19 Οκτωβρίου 2012

15,131 υπογραφές για την κατάργηση του Μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων


Μία… διαδικτυακή  πρωτοβουλία για να συλλεχθούν υπογραφές στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, πήρε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και στην οποία μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί και 93 Πρεβεζάνοι, που βρίσκονται ανάμεσα στους 14.025 (σημ: πλέον 15.131) πολίτες της χώρας που έχουν υπογράψει, μέχρι χθες το βράδυ.

Η πρωτοβουλία έχει τίτλο: «Υπογράφω, απαιτώ και διεκδικώ» και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με πολύ απλό τρόπο να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του Ριζοσπάστη και του Οδηγητή. Στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου, καθώς και δηλώσεις στήριξής της.


Αξίζει να σημειωθεί πως δεν χρειάζεται κάποιος πολίτης να είναι μέλος του ΚΚΕ για να υπογράψει, ούτε αποκτά αυτόματα κάποια σχέση αν υπογράψει. Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του ΚΚΕ.

Ανάμεσα στους Πρεβεζάνους που έχουν υπογράψει την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, είναι ο πρώην Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γιαννούλης, οι υποψήφιοι βουλευτές Πρέβεζας στις πρόσφατες εκλογές, Γιάννης Νόβας, Χρύσανθος Κυριαζής, Εύη Πάρλα και Σπύρος Κλινάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας Τάσος Κοντομίχης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Πρέβεζας, Διονύσης Μπαλαδήμας,  ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πρέβεζας, Σωτήρης Γάκης και αρκετοί ακόμη. 

Είναι απορίας άξιο πάντως πως μία τέτοια πρωτοβουλία δεν έχει προβληθεί από τα ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας.  Άραγε θα ενοχλεί πολλούς αν για παράδειγμα μαζευτούν 1.000.000 υπογραφές;

Πηγη

3 σχόλια:

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.