13 Αυγούστου 2013

ΔΟΛιες και μικροMEGAλες επιχειρήσεις συκοφάντησης: (Άκρα) Δεξιά στα «FM» (μετά γραφημάτων)

Καλώς σας ξαναβρίσκω, ναυαγοί μου (αλλά ποτέ ναυαγισμένοι), στις κόκκινες στεριές, στις θυμωμένες θάλασσες και στους αληγείς ανέμους. Κι αν οι 17 μέρες έγιναν 20, ελπίζω να μη με κρεμάσετε στο μεσιανό κατάρτι.

«ΠΑΜΕ, λοιπόν, κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες».

Ξέφυγα από τους καρχαρίες
Και νίκησα τους τίγρεις
Ε, δεν θα με φάνε τώρα
Οι κοριοί.
(Λίγο πειραγμένος Μπρεχτ)

Ό,τι πιο βρώμικο κατά του ΚΚΕ αναμασούν «Τα ΝΕΑ»


Ποτέ μέχρι σήμερα δεν χύθηκε τόσο δάκρυ, τόση φαιά (έως κατάμαυρη) ουσία, τόση χολή, και τόση λάσπη για την πώληση μιας ιδιωτικής επιχείρησης, όσο για το κλείσιμο και την πώληση της μη επιχείρησης του 902.
Ζούγκλα. Με πρωταγωνιστές, παραμάγαζα, Φρη Πρες, νάνους της δημοσιογραφίας και γίγαντες της διανοησίας. Πάνκακους μπίστηδες και ανακυκλωτές (ψευδών) ειδήσεων. Ερπετά, χαμαιλέοντες, ασπάλακες και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις, της κίτρινης και αριστερής δημοσιογραφίλας.
Το «μαύρο» της ΕΡΤ και το ξεπούλημα των δημοσίων επιχειρήσεων στα συμφέροντα των Μπομπολοαλαφούζων δεν ξεσήκωσε παρόμοια θύελλα.
Με όλον το φασισμό που κουβαλάνε, χρόνια τώρα, οι υμνητές των Μεταξάδων πληροφορούν του πολίτες αυτής της χώρας για μπίζνες του ΚΚΕ, και για «σχέσεις με την τράπεζα του Βατικανού, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών κ.ά.». Και κόπτονται για την «αριστερά» και τα μετερίζια της.
Ποιοι δηλαδή; Οι ψυχάρηδες. Τα "μακριά χέρια" του "Συγκροτήματος Λαμπράκη", στη διαχείριση τεράστιων κονδυλίων που κατευθύνονται προς το Αγιονόρος, (νόμος 1198/1981 «περί ρυθμίσεων θεμάτων αναγομένων στην εκτός Άθω ακινήτου περιουσίας του Αγίου Όρους»). Ναι καλά διαβάσατε: από το 1981 είναι ο νόμος που προβλέπει ότι «η εκποίηση και η ανταλλαγή ακινήτων πρέπει να εγκριθούν από τη διοίκηση του Αγίου Όρους». Και όχι μόνο για τα Βατοπέδια του, αλλά και για την ψηφιοποίηση των αρχείων του, και ακόμα για τις μεγάλες μπίζνες με τις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες σχολείων και πανεπιστημίων. Με τον Πάχτα (της Χαλκιδικής) στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και τον Λαλιώτηστο ΥΠΕΧΩΔΕ, τότε, το 2001.
Κι από κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΥΓΗ και τον Κυρίτση, τον πανελίστα του Ευαγγελάτου, για το ότι το ΚΚΕ «νομιμοποιεί την πρακτική της Κυβέρνησης».

