13 Αυγούστου 2013

Γ. Πρωτούλης στο ΣΚΑΪ: Δεν μπορούν ΣΥΡΙΖΑ και ΔΟΛ να μιλούν για ηθική και να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ

21 σχόλια:

  1. .ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
    Σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής εφημερίδας "Αλήθεια", οι οποίες χρειάζονται διασταύρωση, υπεράκτια εταιρεία με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους φαίνεται να βρίσκεται πίσω από την κυπριακή εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD», η οποία αγόρασε τον «902». Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα στοιχεία του Εφόρου Εταιρειών Κύπρου.
    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για την εταιρεία «NALOTIA VENTURES», η οποία κατέχει όλο το κεφάλαιο της κυπριακής ιδιωτικής εταιρείας «Α-ORIZON MEDIA LTD».

    Το ονομαστικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπως εμφανίζεται στον Έφορο Εταιρειών, είναι 2.000 ευρώ, διαιρεμένο σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία.
    Η εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD» εγγράφηκε από δικηγορικό γραφείο στον Έφορο Εταιρειών στις 19 Μαΐου 2010.
    Μέχρι τις 19/7/2013 στα αρχεία του εφόρου εταιρειών κάτοχος όλων των μετοχών εμφανίζεται η «NALOTIA VENTURES». Υγ. Τι έχουν πλέον να πουν οι εχθροί του κόμματος:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδυνατώ να συλλάβω κάποιο συμπέρασμα απο τα παραπάνω ...

      Πέρα απο τις κλασσικές ανώνυμες διαδρομές των μετοχών και μετόχων, υπάρχει κάτι άλλο που κρύβεται πίσω απο αυτήν την εκπληκτική αποκάλυψη, πως οι ελληνες κεφαλαιοκράτες δεν πληρώνουν φόρους ?

      Διαγραφή
    2. ε τι να σου κανουμε "ανωνυμε" η ΕΣΣΔ δεν υπαρχει σημερα για να αγοραζε καμια εταιρεια απο κει τον 902, τοτε θα κοιμοσουν ησυχος προφανως.Τωρα το γεγονος οτι το ΚΚΕ εχει πωλησει την Ραδιοτηλεοπτικη με βαση ολους τους κανονες και νομους που διεπουν τετοιες αγοραπωλησιες, μαλλον δεν σε απασχολει και ψαχνεις να βρεις ψυλλους στα αχυρα και "θεωριες συνομωσιας"...

      Ταξικος

      Διαγραφή
  2. φυσικα και δεν απανταει ποιος ειναι απο πισω γενικα και αοριστα καποια ανωνυμη εταιρια απο τη Κυπρο η οποια εχει αξια 2000 ευρω και αγοραζει ολοκληρο σταθμο!
    μετοχοι της εταιριας ειναι μια αλλη ανωνυμη εταιρια που εχει εδρα τις παρθενους νησους!
    ΣΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ?
    ΛΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις τι σου είναι ο καπιταλισμός ?
      Α συγγνώμη, εσύ απο αυτούς που πιστεύουν στις νεράιδες και του υγιείς επιχειρηματίες.

      Θα ήθελα να δω την έκπληξή σου,
      όταν μάθεις ποιοί είναι πίσω απο τον ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. Η εξω χώρια καπιταλιστική εταιρία των παρθένων νήσων, που κρύβεται η πώληση του 902 είναι επιχείρηση του ΚΚΕ!

      Διαγραφή
    3. Μιας και αρχίσαμε τις βαρυσήμαντες αποκαλύψεις ...
      ... το 65% της "εξω χώριας" εταιρείας ανήκει στην Redflyplanet Maritime, πράγμα το οποίο κάνει εμένα τον βασικό μέτοχο.

      Surprise !!

      Υγ
      Ψευδώνυμο δεν είπαμε ?

