, ο κύριος-«έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο»-Γεωργιάδης, χτες εθεάθη στον «Αντέννα».

    Από την άποψη των όσων είπε η σημασία τους συνεχίζει να βρίσκεται (σταθερά) στο ότι δεν έχουν καμία σημασία.

    Το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην «υγειονομική ζώνη» που εξασφάλισαν οι συντελεστές του σταθμού στον κύριο -«έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο»- Γεωργιάδη.

    Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι επί μία σχεδόν ώρα είχαν φιμώσει και αποκλείσει σε απόμερο στούντιο τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων του «Ευαγγελισμού», τον Ηλία Σιώρα, τον οποίο οι ίδιοι είχαν προσκαλέσει να παρέμβει στην εκπομπή, αλλά την παρουσία του ούτε καν την ανήγγειλαν!

    Ο λόγος; Χτες και κατά το χρόνο ακριβώς που ο κύριος -«έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο»- Γεωργιάδης εκφωνούσε το λογύδριό του,

    α) λόγω του «λουκέτου» που έχει μπει στα μικρότερα νοσοκομεία στο όνομα της «αλλαγής χρήσης» τους («Πολυκλινική», Πατησίων, «Αγία Βαρβάρα», «Αμαλία Φλέμινγκ») ο «Ευαγγελισμός» από τα 20 ασθενοφόρα που δεχόταν καθημερινά είχε κατακλυστεί με πάνω από 50 ασθενοφόρα,

    β) λόγω της λεγόμενης «διαθεσιμότητας» ήδη 7 κρεβάτια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του «Ευαγγελισμού» είχαν κλείσει!

    Είναι προφανές ότι αυτές οι επισημάνσεις εκ μέρους του κ. Σιώρα δεν έπρεπε να ακουστούν καθότι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να αναγκάσουν τον κύριο -«έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο»- Γεωργιάδη, ή να κάνει «κο-κο» ή ακόμα χειρότερα να καταπιεί το... βερίκοκο. Και έτσι όπως έχει καταντήσει το σύστημα Υγείας, σε ποιον να τον τρέχουν οι του «Αντέννα» για να τον συνεφέρει; (..)Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.