14 Μαΐου 2013

Η ΟΛΜΕ δεν θα συμμετάσχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και καλεί σε απεργοσπασία !!!

Μιλάμε για απατεώνες πρώτου βαθμού. Αφού το έπαιξαν υπερεπαναστάτες την προηγούμενη εβδομάδα προτάσσοντας απεργία διαρκείας χωρίς καμία συμμαχία, με προφανή στόχο -δια μέσω της επιστράτευσης- να μην γίνει ουσιαστικά καμία απεργία ...
μόλις αναγκάστηκε η ΑΔΕΔΥ να κηρύξει 24ωρη απεργία, κάτω απο την πίεση του ΠΑΜΕ, η ΟΛΜΕ την έκανε με ελαφρά.


38 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

    Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

    Σχόλια :
    Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
    Β) εκτός θέματος ανάρτησης
    Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
    Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
    Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

    ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

    Βάση των παραπάνω διαγράφονται τα 3 τελευταία σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα ρε συ, τώρα που τα έσβησες πως θα αποδείξουν ότι από το πρωί έκαναν "έργο" και δεν τα έξυναν?!
    Σοβαρά τώρα, αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολύχρονης εκπαίδευσης του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού, προκηρύσσεις μια απεργία που δεν θες επί της ουσίας να κάνεις! Τώρα ιδιαίτερα με σύμμαχο την κυβέρνηση που επιστρατεύει τα πάντα, έχουν έτοιμες και τις δικαιολογίες.
    Κostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Κostas:
      Έχοντας μεγάλη ευαισθησία στον κόπο του εργαζόμενου δεν τα απάλειψα εντελώς από ότι είδες. Άφησα τα "ίχνη" τους, προκειμένου να μπορούν να αποδείξουν πως σχολίασαν και να μην το χάσουν το μεροκάματο.

      Διαγραφή
    2. trash καλα αυτα που λες δε ξερω για τον συγκεκριμενο που διεγραψες μπορει καλα να εκανες αλλα εχετε εδω και μερικες μερες εχετε διαγραψει ολα τα σχολια που αφορουν για την απεργια των καθηγητων !Προσωπικα ειδα να διαγραφουν 5-6 σχολια ενω φανταζομαι οτι εχουν διαγραφει ολα αυτου του ειδους ,τα οποια δεν ηταν εναντιον στους ορους οπου εχετε!
      Πιστευω οτι φαινεται ο πανικος σας πανω στο θεμα και γιαυτο δε θελετε να ακουγετε αντιθετη αποψη!
      sotiris

      Διαγραφή
    3. @sotiris:
      Πράγματι, το να σε κατηγορεί ως συστημικό η ...ΔΑΚΕ(!!!) δεν μπορεί παρά να σε πανικοβάλει!
      Αλλά δεν τα αφήνεις αυτά να μου πεις πάνω στην πολιτική απάντηση που σου έδωσα κάτι;
      Το γεγονός πως ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-Παρεμβάσεις με την στάση τους σε ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ εμπαίζουν τον κόσμο κατάμουτρα, δεν σε απασχολεί καθόλου;
      Γιατί εάν συνεχίσεις με ανυπόστατους συναισθηματικούς χαρακτηρισμούς ("πανικόβλητοι" κλπ), σε βλέπω και εσένα στα σπαμ.
      Όσο για κάποια σχόλια που μας ξεφεύγουν, είναι γιατί δεν προλαβαίνουμε να τα ελέξουμε όλα. Τώρα έτοιχε να είμαι εγώ στον υπολογιστή πρωινιάτικά.

