15 Μαΐου 2013

Χρήστος Παππάς : Ναι είμαι ναζί (video)


Η Χρυσή Αυγή, επι ένα χρόνο τώρα, ως συμμορία θρασύδειλων υποκριτών που είναι, προσπαθεί να πείσει τον κόσμο που τους ψήφισε, πως δεν είναι εθνικοσοσιαλιστικά σκουπίδια. Κι ας έχουν γράψει ύμνους και δοξασίες στο περιοδικό και την εφημερίδα τους, για τον Χιτλερ, για τον Ες και την υπόλοιπη ναζιστική τρελοπαρέα.

Αυτό όμως άλλαξε σήμερα, κατα την διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Πέτρου Τατσόπουλου, όταν ο βουλευτής της Χ.Α. δόκτωρ Γιόζεφ Μένγκελε, ή κατα κόσμον Χρήστος Παππάς, δεν αποκύρηξε (όπως συνήθιζε μέχρι σήμερα) κείμενό του, απο το περιοδικό της Χρυσής Αυγής, στο οποίο εξυμνεί τον Φύρερ, ως οραματιστή της Ενωμένης Ευρώπης και προβάλει ως όραμα την "εθνικοσοσιαλιστική κοσμογονία".


Πρώτη φορά λοιπόν, που -τονίζω- βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παραδέχεται πως είναι ναζιστής και χιτλερικός. Ερώτημα αποτελεί βέβαια, εαν πρόκειται για απροσεξία του Μένγκελε ή απλά για μετάβαση της Χρυσής Αυγής σε ένα δεύτερο στάδιο. Μάλλον όμως πρόκειται για απροσεξία.

Επισημαίνουμε επίσης το γεγονός, πως ο Μένγκελε, ως εξπερ της διαστρέβλωσης και της συκοφαντίας, κατακρεουργεί τον στίχο του Ρίτσου από τον "Άνθρωπο με το γαρύφαλλο".

Ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου,
η λευτεριά και η ομορφιά του κόσμου. Ορκιστείτε.


Όσον αφορά λοιπόν τους ψηφοφόρους τους, ήρθε η ώρα να αναρωτηθούν (όσοι απο αυτούς έχουν αυτήν την δυνατότητα), αν και οι ίδιοι είναι ναζιστές δολοφόνοι.

14 σχόλια:

  1. "Ερώτημα αποτελεί βέβαια, εαν πρόκειται για απροσεξία του Μένγκελε ή απλά για μετάβαση της Χρυσής Αυγής σε ένα δεύτερο στάδιο. Μάλλον όμως πρόκειται για απροσεξία."
    Φοβάμαι πολύ ότι έχει πια περάσει σε ένα δεύτερο στάδιο. Στο στάδιο του "δείχνουμε ξεκάθαρα τι είμαστε και όχι μόνο δε μας κράζουν οι υποστηρικτές μας αλλά πορώνονται κιόλας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι νομιζει κανεις οτι οι χιλιαδες ψηφοφοροι δεν το ξερουν? Μια χαρα το ξερουν μαγκες.Δεν υπαρχει λογος να κανουμε ολοι τους εκπληκτους. Πριν απο καιρο ο ιδιος ο μιχαλοφυρερ χαιρετησε ναζιστικα.ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ και γουσταρουν κιολας.Απλα ειναι χεστες και οι χρυσαυγιτες και οι ψηφοφοροι τους για να το παραδεχτουν ανοιχτα

    Στρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτως και με τους δυο σας.Δεν ηταν καθολου απροσεξια και οσοι τους ψηφιζουν ξερουν πολυ καλα ποιοι ειναι. Εκτος βεβαια αν πιστευουν οτι οι Μεταξας,Ηιτλερ,Μουσολινι,Παπαδοπουλος,Πατακος,Ιωαννιδης,Ντερτιλης τους οποιους λατρευουν και εξυμνουν οι ηγετες και τα στελεχη της Χ.Α. ηταν μπολσεβικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κατι ακομα.Τετοιο ξεμπροστιασμα δεν μπορουν να το κανουν οι δικοι μας βουλευτες?Δεν ειναι η πρωτη φορα που οι συριζαιοι περνουν κεφαλι και κερδιζουν τις εντυπωσεις.Ειναι ενα ζητημα στο οποιο νομιζω οτι οι δικοι μας ψιλοαπαξιουν.Δεν το θεωρουν ισως τοσο σημαντικο αυτο το κομματι της προπαγανδας.Εδω βεβαια δεν μιλαμε για ξεμπροστιασμα,μιλαμε για αποστομωση,για ξεβρακωμα κανονικο με τετοια επιχειρηματα που αναγκαστηκε το
    φασισταριο να παραδεχτει ευθαρσως την αληθεια.Το βιντεο αυτο εχει ανυπολογιστης σημασια χρησιμοτητα για εμας μιας και'δω υπαρχει η πρωτη δημοσια κυνικη παραδοχη οτι η Χ.Α.ειναι ναζι.Τι να πω.Μπραβο στην οπορτουνα τον Τατσοπουλο.Μας εβαλε γυαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βέβαια θα ήταν καλό,πριν πείς κάτι να έχεις ανατρέξει σε απαντήσεις που έχουν δωθεί μέσα στη βουλή μόνο δεν θα έκανες αυτό το σχόλιο...μόνο το ξεβράκωμα που τους έκανε ο παφίλης αρκεί να σου λύσει την απορία...

