24 Αυγούστου 2013

Βόλος: "Κυνηγός" των αφισών του 39ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή

Τη δημοτική αρχή και το δήμαρχο Π. Σκοτινιώτη που με εντολή του χτες τα ξημερώματα κατέβηκαν προπαγανδιστικές αφίσες του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – "ΟΔΗΓΗΤΗ", καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους η Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Τ.Ε. Βόλου του ΚΚΕ και οι οργανώσεις της ΚΝΕ καταγγέλλουν στα λαϊκά στρώματα του Βόλου τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Π. Σκοτινιώτη που με εντολή του χτες τα ξημερώματα κατέβηκαν προπαγανδιστικές αφίσες του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – "ΟΔΗΓΗΤΗ".

Η εντολή ήταν στοχευμένη, μιας και όλο αυτό το διάστημα έχουν κατακλύσει τους δρόμους της πόλης αφίσες και πανό για άλλες δραστηριότητες. Αυτές δεν ενόχλησαν τη δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Σκοτινιώτης, για άλλη μια φορά δίνει διαπιστευτήρια πιστού υπηρέτη της κυβέρνησης και των μονοπωλίων, αποδεικνύει ότι είναι η φωνή τους στην τοπική διοίκηση, ενοχλείται όπως και εκείνοι από το κάλεσμα αγώνα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνονται δέκτες οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα του Βόλου του συνθήματος του φετινού Φεστιβάλ "Άλλαξε τον κόσμο, το έχει ανάγκη".


Η αντιδήμαρχος καθαριότητας Ν. Οικονόμου, αντί να κυνηγάει τα χαρτόνια από τους στύλους, πρέπει να απολογηθεί για τη διάλυση της υπηρεσίας καθαριότητας, με το περίφημο σχέδιο δράσης που παρουσίασε πριν από λίγους μήνες και έχει πνίξει στη βρωμιά την πόλη.

Η δημοτική αρχή που κατά καιρούς διακατέχεται από αντικομμουνιστική υστερία, το τελευταίο διάστημα μεταχειρίζεται κάθε κατασταλτικό μέσο που έχει στη διάθεσή της ενάντια στους κομμουνιστές: αναφορές, διώξεις, μεταθέσεις και εισαγγελικές παραγγελίες ενάντια στους εκλεγμένους κομμουνιστές στο σύλλογο ΟΤΑ, απαγόρευση της εμφάνισης του ΚΚΕ στην πόλη, όπως την περίοδο του Συνεδρίου του ΚΚΕ, μπροστά σε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, απεργίες κτλ.

Η επίθεση στο ΚΚΕ είναι πρόβα για νέα κατασταλτικά μέτρα ενάντια στο λαϊκό κίνημα. Έχει στόχο την παρεμπόδιση της αντίστασης και αντεπίθεσης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, τις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες, τις ιδιωτικοποιήσεις, γιατί μόνο το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρη θέση και στάση ενάντια σε αυτές τις εξελίξεις, πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης των εργαζομένων. Το ΚΚΕ αποκαλύπτει και τους χαλάει τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και άλλων υπηρεσιών. Η ταύτιση της δημοτικής αρχής με φασιστικές πρακτικές φανερώνει τη σύγκλιση των δυνάμεων που έχουν κύριο μέλημα την προώθηση των μέτρων υπέρ των μονοπωλίων. Απέναντί τους πρέπει να βρουν όλα τα λαϊκά στρώματα του Βόλου».

902

1 σχόλιο:

  1. 'Άλλο ένα μπουμπούκι που αναθρέψαμε !
    Α ρε συ Πάνο αν δεν υπήρχε ΚΚΕ ούτε η μάνα σου δεν θα σε ήξερε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.