15 Αυγούστου 2013

Ούτε φαΐ, ούτε νερό από το φασισμό

Εύλογες οι αντιδράσεις του κόσμου, που προκλήθηκαν και λόγω της αποδοχής της οργάνωσης «Αρκτούρος» του ποσού των 5.000 ευρώ από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και λόγω της ανακοίνωσης του Γιάννη Μπουτάρη που δικαιολογεί το γεγονός.

Το θέμα δημοσιοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή, η οποία αρέσκεται στα επικοινωνιακά σόου εντός και εκτός Βουλής. Γι' αυτό εξάλλου στην ιστοσελίδα της φασιστικής οργάνωσης γίνεται λόγος για τον αρχηγό της και τις φιλοζωικές του αναζητήσεις, μιας και «φιλοξενεί στην οικία του 3 αδέσποτα (2 σκύλους και 1 γάτο)».

Δυστυχώς όμως, μέρος του σόου της Χρυσής Αυγής δέχτηκε να γίνει και η οργάνωση «Αρκτούρος», αποδεχόμενη τα χρήματα των ναζί.

Μάλιστα, η επίσημη δικαιολογία του δημάρχου Θεσσαλονίκης και ιδρυτή της οργάνωσης «Αρκτούρος», Γιάννη Μπουτάρη, καταγράφεται στην ανακοίνωσή του, όπου μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως «στα 21 χρόνια λειτουργίας του, ο «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» δε συνδέθηκε, ούτε συντάχθηκε με καμία πολιτική ιδεολογία. Δε συμμετείχε σε καμία εκδήλωση πολιτικού κόμματος ή σχηματισμού. Σταθερή ιδεολογία του είναι η προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, που σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία».

Η Χρυσή Αυγή ωστόσο δεν είναι μια αδέσποτη πολιτικά οργάνωση που χρήζει προστασίας από μια φιλοζωική οργάνωση, όσο φιλόζωος κι αν είναι ο αρχηγός της κι όσες ανάγκες κι αν έχει η οργάνωση «Ακρτούρος»! Είναι νεοναζιστικό μόρφωμα που υμνεί τον Χίτλερ και εκείνους που και στη Θεσσαλονίκη έσπειραν το θάνατο και έστειλαν κόσμο και κοσμάκη στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Προφανώς, για 5.000 ευρώ ή οποιοδήποτε άλλο ποσό και για οποιονδήποτε σκοπό δεν μπορεί ούτε να λησμονηθούν ούτε να ξεπλυθούν τα εγκλήματα των ναζιστών, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν νεοναζί για να μας τα θυμίζουν.

Όσο για τους νεοναζί ας θυμούνται καλά το σύνθημα «ούτε φαΐ, ούτε νερό από το φασισμό».



902

2 σχόλια:

  1. Αλήθεια έλεγχο DNA στις αρκούδες έκαναν ;;;
    Είναι αρκούδες με αρχαίο Ελληνικό αίμα αρκούδας , η τίποτα αλανιάρες που ήρθαν από άλλες γειτονικές χώρες ,διασχίζοντας τα Βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου ; Η ακόμα χειρότερα είναι τίποτα Πακιστανικές η Ινδικές αρκούδες , απόγονοι του Μπαλού;;; Ο Μόγλις το ξέρει;;
    Βασανιστικά ερωτήματα
    Ένα θέμα πραγματικά σοβαρό που δεν πρέπει να περάσει έτσι .
    Όσο αφορά τον Μπουτάρη τι να πει κανείς;;; Υποτίθεται τους βρίζει κάθε ημέρα πατόκορφα, άλλα τα Ευρουλάκια ενώνουν.
    Επικουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπουτάρης είναι αυτός (για να μην ξεχνιόμαστε):
      http://redflyplanet.blogspot.com/2012/04/blog-post_8140.html

      επίσης και αυτός:
      http://www.902.gr/eidisi/topika-nea/11779/laiki-syspeirosi-thessalonikis-ohi-stis-horigies-ton-polyethnikon-sta

      και αν κάποιος ρίξει μια ματιά στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής (ή στους λογαριασμούς νερού και ρεύματος) θα δει και άλλα ωραία (αυξήσεις τελών, απολύσεις, περικοπές δαπανών σε υγεία, παιδεία, ψωχαγωγία, υποδομές κ.λπ. Άξιος εκπρόσωπος της τάξης του. Γίνεται να μην τα πήγαινε καλά και με ΟΛΑ τα μαντρόσκυλα του συστήματος, είτε είναι με τις μαύρες μπλούζες της ΧΑ, είτε με τις χαρούμενες των ΜΚΟ?

      Ιάκωβος Δανιηλίδης

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.