11 Αυγούστου 2013

Ένα τυχαίο βίντεο ενός φασιστοειδούς ξετυλίγει ένα νήμα απίστευτου βάθους

Το γελοίο φασιστοειδές που κάνει επίδειξη μαγκιάς εκ του ασφαλούς σε μετανάστες και ανεβάζει το κατόρθωμα του στο διαδίκτυο, μαντέψτε που αλλού ήταν εξεγερμένος..

Το παρακάτω βίντεο στερείται κριτικής! Ο ίδιος άλλωστε στην περιγραφή του βίντεο αναλύει τη δράση του ως εξής (κρατάω αυτούσια την ορθογραφία)

"Παραλια αλεποχωριου ολοι παρανομοι ..αναλαμβανω δραση...η αστυνομια κοιματε;γαμω το ισλαμ τους την επομενη φορα θα πεσει πολυ ξυλο θα τα γαμισω ολα φιρι φιρι το πανε να παω φυλακη"


«Αυτή τη φορά εξαπέλυσαν σχεδιασμένα οργανωμένες ομάδες σε διατεταγμένη αποστολή και αναρχοφασιστοειδή που με μολότοφ, χημικά αέρια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πέτρες, επιχείρησαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εργατών και λαού στο Σύνταγμα και ειδικά στο μέρος που ήταν το ΠΑΜΕ.

Το μίσος των κουκουλοφόρων κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ εκφράζει το
μένος των δυνάμεων που υπηρετούν το σύστημα και την αστική εξουσία. Η κυβέρνηση έχει τεράστια ευθύνη. Η επιχείρηση τρομοκράτησης, συκοφάντησης και καταστολής του εργατικού λαϊκού κινήματος πηγάζει από κρατικές δομές, από κέντρα και υπηρεσίες. Αυτό αποδείχνει η ιστορία, αυτό δείχνει και η σημερινή βάρβαρη και δολοφονική επίθεση. Οι κουκουλοφόροι, αναρχοαυτόνομοι, φασιστοειδή ή όπως αλλιώς ονομάζονται ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το δικό της στόχο που οι δυνάμεις καταστολής, οι εκβιασμοί και οι απειλές της απέτυχαν, για να τρομοκρατήσουν το λαό για να σκύψει το κεφάλι. Αντικειμενικά προκύπτει ότι τα ίδια κέντρα εκτέλεσαν την προβοκατόρικη δολοφονική πυρπόληση της Μαρφίν τη μέρα ψήφισης του μνημονίου στις 5 Μαΐου 2010..."

Η αντίδραση του εκπροσώπου του ΚΚΕ Μάκη Μαΐλη στις δηλώσεις Παπαδημούλη ήταν άμεση και




αιχμηρή: «Η δήλωση του κ. Παπαδημούλη ότι τα χθεσινά γεγονότα ήταν "συγκρούσεις ροπαλοφόρων και κρανοφόρων" επιβεβαιώνει ότι η ηγεσία του ΣΥΝ αποδεικνύεται συνήγορος των κουκουλοφόρων, γιατί με αυτό τον τρόπο συγκαλύπτει την προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση εντεταλμένων κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών εναντίον του ΠΑΜΕ και γενικότερα κατά του λαού, επίθεση που εξυπηρετεί την πολιτική της κυβέρνησης, της πλουτοκρατίας και των άλλων αστικών κομμάτων».



Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τη σύνθεση των κουκουλοφόρων, του ανθού της ελληνικής νεολαίας, τις παρακρατικές ομάδες που δρουν πίσω από την πλάτη του λαού και με κουκούλα..Και μετά διαβάζουμε στο Indymedia για την αναρχία και για το πάθος για τη λευτεριά!

Αλληλεγγύη λοιπόν στους φασίστες και στους ασφαλίτες δίπλα μας. 
ΑντιΚΚΕ να είναι και ότι θέλει ας είναι!


Ατελείωτο γέλιο με τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο..

"ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... το ΚΚΕ βελαζει , η αριστερα κοιμαται ... μονο οι αναρχικοι παλευουν...ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ"

"ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ!! ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!!! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!" 

5 σχόλια:

  1. Μην ξεχνάμε και τον παλιότερο κάμεραμαν:

    http://leninreloaded.blogspot.gr/2012/10/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα αν θες να αρχισουμε το κραξιμο μια χαρα μπορω να αρχισω να πεταω μπιχτες για το πουλημα του 902 και τις απολυσεις αλλα δεν θα το κανω γιατι " σε καπιταλισμο ζουμε" και αλλα τετοια!

    εσυ δηλαδη πριν δεις τα βιντεο του θα ηξερες οτι ειναι φασιστας ε?
    αντε και επειδη καλος ο αντιφασισμος του ιντερνετ και των ανακοινωσεων ανεφερε μου σε παρακαλω σκηνικα οπου το παμε και το κκε εχει συγκρουστει σωματικα με τους ναζι για να τους χαλασει τα σχεδια η για να υπερασπιστει μεταναστες η μια αλλη κοινωνικη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς ψευδώνυμο.

      Κατα δεύτερον, ξέρεις τι είναι ο φασισμός ? Εκτός δηλαδή απο την εικόνα του καραφλού μπαμπουίνου που δέρνει, έχεις υπόψιν σου τι είναι ο φασισμός και πως αντιμετωπίζεται ... πραγματικά ?

      Να σου δώσω ένα hint.
      Δεν αντιμετωπίζεται με το να γίνεσαι εσύ ο μπαμπουίνος. Με αυτόν τον τρόπο τον θεριεύεις.

      Άλλο πράγμα βέβαια όταν αμύνεσαι. Και το ΠΑΜΕ μια χαρά αμύνθηκε όταν τα φασιστοειδή επιχείρησαν στις 20 Οκτώβρη του 2011 να σπάσουν την διαδήλωση στο Σύνταγμα. Αυτό δεν σου φάνηκε ως σύγκρουση σώμα με σώμα ? Α όχι, εσύ νομίζεις πως το ΠΑΜΕ φύλαγε την Βουλή και πως οι φασίστες ήταν αναρχικοί που ήθελαν να μπουν στα Ανάκτορα. Βέβαια το καταλαβαίνω, ... δύσκολο να ξεχωρίσεις στις μέρες μας τον αναρχικό απο τον φασίστα, ειδικά όταν φοράνε κουκούλες, κρατάνε σφυρι, τσεκούρια και επιτίθονται σε εργάτες διαδηλωτές.

      Τέλος, αφήστε κάποια στιγμή τα μικροαστικά σας στην άκρη και βγάλτε κανα συμπέρασμα. Συμπέρασμα για το ποιοι κουνάνε τους σπάγγους σας.
      Όσοι δηλαδή απο εσάς έχετε την δυνατότητα να βγάζετε συμπεράσματα, διότι πραγματικά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο για κάποιον (άνω των 20), που θεωρεί την αναρχία ως ένα κοινωνικό σύστημα που συμβαδίζει με την λογική αυτού του αιώνα.

      ΥΓ

      Έχουμε καπιταλισμό, όχι "καπιταλισμό".
      Και τι "μπηχτές" (aka βρωμιές) να αρχίσεις αγορίνα μου ? Έχετε αφήσει και καμία αχρησιμοποίητη τις τελευταίες μέρες ?

      Διαγραφή
  3. 21:50 το είδα, 21:55 το διέγραψε, δεν πρόλαβα να το κατεβάσω...
    graf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμενόμενο ήταν, γι αυτό και εγώ τράβηξα screenshots και από τα τρία κατευθείαν.

      Το βίντεο δεν το θεώρησα αξιόλογο να το σώσω γιατί από μόνο του δεν μπορούσε να δείξει τον συσχετισμό μεταξύ των τριών βίντεο.

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.