      Διαγραφή
  3. Αριστος ο Πρωτουλης.Ο Λυριτζης ματαια προσπαθουσε να τον στριμωξει.Ετσι πρεπει να απανταμε οι κομμουνιστες.....σταρατες κουβεντες,ξεκαθαρα συμπερασματα.Και κατι τελευταιο.Ποσο ψευτικοι φαινονταν οι υπολοιποι του πανελ, διπλα στο Πρωτουλη! ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από όλες τις αντικομμουνιστικές βρωμιές τους, κάποια θα τους την γυρίσουμε μπούμερανγκ στα μούτρα τους. Και τότε θα αρχίσουμε να παίρνουμε το πάνω χέρι.
    Με την υπόθεση του 902 κάναμε μιά πολύ καλή (και εν πολλοίς πετυχημένη) προσπάθεια για αυτό.
    Εχουν άδικο και το ξέρουν.
    Πολλοί κρατάνε αποστάσεις, ο δε Λυριντζής, επειδή είναι παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι, καταλαβαίνει πως η αντικομμουνιστική επίθεση, με αφορμή τον 902, έχει πολύ αδύνατα και χοντροκομμένα "επιχειρήματα", και για αυτό κρατάει πισινή και δεν επιστρατεύει ούτε καν τους γνωστούς του "εξυπνακισμούς".
    Ρόλο σε αυτό, βέβαια, παίζει και η εξαιρετική παρουσία του σ. Πρωτούλη στην συγκεκριμένη εκπομπή, ο οποίος κάθε φορά γίνεται και καλύτερος: σοβαρός, με επιχειρήματα, ακλόνητος, έτσι όπως θέλουμε τους κομμουνιστές σε αυτές τις περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι απλα δεν απαντατε που πωληθηκε σε ποιον ποιος κρυβεται απο πισω δε σας εμφανιστηκε η ηρθε ο απεσταλμενος του?καλα σε εσας σιγα μην σας ρωτησαν και σας ειπαν κιολας.
    τα λεφτα να εδωσε και ας ειναι και χρυσαυγιτης!!!
    ΛΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λέων,
      ξέρεις όταν κάποιος σου έχει ήδη απαντήσει για το ίδιο σε προηγούμενο θέμα, και εσύ συνεχίζεις να γράφεις τα ίδια σε άλλα θέματα, αυτό ονομάζετε εμμονή. Να το προσέξεις αυτό

      Διαγραφή
    2. Και να ξέρεις, πως εαν δεν έχεις κάτι καινούργιο να προσθέσεις παρα μόνο να επαναλαμβάνεις τις ίδιες ανοησίες, υπάρχει και ένας κάδος που αγαπάει τις εμμονές.

      Διαγραφή
    3. Απο οτι θυμαμαι Λεων εσυ υποστηριζεις την πολιτικη του ΣΥΡΙΖΑ.
      Αφου το ΚΚΕ ειναι λαθος και απατεωνες συμφωνα με τα γραφομενα σου ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ;
      ΜΗΠΩΣ Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟ 'ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ' ΤΡΙΚ;
      Εαν δεν σταματησει θα σημαινει οτι ΕΣΕΙΣ ειστε απατεωνες γιατι θα αναιρειτε τις κατηγοριες σας...
      Οπως και να εχει η 'Αριστερα' 'κυβερνηση της Αριστερας' και αλλες κενολογιες κατα την γνωμη τελειωσαν (yesssss) απλα θα γινετε και κυβερνηση οκ σιγα τα ωα...
      Please γινετε κυβερνηση pleaaaasssssseeeee...

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. lh
      ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατι δεν μπορώ να δημοσιεύσω το σχόλιό σου.

      Ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος όταν πρόκειται να δώσουμε πολιτικές απαντήσεις.

      Διαγραφή
    6. Εντάξει, αλλά το κάθε τσογλάνι που μας κουνά το δάχτυλο μπρος στο πρόσωπο που να καταλάβει από πολιτική απάντηση!
      Σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκονται και ανάθεμά με αν έχουν έστω κι ένα ένσημο ασφαλιστικού φορέα κολλημένο στη ζωή τους μέχρι σήμερα βρε σύντροφε!

      Διαγραφή
  6. Απο οτι θυμαμαι Λεων εσυ υποστηριζεις την πολιτικη του ΣΥΡΙΖΑ.
    πρωτη φορα γραφω απο που θυμασαι με τρομαζεις...
    Εντάξει, αλλά το κάθε τσογλάνι που μας κουνά το δάχτυλο μπρος στο πρόσωπο που να καταλάβει από πολιτική απάντηση!
    ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ α η δεν ισχυουν για ολους?
    Σε διατεταγμένη υπηρεσία βρίσκονται και ανάθεμά με αν έχουν έστω κι ένα ένσημο ασφαλιστικού φορέα κολλημένο στη ζωή τους μέχρι σήμερα βρε σύντροφε!
    μαντικες ικανοτητες? εχω ενσημα καμια 12αρια χρονια για να λες τα ταρω δε κανεις!