      Διαγραφή
  5. στο οπορτουνα και γελοιο τατσοπουλο θα πουν πολλα και πολλοι, προφανως δεν εχεις ακουσει τις τοποθετησεις στην βουλη των δικων μας.
    τουλαχιστον δες τες απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής στην πλειοψηφία τους δεν ξέρουν από ιδεολογίες και άλλα τέτοια, είναι αυτοί που δεν έχουν τη δύναμη να τα βάλουν με κάποιον στα ίσια και διαλέγουν έναν άλλο, που νομίζουν ότι είναι δυνατός και θα "καθαρίσει για πάρτη τους".
    Ασφαλώς και υπάρχουν και οι απόγονοι των δοσιλόγων και των συνεργατών των ναζί, που έχουν μεγαλώσει από τους προγόνους τους μέσα στο μίσος.
    Είμαι αρκετά μεγάλος, έχω μεγαλώσει με τέτοια θλιβερά παιδιά και έχω αρκετή εμπειρία από την εποχή της δικτατορίας των φασιστών του Παπαδόπουλου μιάς και με βρήκε στα 15 μου.
    redfly, δεν του ξέφυγε τίποτα του Παππά, αυτή είναι η εξέλιξη τους, σιγά - σιγά το σκάνε το παραμύθι και προς τους οπαδούς τους για να μην ξαφνιαστούν, αν έρθει η ώρα τους πάλι. Θα αυξηθεί αυτό το φαινόμενο σε κάθε ευκαιρία που θα τους παρουσιάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμένα πάντως μ φαίνεται ότι αργά ή γρήγορα (και μάλλον αργά όσο αυξάνεται η ύφεση και όσο οι άλλοι δεν μπορούνε να δώσουνε λύσεις) θα μειωθεί το ποσοστό τους ή θα μείνει ίδιο..καλά΄κάνουνε και φοβούνται μερικοί και λένε για δημοκρατίες βαϊμάρης κτλ αλλά τέτοιο σκηνικό δεν παίζει να γίνει, τουλάχιστον στην ελλάδα..δεν κολλάει η νοοτροπία αυτή..εντάξει πόσο να πάνε, να πάνε 7 8 9 10 % μεχρι εκεί..ουσιαστικό ρόλο στο γίγνεσθαι δεν θα έχουνε, μόνο στο δρόμο και με άλλες δράσεις ότι γίνεται..και αυτό με την ανοχή του κράτους και με τα κ κονέ τους π χουνε με τα σώματα ασφαλείας. δεν υπάρχει να ζήσουμε φασισμό κανονικά..και επδ δεν είναι και πολιτικοί και έχουνε αρχίσει εύκολα επδ τους ψήφισε τόσος κόσμος να ξελασπώνονται πιστεύω θα πέσουνε σταδιακά..άν ήταν καλύτεροι και πιο προσεκτικοί στην πολιτική τους πιστεύω θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα..τώρα όσους πήρανε πήρανε εγώ δεν βλέπω συνέχεια προσωπικά σε βάθος και βλέπω ξεφούσκωμα..τώρα άν μείνουνε μια μικρή κοινοβουλευτική δύναμη δεν το αποκλείω..ειδικά σε πιο μικρες ηλικίες είναι και μόδα των καιρών και πιστεύω θα σπάσει. τάσσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @τάσσος
      Νομίζω ότι είναι πολύ επικύνδυνο το γεγονός ότι έχουν δράση στα σχολεία και στα γήπεδα (νεολαία δηλαδή). Και αν είναι μόδα και μαγκιά να είσαι χρυσαυγίτης στα σχολεία δεν πάνε καλά τα πράγματα. Σε 2-3 χρόνια ψηφίζουν και αυτοί. Για τη δράση συμφωνώ ότι δεν είναι όλοι συνειδητοποιημένοι (ρίχνουν την ψήφο και χαζογελάνε στις παρέες).
      Τ.Κ.

      Διαγραφή
  8. Τι άλλο να κάνουν, το μόνο που μένει είναι να φορέσουν και τις σβάστικες (φανερά). Να δούμε πως θα τα μπαλώσουν, μάλλον θα πουν τι μεγάλος φιλέλληνας ήταν ο Χίτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο φασισμός δεν είναι απλά πέντε κοντοκουρεμένοι που κυνηγάνε 2 ασιάτες μικροπωλητές. Είναι κα-πι-τα-λι-σμός

    αντιγραφή από τα χρήσιμα ιστορικά σχόλια waltendegewalt
    ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/05/now-why-didnt-we-think-of-that.html )
    (..)waltendegewalt 13 Μαΐου 2013 - 9:07 μ.μ.