Η ΑΥΓΗ πρωτοστάτησε μαζί με Τα ΝΕΑ
στις συκοφαντίες σε βάρος του «902» και του ΚΚΕ


Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, με την ΑΥΓΗ και τα άναρθρά τους που μιλάνε για ηθική και θέλουν τον 902 «κανάλι όλης της Αριστεράς» (πώς έλεγε ο Μπενίτο για «το όλον ΠΑΣΟΚ»;), το οποίο θα εγκαινιάσει ο ΣΕΒαστός Δασκαλόπουλος, ο και θαυμαστής του Αλέξη.
Έγραψε, στις 5/8/2013, ο Καρτερό… για την εξουσία: «Αν για παράδειγμα ο φίλος του Σαμαρά εφοπλιστής Μαρινάκης αποφάσιζε, εκτός από τον Σαβιόλα, να αγοράσει και τον 902 (για παράδειγμα, είπαμε, όχι ότι ξέρουμε τίποτε…) αυτό θα σήμαινε ότι τα μέσα ενημέρωσης του ΚΚΕ θα βρίσκονταν στην επιρροή Σαμαρά. Είναι αυτό δημοκρατικό;»
Εδώ η καλή αριστεροσύνη(!!)
Με κάτι τέτοια σοφίσματα η ΑΥΓΗ παριστάνει το θωρηκτό AURORA (αυγή), πιστεύοντας ότι θα σημάνει την νέα Οχτωβριανή και θα συλλάβει τον Σαμαρά-Κερένσκι, για να παραδώσει τα κλειδιά στον Τσίπρα.
'Ετσι στήνει τα αναχώματά της η αστική τάξη. Και επιστρατεύει όλα τα Μέσα.
Μόνο τον όρο "δεκανίκι της δεξιάς" δεν χρησιμοποίησε (enikos.gr, 23/7/2013) ο γελοίο-γράφος Στάθης, που θέλει το ΚΚΕ συνοδοιπόρο του Σαμαρά, αφού ο πρωθυπουργός δεν λέει ποτέ κακή κουβέντα για το Κόμμα(!!)
Και έσπευσε να το αναδημοσιεύσει στον Ίσκρα (τρομάρα του) ο κατακόκκινος Πάνος (Λαφαζάνης).
Κι ένας άλλος Σταυρόπουλος, Λαμπρός κι αυτός δημοσιογράφος του Συγκροτήματος (είχε πρωτοστατήσει, στις 18/6/2013, στη συκοφάντηση της Αλέκας, η οποία, κατά την διαστρεβλωτικά έγκυρη άποψή του, έδωσε άφεση αμαρτιών στην ΕΡΕ για τη δολοφονία του Λαμπράκη), εγκαλούσε (29/4/2013) τον Κουτσούμπα για τρεις ακόμα απολύσεις στον Ρίζο, με τις οποίες οι απολυμένοι ανέρχονται στους 17. Και για τους 800 απολυμένους του ΔΟΛ, τι εποίησεν ο έγκριτος;
Να ξεκαθαρίσουμε: Οι απολύσεις είναι απολύσεις. Αλλά και η δημοσιογραφία λειτούργημα, ντε.
«Νομιμοποιεί πολιτικά τον κάθε εργοδότη να απολύει στο όνομα της κρίσης επικαλούμενος το παράδειγμα του ΚΚΕ. Τώρα όλοι οι εργοδότες θα μπορούν να λένε «αφού το ΚΚΕ κάνει απολύσεις τι ζητάτε από εμάς;»,έγραφε (24/12/2012) ο Αναγνώστης (Κούλογλου;) στο παραμάγαζο του τρόμου του.
Και το ίδιο επιχείρημα, «Δίνει το κακό παράδειγμα το ΚΚΕ κι έτσι χύνεται εύκολα το νερό στο μύλο των απολύσεων», αναμασάει οχτώ μήνες αργότερα (28/7/2013) ένας άλλος γελοίο-γράφος, του Ρίζου αυτός, που παραιτήθηκε επειδή δεν άντεχε να απολύονται οι συνάδελφοί του.
Καλύτερο γελοιο-γράφημα της κρίσης δεν έχω ματαδιαβάσει!

Ο Ρίζος και ο 902 έφεραν την κρίση, κατά την κρίση τους.
Το αν οι μισθοί και οι συντάξεις μας έχουν εξαφανιστεί και άρα τα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης δεν καλύπτουν πλέον, όχι τη μισθοδοσία του Ρίζου και του 902, ούτε σχεδόν την έκδοση ανακοινώσεων, πού να το καταλάβει η υψηλή διανόηση.
Χρόνια τώρα με τα ίδια υλικά στήνουν οι γελοίοι της ενημέρωσης τα αριστερά αναχώματά τους.
Ας θυμηθούμε Κουτσόγιωργα και Βαγγέλη. Αλλά και τα αντρεϊκά παραληρήματα που μας θύμισε πρόσφατα στη Βουλή (17/7/2013) ο Παφίλης.
Ο σημερινός αυριανισμός είναι προχτεσινός (τουλάχιστον). Η κατάσταση όμως έχει ξεφύγει εντελώς από το 1992 (Μάαστριχτ).
Να μην ξεχνάμε αυτό το ορόσημο: Αύγουστο του 1991 "πέφτουν" τα τείχη. Το αντίπαλο δέος του κοινωνικού κράτους για τον "καλό" καπιταλισμό παύει να υπάρχει. Φεβρουάριο του 1992 ιδρύεται η Ε.Ε.
Έκτοτε ο γκαιμπελισμός χτίζει την νέα ιδεολογία. Και βρίσκει ευήκοα και εκπαιδευμένα, βεβαίως, ώτα. Δεν είναι απλώς έτοιμος ο κόσμος να δεχτεί τον φασισμό, αλλά τον αναπαράγει σε κόμμα, αφού η αντικομμουνιστική αντίληψη που επικρατεί είναι το άλλο του άκρο.
Με την ηλεκτρονική, από τη μια, «ενημέρωση» των «όλοι μαζίDIGEA», και από την άλλη την «Free Press» μάστιγα (αλλά πιο «in δημοσιογραφία») των αόρατων, πλην ευδιάκριτων, χρηματοδοτών. Με την κινεζοποίηση, κυρίως, των εργασιακών σχέσεων σε όλο το φάσμα του Τύπου.
Τα φραουλοχώραφα της σκέψης και της ελεύθερης δημοσιογραφίας είναι κρεμασμένα στα περίπτερα, στους ορθοστάτες του ΜΕΤΡΟ και στα σαλόνια των σπιτιών μας.
Με τους απόφοιτους από τις (σ)χολές που παράγουν Ευαγγελάτους και έχουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση: Αυτήν που βρίσκεται στην υπηρεσία του κεφαλαίου.
Η άρχουσα τάξη θα κάνει τα πάντα για τον πλούτο της, τον οποίον συγκεντρώνει από την εργασία (μας) και μόνο, και τον οποίον ονομάζει«υγιή επιχειρηματικότητα».
Για του λόγου το αληθές, ας δούμε μερικές εύγλωττες εικόνες της από τον χώρο των ΜΜΕ.

____________


Τρία λόγια για τα γραφικά που ακολουθούν...


Ο 902 και ο Ρίζος δεν είναι μαγαζί.
Οι πίνακες δείχνουν ότι ακόμη και να ήθελαν να είναι σκληρές καπιταλιστικές επιχειρήσεις, αυτό θα ήταν αδύνατον.
Η κρίση του συστήματος εξαφανίζει τους πιο αδύναμους, όπως φαίνεται από τα μαγαζιά που έκλεισαν.



Η διαφήμιση πάει κατά διαόλου. Τα ΜΜΕμειναν από καύσιμο.
Αν δεν υπήρχε μάλιστα ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και ο 902 να διώχνουν πελάτες, λόγω υπερβολικού φόρτου, οι υπόλοιποι δεν θα έβλεπαν διαφήμιση ούτε για αναγγελίες γάμων και θανάτων.





Παρά τα CD, τα ταξίδια, τα βιβλία της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, τους τσελεμεντέδες και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ που προσφέρει ο ΡΙΖΟΣ, αλλά και τους ψυγειοκαταψύκτες που μοιράζει ο 902 στα πρωινά μαγκαζίνα του, η πτώση μας θεωρείται βεβαία.



Δεν ισχύει πλέον ούτε ο περίφημος αφορισμός του Άγγλου θεατρικού συγγραφέα των «Οργισμένων Νιάτων», Τζων Όσμπορν που είχε πει το περίφημο: Οι εφημερίδες; Είναι καλύτερες από την τηλεόραση. Σ' αυτές τουλάχιστον μπορείς να τυλίξεις ψάρια.