    με το να χαρακτηριζετε ολο τον κοσμο που λεει κατι ΣΥΡΙΖΑ και βαλτο που πληρωνεται απο μυστικες υπηρεσιες δε κερδιζετε και πολλα γραφικοι καταντησατε!
    ΛΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι θυμαμαι οτι εχει υπαρξει σχολιο με υπογραφη Λεων εδω παλαιοτερα αλλα ενταξει ας πουμε οτι πρωτη φορα γραφεις εδω.
      Ποια πολιτικη πρεπει να ακολουθησει η χωρα;
      Ποια πολιτικη δυναμη υποστηριζεις;
      Και εφοσον ασχολεισαι με το ΚΚΕ (για καποιο περιεργο λογο!!!) τι τακτικη εσυ θελεις να εχει το ΚΚΕ και γιατι;
      Απαντα σε αυτα και μετα δικαιουσε να ομιλεις γιατι, νομιζω θα συμφωνησεις, με χεστηδες που δεν εχουν το θαρρος της γνωμης τους δεν αξιζει κανεις να συνομιλει ουτε να λαμβανει υποψιν τα σχολια τους

      Διαγραφή
  7. Από "Ρ"
    ( http://rizospastis.gr/story.do?id=7571603&publDate=14/8/2013 )

    (..)Μπούμερανγκ τα αντιΚΚΕ ψέματα

    Σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ συμμετείχε χτες και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Αναφερόμενος στην προβοκατόρικη επίθεση των τελευταίων ημερών με αιχμή τον «902», είπε μεταξύ άλλων στις παρεμβάσεις του:

    «Ενα μόνιμο, σταθερό χαρτί στον πόλεμο των επιχειρηματικών συμφερόντων, είναι ο αντικομμουνισμός. Δεν ξέρω κάποιον πιο ηθικό από το ΚΚΕ, ο οποίος να πουλάει περιουσιακά του στοιχεία για να μπορέσει να εξασφαλίσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στους εργαζόμενους (...) Αυτό ήταν το μοναδικό μας κριτήριο για να απωλέσουμε εμείς ένα τέτοιο όπλο που είχαμε στα χέρια μας.

    Από την αρχή υπάρχει πραγματικά μια αδιαφάνεια. Και αυτή έγκειται στο ότι υπάρχει το γνωστό συγκρότημα ΔΟΛ, που βγήκε στα κάγκελα και ωρύεται. Αναμασά, αναπαράγει ψέματα, ανακατεμένα με πολλή λάσπη που έρχονται από προηγούμενες δεκαετίες, σε ανώνυμα δημοσιεύματα, που δεν τα υπογράφει κανένας δημοσιογράφος.

    Μαζί με το συγκρότημα που βγαίνει στα κάγκελα και ωρύεται, ωρύεται μαζί του και ο κύριος Παπαδημούλης και διάφοροι άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μας έκανε εντύπωση η ζέση του, το πάθος του μαζί με το συγκρότημα από την πρώτη μέρα, δεν ξέρουμε αν έχουν κάποια σχέση, αν αυτό είναι διαφανές (...)

    Ο κύριος Παπαδημούλης έχει κάνει 8 ανακοινώσεις για τον "902" και Ερώτηση στη Βουλή μέσα σε μια βδομάδα, και για την επίσκεψη Σαμαρά στον Ομπάμα δεν έχει πει μισή λέξη (...) Δεν μπορούν να μιλάνε για ηθική και να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ. Είναι ψέμα ότι το ΚΚΕ αρνείται έλεγχο στα οικονομικά του. Είναι το μοναδικό Κόμμα που κάθε φορά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους το περνούν φύλλο και φτερό. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην ελέγχεται: Τα πόθεν έσχες, οι βουλευτικές αποζημιώσεις, τι παίρνει το ΚΚΕ από τον κρατικό προϋπολογισμό και πού τα πηγαίνει.

