19 Αυγούστου 2013

ΝΔ-Δράση (Μάνος)-Φιλελεύθεροι-Τζήμερος και.. ΤΑΙΠΕΔ!

Οι δηλώσεις στο Έθνος

Οι βρωμιές στο σύστημα τους που για διάφορους λόγους ανεβαίνουν προς τα πάνω, έφερε σήμερα την παραίτηση του Σταυρίδη από το ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Ο λόγος όπως λένε οι πληροφορίες και τα κυρίαρχα μέσα ήταν.. ηθικής τάξης! Εδώ γελάμε αλλά .. το προσπερνάμε! Ηθική.. οι ανήθικοι! Το προσπερνάμε είπαμε!

Έγραψαν λοιπόν πως ο Σταυρίδης βόλταρε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς με τον ΟΠΑΠ, με το αεροπλάνο του Μελισσανίδη ως την Κεφαλλονιά. Ο ίδιος δεν το αρνείται και σύμφωνα με αστικά μέσα έκανε και δηλώσεις.. 

«Ο κ. Μελισσανίδης όμως, ο οποίος πήγαινε στη Γαλλία, μου πρότεινε να με πάρει μαζί του για να με διευκολύνει. Είχε την καλοσύνη να με αφήσει στην Κεφαλλονιά, όπου και έκανε ανεφοδιασμό», είπε! Και στη συνέχεια είπε ότι "κέρδισε και μία μέρα"! 


Και τώρα πάμε στα γαργαλιστικά γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε..

Στις εκλογές ο Σταυρίδης ήταν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Δράσης. Ναι αυτή του Μάνου! Της εμπροσθοφυλακής των αστών απέναντι σε κάθε διεκδίκηση, εργατικό δικαίωμα, μπροστάρης σε δικαστικές διώξεις σε σωματεία, φουλ αντικομμουνιστής. Του κόμματος που συνεργάστηκε με τον Βαλλιανάτο και τον Τζήμερο. Που μετά τα έσπασαν, τα ξαναβρήκαν μετά τα ξαναχάλασαν κοκ. Του Τζήμερου που έλεγε μακριά από πολιτικούς.. Α! Ο Σταυρίδης στις δεύτερες εκλογές στήριξε τη Νέα Δημοκρατία! Κι εδώ γελάμε..

Όταν ανέλαβε πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ η Δράση με περηφάνια δήλωνε: "Ο νέος πρόεδρος είναι πραγματικός άνθρωπος της αγοράς που δημιουργεί την ελπίδα ότι θα εμφυσήσει νέα πνοή στο πρόγραμμα". ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!

Ασήμαντη πληροφορία: Ο Σταυρίδης είναι επικεφαλής της αντιγραφειοκρατικής κίνησης, με 100ευρώ ετήσια συνδρομή μάλιστα! Ε που να στήνεται ο άνθρωπος σε ουρές και να κολλάνε οι δουλειές του, σε γραφειοκρατικές μανούρες! Λίαρ τζετ και όλα γίνονται..Κέρδισε και μία μέρα!

Επίσης στο site του θα διαβάσετε άρθρα για την υπέρτατη αρχή κατά της γραφειοκρατίας, τους Έλληνες που δε θέλουν συντεταγμένο κράτος, τις μηχανές παραγωγής αναξιοκρατίας και άλλα διάφορα ευτράπελα από τον άνθρωπο που ταξίδεψε με το αεροπλάνο..του Μελισσανίδη και κέρδισε μία μέρα!

Τώρα ποιος το σηκώνει όλο αυτό; Άγνωστο.. Υπάρχουν πολλά συμφέροντα πίσω από τον κρατικό και ιδιωτικό τζόγο, τα πετρέλαια, την ενέργεια, τη βιομηχανία θεάματος...

Εμείς απλές επισημάνσεις κάνουμε για την ηθική! Είναι πρόσφατος κι αυτός ο 902 βλέπετε που οι ίδιοι (και όλοι μαζί) λυσσάνε για να σκεπάσουν τη σήψη τους..



Πηγη: Red River

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.