12 Αυγούστου 2013

ΚΚΕ: Για τα γεγονότα στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα


το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το παρακάτω σχόλιο:

«Το ΚΚΕ καταδικάζει την πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος των μεταναστών. Για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αμυγδαλέζα έχει βαριές ευθύνες. Η δική της πολιτική και η πολιτική της ΕΕ ευθύνεται για τη μαζική μετανάστευση και προσφυγιά, εντείνει το κυνήγι σε βάρος των μεταναστών και προσφύγων, τους φυλακίζει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης με απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, εγκλωβίζει χιλιάδες ταλαιπωρημένους ανθρώπους στην Ελλάδα, με τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ και τη συνθήκη Σένγκεν. Ο λαός πρέπει να απαιτήσει το κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης και τη δημιουργία ανοιχτών κέντρων φιλοξενίας, τη νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, τη χορήγηση πολιτικού ασύλου σε όσους το δικαιούνται και ταξιδιωτικών εγγράφων για να μεταβούν στις χώρες προορισμού τους».

2 σχόλια:

  1. Οσο δεν υπάρχει αντίσταση από μια συμπαραταγμένη αριστερά θα ήταν ηλίθια η άρχουσα τάξη να κλείσει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους παράνομους μετανάστες, η δωσίλογη κυβέρνηση θα συνεχίσει να υλοποιεί τις ακροδεξιές φασιστικές απαιτήσεις της ατζέντας της ΧΑ. Σήμερα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τα γεμίζουν με πακιστανούς, αφγανούς, ιρακινούς. Όταν η απαίτησή μας για μια ζωή με αξιοπρέπεια θα τους χαλάει την αισθητική ή θα φοβούνται την ανατροπή της τάξης τους θα βάλουν όλους εμάς μέσα . Και αν χρειαστεί θα ανοίξουν και άλλα. Ακολουθούμε την πορεία των μεταναστών. Κοινή η μοίρα των εργατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα έχω ξαναγράψει μαρμαράκο.
      Το καλύτερο εργαλείο της αστικής τάξης σημερα, ώστε να προωθήσει χωρίς κανένα πρόβλημα τον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

      Εαν εσύ λοιπόν, επιλέγεις να ταξιδέψεις πίσω στο χρόνο χωρίς να αξιοποίησεις την γνώση των γεγονότων του παρελθόντος, τότε είσαι καταδικασμένος να επαναλάβεις την ιστορία.

      Και άσε τις κλάψες και τις υπερβολές για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σου υπόσχομαι, πως όσο θα στηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ, δεν κινδυνεύεις. Διότι πολύ απλά δεν απειλείς κανέναν.

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.