Χωρίς λόγια.
Αλλά δεν μπορώ.
Γιατί κύριε Κουτσούμπα διώχνεις τον κόσμο; Πού ζεις;
Δεν βλέπεις ότι οι άλλοι πληρώνουν με μπλοκάκι κινέζικο τον κόσμο που ξαναπήραν;



Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Όμως, γαμώτη μου, πώς διάολο τα καταφέρνουν και δεν χρωστάνε πουθενά; Πώς γίνεται, κι εμένα κοντεύουν να μου πάρουν το σπίτι;
Λες να χρωστάνε της Μιχαλούς;



Θαύμα! Θαύμα!
ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟΣ εμφανίζουν αρνητικά ίδια κεφάλαια(!!)
Εκατομμύρια € από συσσωρευμένες ζημιές.
Μα όταν δεν έχεις φράγκο και χρωστάς 400%, 550%, 900%, 1.140%, ε, αυτό δεν είναι το θαύμα του καπιταλισμού;
Εσένα σε λένε υγιή επιχειρηματία και στρατηγικό επενδυτή,κι εμένα μαλάκα (μετά συγχωρήσεως).



...Άλλα τρία (λόγια), μετά τα όσα γραφικά...


Φυσικά τα παραπάνω δάνεια οι τράπεζες θα τα εγγράψουν σαν ζημιές που θα καλυφθούν από τις μεθόδους ανακεφαλαιοποίησης, αλλά και από λοιπέςωραίες και εποικοδομητικές ρυθμίσεις.
Πάλι τα συνήθη υποζύγια.

Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ: Αυτές τις επιχειρήσεις δεν εννοεί όταν μιλάει για το υγιώς επιχειρείν;


...Η ΑΥΓΗ, της ΑΥΓΗΣ, ώ ΑΥΓΟΥΛΑ μου γλυκιά!...


Με 3,2 εκατομμύρια ΑΡΝΗΤΙΚΑ κεφάλαια το 2012 -αποτέλεσμα συσσωρευμένων ζημιών- και 1,5 εκατομμύριο δάνεια, χρωστάει δηλαδή 313,3%(!!!) κάπου ελπίζει. Τι; Μόνο ο Ψυχάρης κι ο Μπόμπολας;


Εμείς, στο πηγάδι κατουρήσαμε;


...ΚΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Από αυτήν την καπιταλιστική κρισάρα που περνάμε γίνεται ορατή πλέον η ηρα που απομένει στην επιφάνεια.
Και όσο ο καιρός τραβάει την ανηφόρα, η κυρίαρχη ιδεολογία θα εκφράζεται με όρους Χρυσής Αυγής.


πηγη: Μποτίλια στον Ανεμο

23 σχόλια:

  1. Ας μην ξύνοντε ορισμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στην ΄΄γκλίτσα του τσοπάνη΄΄. Για ποιά περιουσία της ΄΄Αριστεράς΄΄ μιλάνε?Αυτοί που καταχρέωσαν την τυποεκδοτική με την εκδοση της ΄΄Πρώτης¨?Αυτοί που παρουσίασαν πλαστά και απο ανύπαρκτες εταιρείες τιμολόγια για την δήθεν εγκατάσταση πυλώνων αναμεταδοσης του 902 σε όλη την Ελλάδα, χρεώνοντασ τον 902( το κόμμα δλδ) με αρκετά εκατομμύρια και μετά την κοπάνησαν με τον ΣΥΝ? Αυτοί που λάκισαν αλλα πρώτα 'επεισαν το κόμμα να πληρώσει αρκετα εκκατομύρια για να μην πάρει η τράπεζα το κτίριο της Κουμουνδουρου που ειχε εγκατασταθεί η ΕΑΡ( σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ) τότε, αφού δεν επρεπε κατα τα λεγόμενα τους, ενα κόμμα που συμμετέχει στον ΣΥΝ να απωλέσει περιουσιακά στοιχεία?Αυτοι που φεύγοντας απο το κόμμα φρόντισαν να σηκώσουν μέχρι και τις καρέκλες απο την Μπουμπουλίνας(τότε τα γραφεία της ΚΟΑ?Αυτοί που πήγεναν στα δικαστήρια το Κόμμα γιατί είθελαν ποσοστα απο την ΣΥΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ?Αυτοί που επέστρεφαν στο κόμμα τα αυτοκίνητα που τους είχε παραχωρήσει κατεστραμένα?Αυτοί που παρότρυναν την συνθέτρια μαζί με εναν σουηδό του μουσικού σήματος του 902 να παψει να ακούγετε?Αυτοί που έκαναν ότι μπορούσαν για να αποτρέψουν κάθε βοήθεια προς το κτίριο της Κ.Ε. του Κόμματος , στο Περρισό μετά της πλημύρες?Αυτοί που πάσχιζαν να καταργήσουν το ίδιο το Κόμμα προτείνοντας κατάργηση κάθε συμβόλου του και των αρχών του?ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΛΗΤΕΣ!!!
    Υγειονομικός-Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντάξει Υγειονομικέ, αλλά φτάνει το σπαμινγκ.
      Μην βάζεις την ίδια απάντηση σε κάθε θέμα.

      Διαγραφή
    2. @Υγειονομικέ να τα λέμε όλα! Οι ρεφορμιστές "πήραν" τις καρέκλες από το ιστορικό κτίριο της Μπουμπουλίνας και οι συνεπείς κομμουνιστές το μοσχοπούλησαν το '93 στο υπουργείο πολιτισμού (υπουργός Μπακογιάννη) 1,3 δις! Αυτή είναι η διαπλοκή! [Βουντενιώτης]

      Διαγραφή
    3. Για σου ρε Βουντενιώτη
      Δεν μας λές (μιας και εμφανίστηκες πάλι για τα πισώπλατα μαχαιρώματα), θα συγκυβερνήσετε με την Νεά Δημοκρατία την επόμενη, ή την μεθεπόμενη "τετραετία" ?

      Επίσης, τα περι κυβέρνησης της Αριστεράς, θα τα θυμηθείτε ξανά απο δεκαπεντάυγουστο, ή θα καταναλώσετε ολόκληρο τον μήνα μέσα στην λάσπη ?

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση για την πώληση του 902. Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη κίνηση από μεριάς του ΚΚΕ.
    Νομίζω όμως ότι το ΠΓ πρέπει να ξεκαθαρίσει το ποιός είναι ο αγοραστής, εννοώ το φυσικό/ά πρόσωπα ώστε να μην βρίσκουν πάτημα οι οπορτουνιστές να χύνουν τη χολή τους.

    Γιάννης
    (εργάτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που θέλει να βρει πάτημα,
      δεν νομίζεις πως θα το βρεί ότι και να κάνεις ?

      Διαγραφή
    2. και ναι, και όχι.

      το ΚΚΕ είναι σαν τη γυναίκα του Καίσαρα. Όχι μόνο είναι τίμιο αλλά πρέπει να δείχνει και τίμιο δεδομένου ότι καραδοκούν πολλοί εχθροί.

      Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα να μπλέκεται το τιμημένο όνομα του ΚΚΕ με off-shore, Παρθένα νησιά κτλ και να μην υπάρχει ένα ξεκαθάρισμα από μεριάς του ΠΓ. Και το λέω αυτό παρ' ότι συμφωνώ ότι σωστά πουλήθηκε ο 902 αν και θά πρεπε να είχε γίνει νωρίτερα

      Γιάννης
      (εργάτης)

      Διαγραφή
    3. Έχουμε και λέμε

      α) συμφωνείς με την πώληση του 902
      β) ο 902 αναγκαστικά θα πωληθεί σε καπιταλιστή
      γ) οι καπιταλιστές χρησιμοποιούν off shore για να αποφεύγουν την φορολόγηση

      Τα παραπάνω αποτελούν μια αλυσίδα, απο την οποία δεν μπορείς να επιλέξεις τον κρίκο που σου αρέσει.

      ΥΓ
      Πραγματικά σε απασχολεί εαν ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του πρωην 902, θα είναι ο Μαρινόπουλος, ο Λιβανός ή ο Βγενόπουλος ? Έχει καμια σημασία ?

      Διαγραφή
    4. πράγματι ο 902 είναι κανάλι και αναγκαστικά θα πουληθεί σε βαρόνο των μήντια. Ως εδώ καλά.

      Υπάρχει όμως το εξής ζήτημα. Η διαδικασία πώλησης πρέπει να φαίνεται και καθαρή δεδομένου των περίεργων καιρών που ζούμε.