    Τι δε δέχεται το ΚΚΕ; Δε δέχεται να παραδώσει ονόματα ανθρώπων που συνεισφέρουν από το εισόδημά τους 5-10 ευρώ, και οι οποίοι δε θέλουν να δηλώσουν, γιατί οι καιροί είναι πονηροί -μη μου πείτε δεν είναι- και οι εποχές αλλάζουν και ξανάρχονται τούμπα πίσω. Δεν είναι σαν τα άλλα κόμματα τα οποία χρωστάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους -απίστευτα εκατομμύρια χρωστάνε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ- και τα οποία ξαναπαίρνουν δάνεια από τις τράπεζες χωρίς να βάλουνε τίποτα. Επομένως, δεν είμαστε όλοι το ίδιο πράμα».(..)Ιlief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ( rizospastis.gr/story.do?id=7571603&publDate=14/8/2013 )

    (..)Εκτεθειμένοι οι συκοφάντες του ΚΚΕ για τον «902»

    Αποσπάσματα από τις χτεσινές δημόσιες παρεμβάσεις στελεχών του Κόμματος

    Απάντηση σε μία προς μία τις συκοφαντίες που εξαπολύονται, τις τελευταίες μέρες, σε βάρος του ΚΚΕ με αφορμή τον «902», δίνουν τα στελέχη του Κόμματος σε δημόσιες παρεμβάσεις τους. Χτες, σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ, παρενέβη ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

    -- Απαντώντας σε ερώτηση για τη «νομιμότητα πώλησης» του σταθμού είπε:

    «Γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά, γιατί δουλεύετε σε ένα σταθμό που έχει αλλάξει πολλές φορές αγοραστή, όπως και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, ότι οι εταιρείες μπορούν με βάση τους νόμους της οικονομίας της αγοράς, στην οποία είμαστε και δεν τους έχουμε ψηφίσει ή στηρίξει εμείς, να πωλούνται (...) Η εταιρεία πωλείται, όπως πωλήθηκαν οι εταιρείες και στο δικό σας και σε άλλους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς

    (...) Αρα, λοιπόν, το θέμα δε βρίσκεται στη νομιμότητα, ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται απ' το νόμο.

    Ακολουθήθηκαν διαδικασίες που στο κέντρο της δικής μας προσοχής ήταν να μπορέσουμε να πληρώσουμε τους εργαζόμενους, τα ασφαλιστικά ταμεία, τον ΟΤΕ, την εφορία, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει εμείς ούτε μπορούμε να είμαστε μπαταχτσήδες, όπως άλλα πολιτικά κόμματα που χρωστάνε εκατομμύρια στις τράπεζες και το ξέρετε κι αυτό (...)

    Και να σημειώσω εδώ ότι είναι η μόνη εταιρεία που λειτουργεί στο χώρο της τηλεόρασης που δεν έχει δάνεια τραπεζών, η μόνη εταιρεία είναι η "Ραδιοτηλεοπτική", η οποία δεν έχει δάνεια από τράπεζες, δανεικά και αγύριστα σαν αυτά που έχουν άλλες τηλεοπτικές εταιρείες (...)

    Με βάση λοιπόν αυτό, στο ΕΣΡ ο νέος αγοραστής θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα πλαίσια της νέας κυκλοφορίας που θα έχει αυτή εταιρεία. Εμείς εξασφαλίσαμε ότι δε θα πάει, ούτε θα μεταπωληθεί σε κάποιο πολιτικό κόμμα και όλη μας η προσπάθεια ήταν τα σύμβολα του "902", το ηχητικό σήμα, η ονομασία του να μην μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με τις πολιτικές επιλογές του νέου αγοραστή».

    -- Για την εταιρεία - αγοραστή σημείωσε:

    «Η εταιρεία έχει έδρα την Κύπρο (...) και υπόκειται στους νόμους και στους κανόνες της κυπριακής κυβέρνησης και οικονομίας (...) Προφανώς μας βρήκε, ήταν γνωστό ότι ο "902" ήταν σ' αυτή τη διαδικασία, ήρθε έγινε συζήτηση αναλυτική, ακολουθήθηκε όλη η διαδικασία, το εμπορικό τμήμα, τα συμβόλαια, το υπουργείο, το ΕΣΡ, η εφορία, οι πληρωμές, όλα είναι γνωστά, είναι κατατεθειμένα στο ΕΣΡ όλα αυτά, το ΕΣΡ θα καλέσει τους νέους αγοραστές (...)

