30 Οκτωβρίου 2012

Το ανέκδοτο της ημέρας

Ενώ οι κοινοβουλευτικές ομάδες των δυο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεδρίαζαν, ο Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ότι ''η διαπραγμάτευση έχει ολοκληρωθεί''.Συνεργάτες του λένε ότι ο Πρωθυπουργός με αυτή του την κίνηση ήθελε να δείξει ότι η πολιτική διαπραγμάτευση ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, φαίνεται να είπε επίσης σε κορυφαίο υπουργό του ότι ''μίλησα ακόμη και με τον Θεό, δεν μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο''.



Μετά τον GW Bush και ο Σαμαράς συνομιλεί με το μεγαλοδύναμο. Μετανοείτε!



6 σχόλια:

  1. Λες να έχει το τέλος της Ιωάννας της Λωρένης;
    (που επίσης μιλούσε απευθείας με τον ύψιστο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η Λουκα ελεγε στην Ελληνοφρενεια οτι μιλαει με το θεο και οτι της στελνει ρουχα και χρηματα, τωρα το λεει και προθυπουργος μας, τεινω να το πιστεψω.

    Αλλα εσεις τον κοροιδευετε επειδη ειστε κομμουνιστες αθεοι και ο θεος σας εχει γραμμενους στα αρ... μπιπ, η ζηλεια σας στο λαιμο να σας κατσει.

    (ΥΓ: Ρε μιας και μιλας με τον θεο δεν τονε ρωτας μηπως ξερει πυο εβαλε ο Παπακωνσταντινου τη λιστα Λαγκαρντ; Αυτος λενε ολα τα βλεπει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxa πάντως πώς και ο παντοδύναμος μιλάει μία με το Μπους για να του πει ότι είναι σωστή η επέμβασή του στο Ιράκ και τώρα φέρνει στην Ελλάδα τους πιο επαχθείς όρους του μνημονίου μέσω του ιεραπόστολου αντώνη?? α ρε Γιαχβέ για όλα τα αρνητικά κάνεις κουβέντα...μήπως δεν είσαι και τόσο καλοκάγαθος εν τέλει??έχω αλεξικέραυνο στην πολυκατοικία σε περίπτωση π μ στείλεις κεραυνό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.