    Κουνελότρυπα-1938

    Κατά το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την προγραμματισμένη άφιξη τού Ρίμπεντροπ, οι εργατικές αντιδράσεις και οι επιχειρήσεις καταστολής κορυφώθηκαν με τα επεισόδια στη Ρενό, όταν το πρωί τής 24ης οι εργαζόμενοι τής «μεγάλης βιομηχανικής μονάδας», που βρίσκονταν ήδη σε καθεστώς μερικής ανεργίας, πληροφορήθηκαν ότι η επιχείρηση αποφάσισε την αύξηση τού εβδομαδιαίου ωραρίου, από πενθήμερο 32 ωρών σε εξαήμερο 40 ωρών. Η κατάπνιξη τής εργατικής αντίστασης έγινε υπό την αιγίδα ενός διάσημου πολιτικού διδύμου: τη νύχτα τής 24ης προς την 25η Νοεμβρίου, ο ήδη γνωστός μας συνάρχης και ηγετικό μέλος τής Καγκούλ Φρανσουά Λεϊντέ, αντιπρόεδρος τής Γενικής Συνομοσπονδίας Παραγωγής τής Γαλλίας[ΣΕΒ][594], ανιψιός εξ αγχιστείας τού Λουί Ρενό και διευθύνων σύμβουλος τής εταιρίας των εργοστασίων Ρενό, έσπευσε να συναντήσει τον Ροζέ Λανζερόν, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το δείπνο στη βρετανική πρεσβεία προς τιμήν τού Τσάμπερλεν, «προκειμένου να επιβλέψει προσωπικά την επιχείρηση». Ο έμπειρος σε θέματα κοινωνικού πολέμου εκπρόσωπος τής εργοδοσίας και ο αρχηγός τής αστυνομίας, άξιος διάδοχος τού Σιάπ, παρακολούθησαν εκ του σύνεγγυς την επιχείρηση εκκένωσης των απεργών που πραγματοποίησαν, με χρήση δακρυγόνων και κλομπ, «3.000 άνδρες των κινητών μονάδων καταστολής και 1.500 αστυνομικοί» που κατέφθασαν επιτόπου με «300 καμιόνια».[595] Λίγο αργότερα, ο ηγέτης τής Πατριωτικής Νεολαίας [JP] Αντρέ Μασόν θα εκθειάσει το «παράδειγμα τής εκκένωσης των εργοστασίων τής Ρενό [, …] τη χρήση δακρυγόνων βομβών» και την ανάπτυξη «πίσω από τις δυνάμεις τής τάξης, σε κοινή σχεδόν θέα, αρμάτων μάχης», όπως επίσης και την τοποθέτηση «πολυβόλων [… που παρέμενε] άγνωστο αν επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν».[596]

    Η Σιλβί Σβετσέρ περιγράφει τις προσβολές και την κακομεταχείριση σε βάρος των εργατών από τις αστυνομικές δυνάμεις τού Λανζερόν στη Μπουλόν, «η οποία μετατράπηκε κυριολεκτικά σε στρατιωτικό στρατόπεδο».

    Οι αστυνομικοί, απευθύνοντας σαφή προειδοποίηση για τη συνέχεια — «ρε ζώα … να πάτε να πείτε στους αρχηγούς σας να το βουλώσουν» — υποχρέωσαν τους ηττημένους εργάτες να εγκαταλείψουν το εργοστάσιο κατασκευής πυροβόλων «παρελαύνοντας ανά τετράδες, κάνοντας τον φασιστικό χαιρετισμό και φωνάζοντας “Ζήτω η αστυνομία”».

    Ένας μάλιστα επίτροπος τής αστυνομίας, που ξυλοκοπούσε τους απεργούς με σιδηρολοστό, ακούστηκε να λέει τα εξής: «“Να μία για τον Μπλουμ, να κι άλλη μία για τον Τορέζ και ακόμα μία για τον Ζουό!”».[597]

    [...]

    αυτά για την δημοκρατική Γαλλία του 1938. (..)Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διευκρίνιση: Το "αυτά για την δημοκρατική Γαλλία του 1938" είναι δικό μου σχόλιο όχι του waltendegewalt.Ilief

      Διαγραφή
  10. Εάν δεν υπάρχουν το 2013 οι ναζί γιατί χαιρετούν ναζιστικά οι χρυσαυγίτες; Ο μιχαλοφύρερ γιατί χαιρετά ναζιστικά; Πατριωτικό κόμμα που να ανοίγει δουλεμπορικά γραφεία εύρεσης εργασίας με 18 ευρώ, που τα μέλη του δέρνουν αδύναμους μετανάστες και απειλούν εργάτες παραμονές απεργίας;Που είναι μπράβοι της νύχτας και έμποροι όπλων; Τέτοιους πατριώτες δοσίλογους ασφαλίτες σας τους χαρίζω.
    "Αρνιέμαι να με κάνουν ό, τι θένε, αρνιέμαι να πνιγώ στην καταχνιά"
    Α. Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.