29 Οκτωβρίου 2012

Κόπηκε απο την ΝΕΤ η εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" - Σχόλιο του ΚΚΕ


 Το κόψιμο της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, με τους δημοσιογράφους Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη, αποτελεί πράξη ωμής λογοκρισίας και πολιτικής δίωξης.

Η ευθύνη βαρύνει τη συγκυβέρνηση και τους εντεταλμένους της στην ΕΡΤ. Η απαράδεκτη αυτή απόφαση πρέπει να ανακληθεί τώρα. 
-----------------------
Άσχετο, αλλά τις τελευταίες μέρες το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, δεν δημοσιεύει στην διαδικτυακή του έκδοση, τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ?

7 σχόλια:

  1. Aπαντηση στην τελευταια ερωτηση:πριν λεγες μερες ειχαμε εδω κοινη συνεντευξη τυπου ενοψει της απεργιας, ηρθε με το ζορι ενα τοπικο καναλι μικρης εμβελειας, ο ρεπορτερ που ηταν παρων κατα συμπτωση ειναι ρεπορτερ και τοπικου μεγαλου καναλιου, οταν τον ρωτησαμε γιατι το μεγαλο καναλι δεν εστειλε συνεργειο η απαντηση του ηταν"μας εχουν δωσει εντολη να μην παιζουμε ΠΑΜΕ"ακριβως ετσι, οποτε καταλαβαινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες... τα τοπικά κανάλια έχουν καταντήσει χειρότερα και από τα μεγάλης εμβέλειας... παράδειγμα το τοπικό κανάλι Ιωαννίνων στην τελευταία απεργία αφιέρωσε 15 λεπτά χωρίς υπερβολή για τους τοπικούς εργατοπατεράδες οπορτούνες νεοπασόκους και μόλις ένα λεπτό για το ΠΑΜΕ που υπερτερούσε και σε κόσμο...
      Για τις πολιτικές συζητήσεις που φιλοξενούν... δεν το συζητώ εμετός...

      Διαγραφή
  2. Αυτο κυκλοφορει
    http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=18889

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το καινούριο (?) ήθος της ερτ νομίζω είναι ενδεικτικό το ήθος και η ποιότητα του καινούριου διευθυντή της όπως διαφαίνεται και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=hd8qJM9hp20. Αλλά αυτό το ήθος επαινεί το σύστημα. Καθώς όμως μια μια οι φωνές που κάπως διαφοροποιούνται (μην τρελαθούμε, δεν ήταν και η επανάσταση, απλά δεν ήταν φερέφωνα...) σκεπάζονται, όλα γίνονται απόλυτα μονοδιάστατα. Ένας λόγος, μία εικόνα, μία λύση. Γιατί πια δεν έχει να κάνει με μια εκπομπή ή δυο δημοσιογράφους, αλλά με την απόλυτη σιγή. Εμείς που δεν ακουγόμαστε στα αστικά μμε τι μπορούμε να κάνουμε? Πως να επέμβουμε?
    Φαίδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.