      Δηλαδή το ΠΓ ανοιχτά και ξεκάθαρα να πεί από την πρώτη στιγμή το όνομα του αγοραστη (τουλάχιστον) ίσως και το ποσό της συναλλαγής για να μην σέρνονται σκιές. Το θεωρώ εντελώς λάθος να ανακοινώνεται το όνομα μιας οφσορ μέσα σε ένα ανώνυμο κείμενο-απάντηση σε άρθρο κάποιας εφημερίδας.

      Πιθανολογώ ότι το ΚΚΕ δεσμεύεται από κάποια ρήτρα της συμφωνίας πώλησης να μην δημοσιοποιήσει τη συμφωνία. Ακόμα και έτσι όμως είναι πολύ προβληματικός ο χειρισμός και οι συνέπειες βαριές.

      Γιάννης
      (εργάτης)

      Διαγραφή
  4. απο οτι καταλαβα στο παρων σαιτ δημοσιευονται μονο σχολια που συμφερουν το ΚΚΕ και σε απλα ερωτηματα δεν απαντατε γιατι δε ξερετε τι να πειτε .θα αναρτησω ακομα μια φορα το σχολιο μου αν δε θελετε να το βαλετε καταλαβαιμω τι τρεχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο παρον blog υπάρχει προέγκριση σχολίων. Μάλιστα υπάρχουν και κανόνες σχολιασμού οι οποίοι πρέπει να τηρηθούν ώστε να δημοσιευθεί κάποιο σχόλιο. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις τον σεβασμό σου απέναντι στην συζήτηση που γίνεται, και ότι θες να συνεισφέρεις σε αυτήν με πολιτικά επιχειρήματα.

      Δεν σου φταίμε εμείς, εαν αυτή η διαδικασία σου φαίνεται πολύπλοκη.

      Τέλος για να σου πω την αλήθεια, δεν θεωρώ πως έχεις την ικανότητα να παράξεις ερώτημα, στο οποίο δεν μπορούμε να απαντήσουμε.

      Διαγραφή
    2. Εγω απο οτι καταλαβα εμφανιζεσται μον ο οταν πρικειται να σχολιασετε απο εξαρτημενα αντανακλαστικα....και παντα με αναλογα "επιχειρηματ" που μπορει κανεις να διαβασει στα ΤΑΝΕΑ-ΒΗΜΑ-ΕΘΝΟΣ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-ΑΥΓΗ-ΣΤΟΧΟΣ και CIA...TYXAIO ????? OXI φυσικα !!!

      Διαγραφή
    3. Δεν θα συζητήσω μαζί σου την πολιτική του blog.
      Εαν έχεις να προσθέσεις κάτι στην πολιτική συζήτηση τηρώντας τους κανόνες, τότε καλώς.

      Εαν η πολιτική σου σπιρτάδα, εξαντλείται στις χρυσαυγίτικες κραυγές, τότε θα αναγκαστώ να σου δείξω την έξοδο.

      Διαγραφή
  5. ωραια λοιπον ακομα μια φορα!
    1)γιατι ολοι εδω μεσα μας λεγατε 6 μηνες οτι το ΚΚΕ δε πουλαει τον 902?
    2)γιατι δε ρωτηθηκε κανενα μελος του κομματος αφου κανενας δεν ηξερε τιπποτα για πολυ ωρα μετα τη δημοσιευση ενω ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΥΓΗ το ηξεραν πανω απο 6 μηνες?
    3)ποια ειναι αυτη η εταιρια που προερχεται απο την Κυπρο και εχχει μετοχικο κεφαλαιο μονο 2000 ευρω και μπορει και δινειεκτομμυρια ευρω?
    για να δουμε μπορεις να απατησεις αυτες τις τρεις απλες ερωτησεις πειστικα οπως λες οτι μπορεις να ααντησεις οτι και να σε ρωτησω!
    ΛΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1+2) Σε ποιον πλανήτη ζεις ?

      Στις 11 Σεπτέμβρη του 2012 το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία έγραφε πως ο 902 ΚΛΕΙΝΕΙ λόγω οικονομικού προβλήματος. Στην ίδια ανακοίνωση έγραφε πως όλα τα κομματικά μέλη είχαν ενημερωθεί ένα χρόνο πριν (σύνολο 2 χρόνια απο σήμερα).

