14 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρης - Δεκέμβρης 2012.


                        Εργάτες, εργάτριες, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες


Το ΚΚΕ απευθύνεται σε όλους εσάς που υποφέρετε από τα μονοπώλια, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους και σας καλεί να το ενισχύσετε από το υστέρημά σας, παρά τις δυσκολίες που γεννά η οικονομική καπιταλιστική κρίση.
Το ΚΚΕ βίωσε ήδη βαρύ οικονομικό πλήγμα τόσο από την καπιταλιστική κρίση όσο και από την πολιτική επίθεση που δέχτηκε η περιορισμένη οικονομική δραστηριότητά του, προκειμένου να εκδίδει τα έντυπά του, το «Ριζοσπάστη», το πολιτικό βιβλίο μέσω της «Τυποεκδοτικής», να διατηρεί το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του «902».
Η κρίση δυσκολεύει και τις δραστηριότητες του ΚΚΕ, παρά τις περικοπές που υποχρεωθήκαμε να κάνουμε, όπως το κλείσιμο της τηλεόρασης του «902». Οι ανάγκες είναι μεγάλες. Τα έσοδα έχουν περιοριστεί αρκετά.
Τo KKE απευθύνεται ιδιαίτερα στην εργατική τάξη από την οποία προέρχεται και με συνέπεια και αυτοθυσία υπηρετεί περισσότερο από 90 χρόνια τα συμφέροντά της. Καλεί κάθε εργάτη και εργάτρια, που ανησυχεί για το παρόν και το μέλλον, να ενισχύσει το ΚΚΕ, ώστε να γίνει πιο δυνατή η φωνή του αγώνα, η φωνή του εργατικού και λαϊκού κινήματος, η πάλη για τη λαϊκή νίκη.
Βασική πηγή των οικονομικών πόρων του ΚΚΕ είναι οι ενισχύσεις των εργαζομένων, οι συνδρομές των μελών του, οι μισθοί των βουλευτών και ευρωβουλευτών του, τα έσοδα από τα δημόσια αξιώματα που έχουν στελέχη και μέλη του.
Τα οικονομικά έσοδα του ΚΚΕ πρέπει να καλύψουν:
Τις αναγκαίες δραστηριότητες για την ανάπτυξη της ταξικής πάλης, για την εκλαΐκευση της πολιτικής του στο λαό. Είναι δαπάνες για να αναδεικνύει τα προβλήματα του λαού, να μπορεί να οργανώνει και να στηρίζει τη δράση του για τα λαϊκά προβλήματα, να συμβάλλει στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, να προωθεί την κοινωνική συμμαχία και την ταξική, λαϊκή αλληλεγγύη. Να συμβάλλει με τη διεθνιστική του δράση στην ανασύνταξη του Διεθνούς Κομμουνιστικού και Εργατικού Κινήματος.
Να διατηρήσει τα γραφεία του πανελλαδικά, το ραδιοφωνικό σταθμό «902», την καθημερινή απρόσκοπτη έκδοση του «Ριζοσπάστη», της ΚΟΜΕΠ, των φυλλαδίων του, της «Σύγχρονης Εποχής» για να εκδίδει βιβλία, τη στήριξη του «Σπιτιού του αγωνιστή» που φιλοξενεί ηλικιωμένους αγωνιστές που ζουν μόνοι τους και απαραίτητα τους μισθούς εργαζομένων σε δραστηριότητες του Κόμματος, όπως σε τομείς μέσων ενημέρωσης και εκτυπώσεων. Αυτούς τους σκοπούς υπηρετούν τα οικονομικά του ΚΚΕ καθώς και η όποια κρατική ενίσχυση δίνεται μέχρι σήμερα που ως γνωστόν έχει περιοριστεί.
Εχει ιδιαίτερη σημασία η επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.
Η κρίση βαθαίνει, τα αδιέξοδα διαχείρισης της κρίσης από το αστικό πολιτικό προσωπικό οξύνονται όπως και οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστών, η πιθανότητα πολέμου στην ευρύτερη περιοχή μεγαλώνει.
Στην ενιαία επίθεση των μονοπωλίων και της ΕΕ απαιτείται ενιαία αντεπίθεση της εργατικής τάξης σε συμμαχία με τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, ισχυρό ΚΚΕ. Το ΚΚΕ δίνει όλες τις δυνάμεις του στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης, για τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την αποδέσμευση από την ΕΕ με εργατική, τη μόνη πραγματικά λαϊκή εξουσία.
Βασικό στοιχείο για να συμβάλλει στη λαϊκή ανάταση, είναι και η ενίσχυση των οικονομικών του. Είναι επίσης αναγκαίο να αποκτήσει την οικονομική δυνατότητα ώστε ακόμη και χωρίς κρατική ενίσχυση να έχει τη δυνατότητα να φέρει σε πέρας την αποστολή του.
Το ΚΚΕ αντλεί τη δύναμή του από το λαό. Το ΚΚΕ μπορεί να κοιτά το λαό κατάματα! Η οικονομική δραστηριότητα του ΚΚΕ είναι απόλυτα διαφανής. Οσα στελέχη του ΚΚΕ χρεώνονται αποκλειστικά σε ανάγκες της κομματικής δουλειάς, αποζημιώνονται με τα ελάχιστα για να καλύπτουν τις στοιχειώδεις ανάγκες διαβίωσης.
Ενισχύοντας το ΚΚΕ ενισχύεις την πάλη ενάντια στα μέτρα, την προοπτική να νικήσει ο λαός.
Το ΚΚΕ καλεί κάθε τίμιο εργάτη, αγωνιστή, τους νέους, τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, κάθε προοδευτικό, να σταθεί δίπλα στο Κόμμα της εργατικής τάξης, ανεξάρτητα αν συμφωνεί σε όλα μαζί του. Αδύνατο ΚΚΕ σημαίνει δυνατές οι δυνάμεις της πλουτοκρατίας και της ΕΕ για να ποδοπατάνε το λαό. Μην το επιτρέψουμε!
Δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας για την υπερκάλυψη των πλάνων. Οι δυσκολίες που ζουν τα λαϊκά νοικοκυριά, απαιτούν από όλους να κάνουμε πολλαπλάσια δουλειά. Η εξόρμηση να γίνει μια πλατιά πολιτική εξόρμηση, στους εργάτες και τις εργάτριες στα εργοστάσια, σε όλους τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις, στους άνεργους, στις γειτονιές, οργανώνοντας ταυτόχρονα πολύμορφες πολιτικές, πολιτιστικές δραστηριότητες σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε πόλη και χωριό.
Στηρίξτε το ΚΚΕ με όλους τους τρόπους! Στους καθημερινούς αγώνες, στην αντιπαράθεση με τα μονοπώλια, και την πολιτική που τα υπηρετεί! Για τη λαϊκή συσπείρωση και αντεπίθεση!
Στηρίξτε το ΚΚΕ οικονομικά! Δώστε δύναμη στη δική σας δύναμη!
Η ΚΕ του ΚΚΕ
Οκτώβρης 2012

14 σχόλια:

  1. το ΚΚΕ εχει καπου 2000 μελη με αντιμισθια-αυτο ποτε δε το καταλαβα!!!ειλικρινα αυτου του ειδους η οικονομικη σχεση δημιουργει μια σχεση μεταξυ μελων κ ηγεσιας που μοιαζει με σχεση εργοδοτη εργαζομενου.και κατι λαθος να κανει η ηγεσια(ανθρωποι ειμαστε)το μελος δεν αντιδρα για ιδια οφελη!!!για μενα ειναι ενα σημαντικο μειονεκτημα της οργανωτικης δομης του κομματος!καταργηση της αντιμισθιας τωρα και ευχομαι να μην προβοκαρουν εκ των εσω το κομμα οσοι λογω κρισης δεν πληρωθουν,γιατι ορισμενοι θα πληρωθουν κ να σου τα εσωκομματικα!!σαφως και να στηριχτει το κομμα και να συνδραμουμε ολοι μας αλλα ας ξοδεψει στα ουσιωδη!!!τη ΚΟΜΕΠ βρε παιδια ποιος τη διαβαζει??ας επενδυσει στο επικοινωνιακο σκελος που ειναι σε μαυρο χαλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το να ειναι μοναδικος χρηματοδοτης του ΚΚΕ τα μελοι του και οι φιλοι του ειναι πολυ βασικο για τον χαρακτηρα του (και αυτο δεν πρεπει να αλλαξει αν και θα πεσει πολυ πολεμος εκει το επομενο διαστημα)

      φιλε για εμενα η ΚΟΜΕΠ δεν μπορει να αντικαταστεισει κανενα αλλο κομματικο κειμενο γιατι η ιδεολογικοπολιτικη δουλεια εκει μεσα ειναι παρακαταθηκη για τους αγωνες του μελλοντος και βοηθια για την πολιτικοποιηση του ταξικου κινηματος
      μαλλον θα εχεις καιρο να διαβασεις...
      αν και για να καταλεβεις καλητερα την χρησημοτιτα του ειναι να την ενταξεις σαν εργαλιο στον χωρο δρασης σου και να την κανεις αφετηρια για προβληματισμο και μελετη

      Ο.

      Διαγραφή
  2. Ελεοc, θα συζητήσουμε αν πρέπει να κόψουμε τη ΚΟΜΕΠ; Αντι να ντρέπεται όποιος δε τη διαβάζει, θα φτάσουμε να καλούμε στο κόψιμο της; Παμε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης Γιαννόπουλος
    Εγώ διαβάζω ανελλιπώς την ΚΟΜΕΠ και είμαι οπαδός του ΚΚΕ όχι σύντροφος. Το τελευταίο τεύχος το δώρισα σε ένα φίλο που μιλάγαμε για την Αργεντινή, γιατί ξέρω ότι από μόνος του δεν θα την αγόραζε. Τώρα δεν μπορώ να βρω να πάρω καινούριο. Μου είπαν οτι εξαντλήθηκε, ανατυπώθηκε και ξανά εξαντλήθηκε. Η ΚΟΜΕΠ για μένα είναι πολλή σημαντικό εργαλείο, μαζί με το Ριζοσπάστη! Να το φτιάξουμε το επικοινωνιακό, αλα για το περιεχόμενο του επικοινωνιακού, που είναι το ποιο ουσιώδες, χρειαζόμαστε έντυπα σαν την ΚΟΜΕΠ. Εσύ μπορεί να μην τη διαβάζεις, δε σημαίνει οτι πρέπει να το γενηκεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ψαχνεις λογικη...
      αμα κοψουν την ΚΟΜΕΠ παλι θα εβγενε ο ιδιος(και ο καθε ιδιος)
      και θα εκραζε
      θα ελεγε
      ''για απολιτικοποιηση του κομματος''
      ''στροφη του ΚΚΕ στην ψηφοθηρια & τον mediaσμο(το εχω ακουσει ΚΑΙ αυτο)''
      ''το ΚΚΕ απολυει κοσμο'' κ.τ.λ.
      και ολα αυτα παντα με το ηφος του αθωου φιλου του κομματος

      Ο.

      Διαγραφή
  4. Καλά ότι το ΚΚΕ αντλεί δύναμη από τον ελληνικό λαό αυτό είναι σίγουρο. Τόσες κρατικές επιχορηγήσεις που πήρε και παίρνει (από το κράτος που θέλει να ανατρέψει), να βάλουμε βέβαια και τα χρηματικά ποσά από τις τελευταίες διπλές εκλογές και γενικά κάθε φορά που γίνονται εκλογές, όλα αυτά τα λεφτά είναι χρήματα του φορολογούμενου εργαζόμενου αυτουνού που υπερασπίζεται έτσι;
    Οπότε ναι σωστό είναι αυτό το ΚΚΕ και όλα τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα αντλούν δύναμη από το ελληνικό λαό αφού τα παίρνουν κανονικά από αυτόν.
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!!!
    Το ΚΚΕ φίλους έχει, στελέχη έχει και πολλά μέλη επίσης. Ας είναι αυτοί χρηματοδότες. Αν έχει οικονομικά προβλήματα δικό του θέμα και εγώ έχω οικονομικές στενότητες ήρθα ποτέ να ζητήσω χρήματα από το ΚΚΕ να μου πληρώσει ενοίκια, λογαριασμούς κλπ; Γιατί λοιπόν να πληρώνω εγώ το ΚΚΕ και κάθε κόμμα που δεν υποστηρίζω κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασχετε Leo προφανος και δεν ξερει τις προτασεις νομου του ΚΚΕ....
      Προφανος και δεν ξερεις την θεση του ΚΚΕ για τις επιχοριγησεις...
      Προφανος και δεν ξερεις οτι καποιες δεν περνανε καν προς κουβεντα στην βουλη...
      Προφανεστατα τα εχεις με το ΚΚΕ γιατι ετσι....

      Και πανω απ'ολα κοψε τον ΣΚΑΙ (όλα αυτά τα λεφτά είναι χρήματα του φορολογούμενου) δηλαδη αν το ΚΚΕ μοιραζε την κρατικη επιχοριγηση δια του 10.000.000 τοτε ενταξη ε;;;;
      Ποιος ειναι ο ελληνας φορολογουμενος κυρ.Μπαμπη(συγνωμη λαθος..)ε;;;
      Ποιο ειναι το ερωτημα σου οτι το ΚΚΕ και οσοι ειναι μαζι του βολευονται απο την κρατικη επιχορηγηση;;;
      οτι η ηγεσια του ΚΚΕ δουλευει τον κοσμο και τα μελοι του κομματος για να τα μασαει;;;
      Τελικα γιατι ο ευρωπεος(καλα το εγραψα) ελληνας πολιτης να πληρωνει το ΚΚΕ για να κλεινει τα λιμανια;;;τους δρομους;;;κτλ

      Ρε Leo ποτε ηταν η τελευταια φορα που τα εβαλες ετσι και με το αφεντικο σου για τις επιχοριγησεις που του πληρωνεις(και ειναι πολλαπλασιες,χωρια την εκμεταλευση) ενω αυτος σου μειωνει τον μισθο;;;
      Ε;;;

      ΡE LEO ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;;

      Για το θεμα του ζητουλα δεν γραφω καν(Αν έχει οικονομικά προβλήματα δικό του θέμα και εγώ έχω οικονομικές στενότητες ήρθα ποτέ να ζητήσω χρήματα από το ΚΚΕ να μου πληρώσει ενοίκια, λογαριασμούς κλπ)

      14784
      (απλα ζητα απο τον ΕΟΠΥΥ να σου πληρωσει το κινητο)

      Ο.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμε τις ξέρω τις τοποθετήσεις και τις θέσεις του ΚΚΕ αλλά στα λόγια καλοί είμαστε όλοι. Στην πράξη κρινόμαστε. Γιατί όταν τελικά μου δίνουν την κρατική χρηματοδότηση και εγώ την δέχομαι τότε πουλάω φούμαρα πολύ απλά με ό,τι και αν λέω. Γιατί λοιπόν το ΚΚΕ ή ο Σύριζα ή όποιος άλλος δηλώνει αριστερός και επαναστάτης όταν τους δίνουν τα χρήματα δεν δείχνουν ανυπακοή και απειθαρχία και τα δέχονται αντί να τους πούνε κύριοι αρνούμαστε να τα πάρουμε; Να δείξουνε τότε ανυπακοή. Α δεν ισχύει εδώ έτσι; Μάλιστα.....
    Α και φορολογούμενοι είναι και οι εργαζόμενοι, οι εργάτες. Δηλαδή τους ισοπεδώνει που τους ισοπεδώνει το κεφάλαιο με όλα αυτά τα μέτρα να πρέπει να πληρώνουν και εσάς κάθε φορά από την φορολογία τους;Για αυτό λοιπόν όλα τα φορολογικά μέτρα; Για να πληρώνουν και τα κόμματά σας ;Αντί να παλέψετε και να πιέσετε για να διατεθούν τα χρήματα αυτά για τις ανάγκες του λαού τα καρπώνεστε εσείς; Και καλά δεν σέβεστε το γεγονός ότι κάποιος δεν γουστάρει να πληρώνει το ΚΚΕ επειδή δεν είναι κομμουνιστής; Ούτε αυτό; Τόσο σεβασμό στον κόσμο; Ωραία "Λαϊκή" Εξουσία θα φτιάξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε τις ξέρω τις τοποθετήσεις και τις θέσεις του ΚΚΕ αλλά στα λόγια καλοί είμαστε όλοι. Στην πράξη κρινόμαστε. Γιατί όταν τελικά μου δίνουν την κρατική χρηματοδότηση και εγώ την δέχομαι τότε πουλάω φούμαρα πολύ απλά με ό,τι και αν λέω. Γιατί λοιπόν το ΚΚΕ ή ο Σύριζα ή όποιος άλλος δηλώνει αριστερός και επαναστάτης όταν τους δίνουν τα χρήματα δεν δείχνουν ανυπακοή και απειθαρχία και τα δέχονται αντί να τους πούνε κύριοι αρνούμαστε να τα πάρουμε; Να δείξουνε τότε ανυπακοή. Α δεν ισχύει εδώ έτσι; Μάλιστα.....
    Α και φορολογούμενοι είναι και οι εργαζόμενοι, οι εργάτες. Δηλαδή τους ισοπεδώνει που τους ισοπεδώνει το κεφάλαιο με όλα αυτά τα μέτρα να πρέπει να πληρώνουν και εσάς κάθε φορά από την φορολογία τους;Για αυτό λοιπόν όλα τα φορολογικά μέτρα; Για να πληρώνουν και τα κόμματά σας ;Αντί να παλέψετε και να πιέσετε για να διατεθούν τα χρήματα αυτά για τις ανάγκες του λαού τα καρπώνεστε εσείς; Και καλά δεν σέβεστε το γεγονός ότι κάποιος δεν γουστάρει να πληρώνει το ΚΚΕ επειδή δεν είναι κομμουνιστής; Ούτε αυτό; Τόσο σεβασμό στον κόσμο; Ωραία "Λαϊκή" Εξουσία θα φτιάξετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα είθελα με αφορμή τα όσα λέει ο leo, να υπογραμμίσω την αναγκαιότητα που υπάρχει τα μέλη και οι φίλοι και οι οπαδοί του κόμματος, να συζητούν αυτά τα προβλήματα με τα στελεχη και τα όργανα του κόμματος και όχι σε μιά ιστοσελίδα, όσο και φίλα προσκείμενη να είναι στο κόμμα. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτη η ιστοσελίδα δεν είναι το Κόμμα. Οταν υπάρχει χαλαρότητα σε τέτοια θέματα,τότε φανταστείτε που οδηγούμαστε και μιλάμε με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε τον ρόλο τους. μπορεί να ονοματίζει και τον συριζα όμως τα μέλη του συριζα δεν σταματάνε προκειμένου να χτυπήσουν το Κόμμα, να το παίζουν και αντισύριζα. η ουσία που δεν μαρτυράει ο LEO ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΆΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, θέλει στην ουσία να κοψει τον ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΏΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. Και επειδή σίγουρα, έχει ΄΄περάσει΄΄ και απο τις γραμμές του κόμματος, ξέρει τι επιτυχία εχει συναντήσει πάντα η οικονομική εξόρμηση του κόμματος, κάτω βέβαια απ την αγαστή συνεργασία και παλη των συντρόφων και φίλων.
      Ενας διαγραμμένος απο το 1991, που πάντα ήταν δίπλα στους αγώνες του Κόμματος.
      ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ 635 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος16 Οκτωβρίου 2012 4:07 μ.μ.
    Θα είθελα με αφορμή τα όσα λέει ο leo, να υπογραμμίσω την αναγκαιότητα που υπάρχει τα μέλη και οι φίλοι και οι οπαδοί του κόμματος, να συζητούν αυτά τα προβλήματα με τα στελεχη και τα όργανα του κόμματος και όχι σε μιά ιστοσελίδα, όσο και φίλα προσκείμενη να είναι στο κόμμα. Για τον απλούστατο λόγο ότι αυτη η ιστοσελίδα δεν είναι το Κόμμα. Οταν υπάρχει χαλαρότητα σε τέτοια θέματα,τότε φανταστείτε που οδηγούμαστε και μιλάμε με ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε τον ρόλο τους. μπορεί να ονοματίζει και τον συριζα όμως τα μέλη του συριζα δεν σταματάνε προκειμένου να χτυπήσουν το Κόμμα, να το παίζουν και αντισύριζα. η ουσία που δεν μαρτυράει ο LEO ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΆΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, θέλει στην ουσία να κοψει τον ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΏΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ. Και επειδή σίγουρα, έχει ΄΄περάσει΄΄ και απο τις γραμμές του κόμματος, ξέρει τι επιτυχία εχει συναντήσει πάντα η οικονομική εξόρμηση του κόμματος, κάτω βέβαια απ την αγαστή συνεργασία και παλη των συντρόφων και φίλων.
    Ενας διαγραμμένος απο το 1991, που πάντα ήταν δίπλα στους αγώνες του Κόμματος.
    ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ 635 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είπα εγώ να σταματήσει το ΚΚΕ την οικονομική εξόρμηση; Εγώ μίλησα για την ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και είπα ότι πρέπει να καταργηθεί. Όσοι θέλουν να προσφέρουν στο ΚΚΕ χρήματα να το κάνουν δεν είπα εγώ το αντίθετο δεν είναι κακό αυτό. Δεν είπα να σταματήσει το ΚΚΕ να ζητά οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο, καλά κάνει και έτσι πρέπει. Αυτό που έθιξα ήταν η κρατική χρηματοδότηση αποκλειστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είπα εγώ να σταματήσει το ΚΚΕ την οικονομική εξόρμηση; Εγώ μίλησα για την ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και είπα ότι πρέπει να καταργηθεί. Όσοι θέλουν να προσφέρουν στο ΚΚΕ χρήματα να το κάνουν δεν είπα εγώ το αντίθετο δεν είναι κακό αυτό. Δεν είπα να σταματήσει το ΚΚΕ να ζητά οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο, καλά κάνει και έτσι πρέπει. Αυτό που έθιξα ήταν η κρατική χρηματοδότηση αποκλειστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Leo, ασε τα κροκοδειλια δακρυα,,,,,,,δεν ξέρεισ οτι το ΚΚΕ, εχει καταθέσει ολοκληρωμενη προταση που ζηταει:
    1) να ασφαλιζοντε ολοι οι βουλευτές απο τα ασφαλιστικα ταμεια που ανηκαν πριν εκλεγουν
    2) καταργηση όλων των αποζημιωσεων απο επιτροπεσ κ.λ.π.
    3) καμια κρατικη επιχορηγηση στα κόμματα, εφόσον μπαίνουν όροι και προδιαγραφές.
    4) συνταξιοδότηση των βουλευτων απο τα ασφαλιστικα τουσ ταμεία,και όχι ξεχωριστη βουλευτική σύνταξη.
    και αλλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.