6 Αυγούστου 2013

Δηλώσεις εργαζόμενων στον 902 που δε θα βάλει ο Κούλογλου, το left, η Αυγή και ο Λαφαζάνης

Στο κείμενο παρακάτω κείμενο θα υπάρξει ένα ξενέρωμα για το περιεχόμενο από ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ρουφιάνους και τα αστικά μέσα γι' αυτό και δεν θα παίξουν εκεί.

Προφανώς δε θα παίξουν και σε άλλους πρόθυμους internetikous ρουφιάνους που αποτελούν την 5η φάλαγγα..

* * *

Αγώνας μέχρι τέλους για τη νίκητου Παντελή Κοψιά*

Οι εργαζόμενοι του «902», δημοσιογράφοι, τεχνικοί δώσαμε τη μάχη όλα αυτά τα χρόνια από αυτό το πόστο για το δίκιο των εργατών και όλων των λαϊκών στρωμάτων.

Από το δικό μας μετερίζι στηρίξαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε το κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ. Μέσα στη σούπα της «αντικειμενικής» ενημέρωσης και υποκουλτούρας προβάλαμε την αλήθεια της εργατικής τάξης, τον πολιτισμό, τις τέχνες του λαού.


Οικονομικά μας στήριζε πάντα το ΚΚΕ. Με εξορμήσεις οι οργανώσεις σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, σχολές, σχολεία, με κουπόνια 2 και 5 ευρώ που «έκοβαν» και θα συνεχίσουν τα λαϊκά στρώματα από το υστέρημά τους για την ενίσχυση του ΚΚΕ. Με τις συνδρομές των κομματικών μελών. Μέσα στο οικονομικό σύστημα που δυστυχώς ζούμε, κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τους νόμους του.

Με όλες μας τις δυνάμεις βρισκόμασταν όπου πάλευαν οι εργάτες για ένα καλύτερο αύριο, όπου το κράτος του κεφαλαίου τελείως ανήθικα εξευτελίζει την ανθρώπινη ζωή, αποκαλύπταμε τις κοροϊδίες των οπορτουνιστών και των διάφορων «ριζοσπαστικών» ομάδων. Αποκαλύπταμε ότι για κάθε «αριστερό» από αυτούς που τολμάνε να μας πιάνουν στο στόμα τους και να κλαίνε για εμάς, τους εργαζόμενους του «902», υπάρχει μια καρέκλα που τον περιμένει.

Αλήθεια, από πότε «κύριοι» εργοδότες – μεγαλοεκδότες κλαίτε για τους εργαζόμενους;

Από πότε σας νοιάζει για τους κομμουνιστές;

«Κύριοι» του ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσετε την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής που γεννά κρίσεις και απολύσεις;

Δεν έχουμε να λογοδοτήσουμε σε κανέναν, απεναντίας... αυτοί μας χρωστάνε εξηγήσεις. Οι κομμουνιστές, οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ δεν προσφέρουν τίποτα για προσωπικό όφελος. Θα δουλέψουμε και με 800 και με 600 ευρώ, και εθελοντικά, με αυταπάρνηση όπως έκαναν πάντα οι κομμουνιστές.

Και για αυτό θα νικήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε τη μάχη ως το τέλος, πλάι στο ΚΚΕ, μέσα από το ΚΚΕ, από όποιο πόστο μας ορίσει το κόμμα μας. Συνεχίζουμε να διαδίδουμε τις θέσεις και την πρόταση του ΚΚΕ, να βοηθάμε στη γιγάντωση της Λαϊκής Συμμαχίας που θα στείλει στα αγύριστα τις κρίσεις, τις απολύσεις, το κράτος και το σύστημα των καπιταλιστών, για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό.


*ο Παντελής Κοψιάς είναι τεχνικός του «902», εργασιακός εκπρόσωπος της Ε.Τ.Ι.Τ.Α στον «902».


902

2 σχόλια:

  1. Πολύ θα ήθελα να καταλάβω, πέρα από τον στόχο να πληγεί το ΚΚΕ, που το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η προτασή τους για χρήση του 902 από την "αριστερά" δείχνει να μην μπορεί να εδραστεί, καθ όσον τα οικονομικά του 902 δεν επέτρεπαν την παρα πέρα λειτουργία του κι αν δεν πουλιόταν, ούτε κι αυτές ακόμα οι αποζημιώσεις θα μπορούσαν να δοθούν.Άρα προφανώς φαίνεται ότι θέλοντας και οι θέσεις του ΚΚΕ να μην ακούγονται και να φανεί ότι το ΚΚΕ συμβάλλει στην πριμοδότηση κυβέρνησης της κεντρο-'Αριστεράς" (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), και να παίξουν το παιχνίδι του κατ αυτούς "καλού" καπιταλιστή ώστε αυτός να αγοράσει την επιχείρηση σε μειωμένη τιμή.Θα φανεί λοιπόν κι καθένας θα καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συριζα ειναι πλεον καθαρο κεντρο με εντονες πλεον τασεις δεξιας πολιτικης. Ο ορος του οπορτουνισμου τους πεφτει βαρυς και αδικει το ανταρσυα.
    νκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά