23 Οκτωβρίου 2012

No shit, Sherlock!


Συγκλονίστηκα από το αποκαλυπτικό άρθρο του Λάμπρου Σταυρόπουλου στο Βήμα. Ο Λάμπρος Σταυρόπουλος ξέρει πάρα πολλά πράγματα για το ΚΚΕ. Πράγματα που εγώ πρώτη φορά ακούω. Εννοείται ότι έχω μετανιώσει που γράφω στο Lenin Reloaded αντί στο Βήμα. Τίποτα δεν μου λένε οι ΚΚΕδες.

Να ένα πράγμα που ξέρει:
Εντονα προβληματισμένη για τη διάσταση που προσλαμβάνει αυτή η πολιτικοϊδεολογική «κόντρα» είναι και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, η οποία φέρεται να έχει προειδοποιήσει τα στελέχη της ότι στην πορεία προς το συνέδριο θα κλιμακωθεί η διαπάλη και οι επιθέσεις κατά του κόμματος, εφιστώντας τους την προσοχή σε όσα λένε τα sites που εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της προγραμματικής γνησιότητας του ΚΚΕ.
Ποια sites εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της προγραμματικής γνησιότητας του ΚΚΕ; Αυτά που αναπαράγουν το άρθρο του Σταυρόπουλου. Διότι αναπαράγοντάς το, αποδεικνύουν ότι δίκαιο είχε ο Σταυρόπουλος που έγραψε ότι εμφανίζονται ως θεματοφύλακες της προγραμματικής γνησιότητας του Ομίλου ΔΟΛ, εεεε, του ΚΚΕ. Ο Σταυρόπουλος επιβεβαιώνει την κομματική αυθεντικότητα του Εργατικού Αγώνα και ο Εργατικός Αγώνας επιβεβαιώνει το δημοσιογραφικό δαιμόνιο του Σταυρόπουλου. Αυτό θα πει συνεργατισμός. 

Άλλο τρομερά ιντριγκαδόρικο που πάλι ξέρει ο Σταυρόπουλος (άντε, και ο LeftG700 με τον Enosy):
Μάλιστα η εμφάνιση για πρώτη φορά συγκροτημένης ιστοσελίδας* με την επωνυμία «Εργατικός Αγώνας» (ήταν ο τίτλος της εφημερίδας του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδος - ΣΕΚΕ, μετέπειτα ΚΚΕ, με διευθυντή τον Δημοσθένη Λιγδόπουλο) και μάλιστα με ενυπόγραφα ορισμένα κείμενα πρώην κομματικών στελεχών τα οποία έχουν διαγραφεί, οδηγεί τους παροικούντες τον Περισσό στην εκτίμηση ότι πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν μια ιδιότυπη «εσωκομματική» αντιπολίτευση η οποία εκφράζεται «από τα έξω», αλλά ενδέχεται να έχει ερείσματα και εντός του κόμματος.
Εντάξει, ομολογώ ότι το όνομα του μπλογκ επιβεβαιώνει την εσωκομματική του φύση. Από τότε που άρχισα να διαβάζω το "Ίσκρα" του Λαφαζάνη με τη βεβαιότητα ότι διαβάζω την εφημερίδα του ποθαμένου Λένιν που γύρισε να μας οδηγήσει στο σχέδιο Β Αλαβάνου, αυτά τα θεωρώ προφανή και δεδομένα.

Αλλά ενυπόγραφα κείμενα πρώην κομματικών στελεχών;  Τρομερό!

Πήρα την πίπα του Σέρλοκ, έβαλα και το χαρακτηριστικό καπέλο και το 'ριξα στην έρευνα.

"Ανδρέας Σαρακίνης." Σε τσάκωσα, αποστάτη! Έβαλα το όνομα στο google. Παίχτης βόλεϊ στον ΕΑΠ, πιτσιρικάς, ανερχόμενο ταλέντο, γιος του Νότη του Σαρακίνη αν έχετε ακουστά. Δεν μας κάνει όμως για πρώην μέλος του ΚΚΕ. Αλλάζω search: "Ανδρέας Σαρακίνης" ΚΚΕ. Τώρα μάλιστα. Άρθρα του Εργατικού Αγώνα με αυτή την υπογραφή και άρθρα που αναπαράγουν αυτά τα άρθρα. Τζίφος.

Πάμε στον επόμενο, μπορεί να βρούμε κάτι. "Οδυσσέας Πραξιάδης." Google και στα γρήγορα. Εργατικός Αγώνας, άρθρα που αναπαράγουν ή λινκάρουν Εργατικό Αγώνα. "Οδυσσέας Πραξιάδης" ΚΚΕ. Τα ίδια. Στο μεταξύ, και καθώς ψάχνω πέφτω και σε έναν αφελή που δεν πιάνει τα υψηλού επιπέδου σερλοκχολμικά: "Επίσης σχολίασα την παρατήρηση του συντάκτη σχετικά με τα "επώνυμα άρθρα" του ΕΑ, που είναι καταφανές ότι πρόκειται για ψευδώνυμα (Οδυσσέας Πραξιάδης, Πρίαμος Ιλιάδης κλπ)." "Τι λέει ρε ο Σταλίνας!" μουρμουρίζω μέσα μου, "αφού ο Σταυρόπουλος το λέει καθαρά: "ενυπόγραφα κείμενα πρώην κομματικών στελεχών που έχουν διαγραφεί."