      Τις μέρες που ακολούθησαν και εν μέσω αντικομμουνιστικής υστερίας των αστικών μέσων (φυσικά και της Αυγής), το ΚΚΕ ανακοίνωσε πως θα ελέγξει κάθε δυνατότητα ώστε να καλυφθούν τα χρωστούμενα σε εργαζόμενους και ασφαλιστικά ταμεία. Άρα η πώληση στοιχείων του ενεργητικού ήταν φυσικά η πρώτη εναλλακτική.

      3) Έχεις βασικά κενά όσον αφορά την λειτουργία και τους κανόνες του Καπιταλισμού. Ε λοιπόν ένας απο αυτούς τους κανόνες λέει, πως στους "φορολογικούς παραδείσους" δεν χρειάζεσαι παρα μόνο 2 χιλιάρικα (σε κάποιες δεν χρειάζεται καν αρχικό κεφάλαιο) για να ιδρύσει κάποιος "υγίης" επιχειρηματίας μια εταιρεία που θα λειτουργεί μόνον και μόνο, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΏΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ !

      Άρα στην ερώτηση σου, ποια κυπριακή εταιρεία έχει κεφάλαιο 2000 και διαχειρίζεται πολλά περισσότερα, η απάντηση μάλλον περιτριγυρίζει τις μερικές χιλιάδες εταιρείες !

      Διαγραφή
  6. 1)γιατι ολοι εδω μεσα μας λεγατε 6 μηνες οτι το ΚΚΕ δε πουλαει τον 902?
    παροτι η ανακοινωση του ΚΚΕ σας ελεγε οτι ψαχνονται τροποι για να καλυφθουν τα χρωστουμενα? αν θες μπορω να σουμπαραθεσω σχολια απο διαφορα μελη σας πχ μοντεστο που ελεγε οτι δεν πωλειται ο σταθμος!
    2)γιατι δε ρωτηθηκε κανενα μελος του κομματος ωστε να γινει συζητηση(ολοκληρο σνεδριο ειχατε) με αποτελεσμα να μη το ξερει κανενας σας τι γινεται?εκτος αν τα μελη σας δε πολυδιαβαζουν τις ανακοινωσεις σας!
    3)ολοιξερουμε πως λειτουργουν οι καπιταλιστικες επιχειρησεις (ΑΥΤΟ δε μας λεει ομως ποιος ειναι απο πισω απο αυτην την εταιρια που θα επρεπε να ξερετε)μαλλον μονο η ηγεσια δεν ηξερε γιατι χρεοκωπησε αρκετες που τις λετουργησαν με αυτους τουςς ορους
    ΛΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε, κόλλησε η βελόνα ή απλά είχα ενα deja vu ?

      A) Ποιά είναι η επίσημη πηγή πληροφόρησης για τις δράσεις, τις θέσεις και τις εξελίξεις του ΚΚΕ ?

      Μα το ίδιο το ΚΚΕ, ο Ριζοσπάστης, ο 902 (ακόμα), το πόρταλ κ.α

      Δεν είναι τα blogs (ειδικά αυτά που το γράφουν και στην πλάγια στήλη) και ούτε φυσικά οι ανώνυμοι σχολιαστές των blogs αυτών !

      Άρα, αν και εγώ προσωπικά δεν έγραψα ποτέ πως ο 902 δεν πωλείται, άλλο πράγμα η ανακοίνωση του ΚΚΕ και άλλο πράγμα η άποψη του Redfly.

      Β) Εμείς δεν είμαστε μέλη ώστε να ενημερωθούμε. Τα μέλη ενημερωθηκαν. Απο εκεί και ύστερα, που ξέρεις, ... και κυρίως, τι σε κόφτει εσένα, τι γίνεται στο εσωτερικό του ΚΚΕ ?
      Δεν ασχολείσαι καλύτερα με το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μπας και μας ενημερώσεις και εμάς ποιος κερδίζει στην καρεκλομαχία ?