    Θεωρήσαμε ότι αυτή η εταιρεία που ενδιαφέρθηκε να αγοράσει και ενδιαφέρθηκε με σοβαρότητα, γιατί γίνανε αρκετό διάστημα συζητήσεις για να καταληχθούν μια σειρά ζητήματα προφανώς θέλει να ασχοληθεί στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, προφανώς έχει το οικονομικό εκτόπισμα για να μπορέσει να αναλάβει». -συνέχεια-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. -συνέχεια-
    Εκτεθειμένοι οι συκοφάντες του ΚΚΕ για τον «902». Αποσπάσματα από τις χτεσινές δημόσιες παρεμβάσεις στελεχών του Κόμματος

    Από ( http://rizospastis.gr/story.do?id=7571603&publDate=14/8/2013 )

    (..)-- Για τα κίνητρα της επίθεσης που δέχεται το Κόμμα, με πρωταγωνιστές το Συγκρότημα Λαμπράκη και τον ΣΥΡΙΖΑ είπε:

    «Αυτό που πρέπει να προβληματίσει έναν κόσμο, πέρα απ' όλες αυτές τις εξηγήσεις που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε, είναι προς τι ο πολιτικός θόρυβος; Ο εσκεμμένος, ο συγκεκριμένος, ο κατευθυνόμενος. Και γω σας ξαναρωτάω, το πρόβλημα σήμερα στην Ελλάδα είναι η πώληση του "902", ώστε το συγκρότημα Λαμπράκη να έχει δυο μέρες συνεχόμενες πρωτοσέλιδο την πώληση του "902"; Μιλήσαμε ανοιχτά για πολιτική σκοπιμότητα. Το συγκρότημα Λαμπράκη σκοπεύει να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ και θεωρεί ότι η κριτική που κάνει το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ενοχλητική (...)

    Είναι πολιτικές κινήσεις, αυτή τη στιγμή τμήματα της άρχουσας τάξης επενδύουν στο ένα απ' τα δύο άλογα που είτε κυβερνάει είτε θα κυβερνήσει. Οταν το συγκρότημα Λαμπράκη βγαίνει, το προηγούμενο κυριακάτικο ΒΗΜΑ, ρεαλιστική στροφή ΣΥΡΙΖΑ με ξύλινο πρωτοσέλιδο, όταν βλέπουμε συγκεκριμένες κινήσεις σημαίνει ότι γίνεται μια επιλογή και τέτοιες επιλογές έχει κάνει πολλές το συγκρότημα Λαμπράκη, έχει ιστορία, έχει προϊστορία».

    -- Για τα οικονομικά του Κόμματος επανέλαβε:

    «Το ΚΚΕ έχει μιλήσει ανοιχτά, βρίσκεται σε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, είναι αναγκασμένο, έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, να πάρει μέτρα για να περιορίσει μια σειρά δραστηριότητές του, με κόστος δικό μας πρώτα απ' όλα.

    Είναι γνωστό, το έχουμε δηλώσει, ότι έχουμε δυσκολία να πληρώνουμε τον κόσμο και η δυσκολία αυτή δεν είναι επιλεκτική, ισχύει για όλους μας, απ' τον ΓΓ της ΚΕ το σ. Δ. Κουτσούμπα μέχρι τον εργαζόμενο στον "902", που είχε 3,4 και 5 μήνες να πληρωθεί. Αυτή τη δυσκολία την αντιμετωπίζουμε ως Κόμμα συλλογικά, βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι, κι αυτό το γνωρίζει το κομματικό δυναμικό. Πριν ένα χρόνο είχαμε κλείσει την τηλεόραση και το είχαμε πει, δεν έχουμε τη δυνατότητα. Εγιναν μια σειρά ενέργειες, όλες γίνανε και με δημόσιες ανακοινώσεις. Να δεχτούμε την κριτική, αλλά αυτή η πολεμική, η προβοκάτσια, να μιλάνε για ηθική... Δηλαδή, ποιοι μιλάνε σε ποιους για ηθική; Ε, αυτό έχει και κάποια όρια (...)

    Ας σκεφτεί ένας κόσμος, πριν από 4 - 5 χρόνια, θυμάστε τη βρώμα, την προβοκάτσια για τον Γερμανό; Θυμάστε ότι έπληξε το ΚΚΕ όλη αυτή η εκστρατεία;

    Τι αποδείχτηκε τελικά; Οτι ήταν μια προβοκάτσια, μια στημένη ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Πάγκαλος και το ΛΑ.Ο.Σ., τώρα πρωταγωνιστεί ο βουλευτής ο κ. Παπαδημούλης, η Χρυσή Αυγή και το Συγκρότημα Λαμπράκη. Το θέμα πώληση "902", πρέπει να προξενήσει κάποια ερωτήματα σε έναν κόσμο».
    .(..)Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.