Ξανά-μανά. Βρίσκω τρίτον: "Αλέξης Θεοδώρου". Ε, αυτός ακούγεται και πολύ πρώην ΚΚΕ! Google, πουλάκι μου! Και bingo! Το όνομα του μυθοπλαστικού χαρακτήρα του Κώστα Καζάκου στην ταινία "Κονσέρτο για πολυβόλα". Εντάξει, δεν μετράει ως όνομα διαγραφέντος στελέχους, αλλά μία σχέση με το ΚΚΕ την έχει. "Αλέξης Θεοδώρου" ΚΚΕ; Πάλι τα ίδια! Πάλι άρθρα του Εργατικού Αγώνα και άλλων δημοκρατικών δυνάμεων όπως τα "Χρονικά" που αναφερθήκαμε σήμερα. Πέφτω και σ' ένα άρθρο του KKE4ever, με τίτλο "Η κριτική (μελών του) στο ΚΚΕ και το πρόβλημα του κινήματος." Το οποίο κατά τα φαινόμενα τον εντάσσει στα "μέλη" τον Αλέξη Θεοδώρου, αλλά εγώ τέτοιο άνθρωπο εκτός από την ταινία του Καζάκου δεν βρίσκω πουθενά. Ούτε συντακτική επιτροπή έχει πουθενά ο Εργατικός Αγώνας να ψάξω ποιοι άλλοι γράφουν χωρίς να φάω άλλες 5 ώρες τζάμπα και βερεσέ.

Ξαφνικά, συνειδητοποιώ την αλήθεια!!

Ο Ανδρέας Σαρακίνης, ο Οδυσσέας Πραξιάδης, ο Αλέξης Θεοδώρου, όλοι αυτοί ήταν πρώην μέλη του ΚΚΕ που το σιδηρό παραπέτασμα του Περισσού έσβησε το παρελθόν τους! Δεν έχουν απλώς διαγραφεί ως πρώην στελέχη, έχει διαγραφεί ακόμα και το ότι ήταν πρώην στελέχη!! Μαθημένοι στην τέχνη της εξαφάνισης των αντιφρονούντων, οι σατανικοί Φου Μαν Τσου του Περισσού εξαφάνισαν όλα τα αρχεία κομματικής συμμετοχής όλων των επώνυμων συγγραφέων του Εργατικού Αγώνα!!! Και καλά, ντεμέκ ας πούμε, η Παπαρήγα προειδοποιεί τα στελέχη να μην νομίζουν ότι είναι διαφωνούντες του ΚΚΕ! Αφού το ΚΚΕ είπαμε τους διέγραψε, πώς θα τους έπαιρνε για διαφωνούντες, σε ποιον τα πουλάει αυτά...το ΚΚΕ; 

Διπλά διαγραμμένοι!!! Φρικτό κι όμως αληθινό!!!!!

Δεν θέλω να το πιστέψω!!!!

Βοηθήστε με να ξυπνήσω από τον εφιάλτη!!! Βρείτε μου έναν συγγραφέα του Εργατικού Αγώνα που να προκύπτει από κάπου ότι είναι πρώην κομματικό στέλεχος που έχει διαγραφεί!!

Εν τω μεταξύ, λύστε μου και μια απορία. Αυτός ο Εργατικός Αγώνας πολύ εξεζητημένες επιλογές σε πρώην στελέχη του ΚΚΕ δεν κάνει; Τόσα έχει ο Συνασπισμός της Αριστεράς, το ΜΑΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!! Χάθηκε να στελεχωθεί με κανέναν από κει; Είναι και γνωστοί, δεν τους ψάχνεις και πέφτεις σε ομηρικά έπη, εφήβους βολεϊμπολίστες και χαρακτήρες ταινιών!

* "συγκροτημένη ιστοσελίδα"=πρόκειται για το σήμα κατατεθέν της σταλινικής κουλτούρας του Περισσού. Όλοι οι πρώην ΚΚΕδες φτιάχνουν, ελέω υπολειμματικού σταλινισμού, "συγκροτημένες ιστοσελίδες." Οι μη ΚΚΕδες, που δεν έχουν μολυνθεί από σταλινισμό, είναι γνωστό ότι δεν τις φτιάχνουν συγκροτημένες, τις φτιάχνουν χυμαδιό. Ο Λάμπρος Σταυρόπουλος έχει μελετήσει βαθύτατα όχι μόνο το θέμα "ΚΚΕ" αλλά και το θέμα "κουλτούρα του διαδικτύου."


Πηγη: Lenin Reloaded

6 σχόλια:

  1. Οσο ερχετε το συνεδριο τοσο θα λυσσαξουν...
    εχουμε να ακουσουμε πολλα...γελοια

    Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχχχχ εκανα το λαθος να δω το σαϊτ..... η απωλεια των λενινιστικων χαρακτηριστικων!!!! wowowowow λεω κατσε να δουμε(και να γελασουμε). μετα απο 3 ωρες χαμενες απο την ζωη μου για να ψαχνω πηγες (ριζος, πρακτικα...), πιστευω οτι το σαίτ θα το ζηλευε ο Γκεμπελς.ολες οι αναφορες στον ριζο ειναι σικε με 1 και κορυφαια την δηλωση της αλεκας οτι το ΚΚΕ δεν ειναι λενινιστικο κομμα!!!!!!!!!! λασπη και οπου κολησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασχολείσαι με τον θλιβερό Σταυρόπουλο αντί να αντιπαρατεθείς στην ουσία και με επιχειρήματα στις απόψεις του εργατικού αγώνα.Με κακεντρεχή σχολιάκια, ύφος αφ'υψηλού και λοιπούς εξυπνακισμούς δε βαφονται αυγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να αντιπαρατεθουμε με τον εργατικο αγωνα;;;; ελα ρε μεγαλε τωρα, καλυτερα να ασχοληθω με τα προβληματα που εχουν οι πολικες αρκουδες στην γκομπι.
    ελα υπαρχουν και σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε απο τα ρεταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εισαι ακριβως μεσα στο μυαλο μου
    :) :) :) :) :) :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.