      Γ) Όχι δεν ξέρεις πως λειτουργεί μια καπιταλιστική επιχείρηση. Αλλιώς δεν θα ρωτούσες τόσες ανούσιες ερωτήσεις ταυτόχρονα και μάλιστα θα στήριζες ένα κόμμα που σου μιλάει για υγίεις επιχειρηματίες και έναν καλύτερο καπιταλισμό.

      Κάτι πιο σοβαρό έχεις να ρωτήσεις γιατί έχουμε και δουλειές ?

      Διαγραφή
    2. Λέων

      μην προσπαθείς να ταίσεις τις ενοχές σου, με παραμύθια περι ενός ΚΚΕ που είναι ίδιο με όλους τους άλλους. ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

      Καταλαβαίνω την ψυχολογική πίεση και την καθημερινή σας μάχη με την (όποια) συνείδηση σας. Δεν δέχομαι όμως την υποκρισία, την λάσπη και τον καθημερινό σας κατήφορο.

      Έχεις ακόμα την επιλογή να αλλάξεις την πορεία σας. Όμως με αυτόν τον τρόπο (την ανακύκλωση δηλαδή συριζαικης συνομωσιολογίας και πολιτικού φαρισαισμου) σπαταλάς τις όποιες ελπίδες σου να ξεφύγεις απο τον προσωπικό σου εκφασισμο.

      Διαγραφή
  7. ωραια παμε απο την αρχη δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ απο που το εβγαλες το συμπερασμα για να μη πω οτι νιωθεις οτι κυνηγιεσαι απο μικρα ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ που βλεπεις στον υπνο σου υπαρχουν και αλλοι που κανουν αυτην την κριτικη που μπορει να ειναι και ποιο κοντα σου απο οσο νμιζεις(οχι εγω γιατι σε βλεπω ετοιμο να αρπαχτεις και να με πεις οπορτουνιστη κτλ).
    Το να θεωρεις οτι εχω ψυχολογικη πιεση με τη μαχη με τησυνειδηση μου σου προσδιδει αλλες διοτητες μαντικες !τιε ειχε και ενας φιλος μου και ειναι με ψυχοφαρμακα!
    Το να προσπαθεις να πεις οτι ειμαι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ αποδιδοντας ιδιοτητες που εχουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μαλλονεσυ προσπαθείς να ταίσεις τις ενοχές σου οτι οι αλλοι εχουν λερωμενοι τη φωλια τους για να δικαιολογηθεις οτι εσυ την εχεις λιγοτερο!αλλα εσυ την εχεις περισσοτερο γιατι τα εβλεπες μπορουσες να κανεις κατι και επελεξες να μην ελθεις αντιμετωπος
    ΛΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβες, εγώ για καλό στο λέω πως προσπαθείς να ταίσεις τις ενοχές σου. Σου αφαιρεί μερικές ευθύνες.
      Αλλά εαν δεν ισχύει το παραπάνω, τότε είναι συνειδητή η επιλογή σου, να αντιπαλέψεις την εργατική τάξη και το κόμμα της με κάθε μέσο.

      Απο εκεί και ύστερα δεν με ενδιαφέρει πιο παρακλάδι των αριστερών απατεώνων προτιμάς. Η ουσία δεν αλλάζει και ο τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης είναι κοινός (δηλαδή η βρωμιά), είτε πρόκειται για το ΣΥΡΙΖΑ, είτε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είτε την ΑΝΤΑΡΙΖΑ, είτε τον οιονδηποτε που έχει ως βασική αιτία ύπαρξης, την εξουδετέρωση του εργατικού κινήματος και του ΚΚΕ.

      Απ'οτι βλέπω όμως, η συζήτηση περι του θέματος έκλεισε, οπότε μπορώ και εγώ να ασχοληθώ με κάτι πιο εποικοδομητικό.

      Διαγραφή
  8. REDFLY SORRY Αλλα με τους Αλητες δεν αντεξα πλέον!!!Κάποτε πρέπει να τους ξεσκεπασουμε.....μεχρι και τα βραβεια αμμιλας κλέψανε απο τισ ΚΟΒ, τα βιβλία, μονο τα ντουβαρια αφήσανε εκει που ειχαν πλειοψηφία////όσο για την πώληση της μπουμπουλινας και αυτη για χρεη τους πουλήθηκε....
    Υγειονομικος-Πατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.