      Διαγραφή
  6. συγνωμη η ΟΛΜΕ πρεπει να ακολουθησει την ΑΔΕΔΥ στην προκειμενη περιπτωση η η ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ ΟΛΜΕ?Η ΑΔΕΔΥ δεν επρεπε να καλεσει σε απεργια 17 Μαιου?Ποιος ο λογος για μονοημερη απεργια σημερα?
    Και ενα σχολιο για τα σβησηματα με κινδυνο να διαγραφω κοστας!
    Πλεον απο οτι εχω προσεξειι σβηνονται τα σχολια σχεδον απο οποιον εκφραζει αντιθετη πολιτικη αποψη !χαρακτηριστικο παραδειγμα τυπου εδω μεσα που εβαλε το βιντεακι του Σοφιανου και σβηστηκε αμεσως για να μη δει κανενας που ελεγε οτι το ΠΑΜΕ ειναι εναντιον στην απεργια μεσα στις εξετασεις!
    Sotiris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Sotiris:
    Από ότι βλέπεις το δικό σου σχόλιο δεν σβήστηκε. Τα κόψε-ράψε προβοκατόρικα βιντεάκια δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα προβάλουμε. Αν θέλετε να μιλήσουμε για την θέση του ΠΑΜΕ, υπάρχει εδώ: ( http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/16707/apergies-apofasise-i-pleiopsifia-tis-olme-apantisi-tis-kyvernisis )
    Από εκεί και πέρα, για το τι κάνει η ΟΛΜΕ και η ΑΔΕΔΥ, το προφανές είναι πως ο μόνος που δεν μπορεί να λογοδωτήσει είναι το ΠΑΜΕ. Άλλοι έχουν την πλειοψηφεία και στην ΟΛΜΕ, και στην ΑΔΕΔΥ, και για κάποιο περίεργο λόγο βρίσκονται να διαφωνούν με τον ...εαυτό τους, και οι ίδιες παρατάξεις άλλα να λένε σαν ΟΛΜΕ και άλλα σαν ΑΔΕΔΥ.
    Ποιός κοροϊδευει λοιπόν τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Petros Triantafillidis:
      ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

      Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

      Σχόλια :
      Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
      Β) εκτός θέματος ανάρτησης
      Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
      Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
      Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

      ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

      Το Γ) δεν το είδες;

      Διαγραφή
  9. δεν πρεπει να υπαρχει πουθενα αλλου ως φαινομενο, οι ιδιες παραταξεις αλλα να λενε σε ενα χωρο (ΟΛΜΕ) αλλα σε αλλο (ΔΟΕ) και αλλα στο ανωτερο συνδικαλιστικο οργανο ολων των δημοσιων (ΑΔΕΔΥ).
    οσο για τον sotiris. ο σοφιανος δεν ειπε τιποτα διαφορετικο απο αυτο που λεει η ανακοινωση του ΠΑΜΕ (αν φυσικα ακουσεις ολη την δηλωση του και οχι κοπτοραπτικη) και οτι αναφερθηκε χθες στην συγκεντρωση.
    οι παρωπιδες ειναι καλες για τα υποζυγια αλλα παντελως αχρηστες για τα ελευθερα αλογα. προφανως εχεις κανει την επιλογη σου οποτε περαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες να εγινε καμια απεργια ?

      Διαγραφή
    2. Σωρτηράκη, μετά από αυτό μας αποχαιρετάς και δεν θα μας λείψεις.
      Τις θέσεις του ΠΑΜΕ για την απεργία στις παραθέσαμε ( http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/16707/apergies-apofasise-i-pleiopsifia-tis-olme-apantisi-tis-kyvernisis ), και αντί να μιλήσεις πάνω σε αυτές μας λες κοιτάξουμε συγκεκριμένα κομμάτια από βιντεάκια.
      Οπότε ή αυτιστικός είσαι και δεν καταλαβαίνεις, ή επί των θέσεων του ΠΑΜΕ δεν θέλεις να αντιπαρατεθείς και απλά προβοκάρεις.
      Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε καλύτερα πράγματα από το να ασχολούμαστε μαζί σου.

      Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σε εοδοποίησα Σωτηράκη. Τις θέσεις του ΠΑΜΕ που κατατέθηκαν στην ΟΛΜΕ τις είδες. Ως εκ τούτου, τελευταία προειδοποίηση και λήξη χρόνου.
      Πάνω σε αυτές, ό,τι θέλεις.

      Διαγραφή
    2. Για την απεργοσπασία στην ΑΔΕΔΥ κανένα σχόλιο Σωτηράκη, ή σου έφαγε την γλώσσα η γατούλα;
      Για την μη-απεργία στην ίδια την ΟΛΜΕ τελικά, όπως τα κάνατε;

      Διαγραφή
    3. αφου οποιο σχολιο δε σου αρεσει το διαγραφεις(παρα το οτι ακολουθει τους κανονες σχολιασμου) πες μας τι απαντηση θες να σου τη δωσοω!
      sotirakis

      Διαγραφή
    4. Πες μας που ήταν λάθος οι θέσεις του ΠΑΜΕ Σωτηράκη. Από ότι βλέπεις δεν διέγραψα τίποτα πριν αρχίσεις την μπούρδα. Αν θες να αντιπαραυεθούμε πολιτικά, εδώ είμαστε.
      Αμα θες να αυνανιστείς δια πληκτρολογίου πως δήθεν το ΠΑΜΕ ήταν "αντίθετο στην απεργία" όπως επί λέξη γράφεις, να πας να λερώσεις αλλού.
      Γιατί το "ΠΑΜΕ είναι αντίθετο στην απεργία" που μας πέταξες σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα. Σημαίνει πως δεν ήθελε να γίνει απεργία και να περάσουν τα μέτρα! Όμως αυτό το καταφέρατε εσείς (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΑΠ), όπως είχε ολόσωστα προβλέψει για την τακτική σας το ΠΑΜΕ!
      Δεν θα κάτσουμε λοιπόν να αποδείξουμε εμείς, πως δεν είμαστε ελέφαντες εδώ πέρα, την στιγμή που μεθοδεύσατε την μη-ύπαρξη απεργίας, και που κάνετε και απεργοσπασία στην ΑΔΕΔΥ όταν αυτή κυρήσεται...
      Για τις θέσεις του ΠΑΜΕ έχεις μα πεις κάτι;
      Για τις μεθοδεύσεις σας στην ΟΛΜΕ;
      Για την απεργοσπασία σας στην ΑΔΕΔΥ;
      Για το θράσος σου να έχεις και μούτρα να μιλάς;

      Άμα είναι για μπούρδα, ξέρεις να την πετάς και ας σου την κόβουν -για όσο μείνει αδερφέ...-
      Για την ουσία μούγκα;

      Διαγραφή
    5. Καθυστερημένος είσαι παιδί μου Σωτηράκη ή να υποθέσω πως συμφωνείς με τις θέσεις του ΠΑΜΕ και ως εκ τούτου δεν έχεις κάτι να πεις.
      Για την απεργοσπασία της ΑΠ σε ΟΛΜΕ(ουσιαστικά)-ΑΔΕΔΥ(και τυπικά), θα μας πεις κάτι;

      Διαγραφή
  12. Δεν ξέρω τι έγραφαν τα διαγραφέντα σχόλια, αλλά θα ήθελα να επαναφέρω κάπως το ζήτημα. Να δεχτώ λοιπόν για το παμε ότι είναι συστημικό και μειοδοτικό. Να ρωτήσω όμως κιόλας, χτες στην πορεία της ΑΘήνας ποιός έφερε πάλι τον κόσμο? Ποιός είχε ρυθμό, παλμό, συνθήματα και γενικά οργάνωση? Ποιός σκόρπισε τελευταίος? Και ας το δούμε και κλαδικά. Πόσοι δυστυχώς από τους συγκεντρωμένους(και στις δυο συγκεντρώσεις, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί...) ήταν εκπαιδευτικοί? Όποιος ήταν εκεί θα κατάλαβε ότι οι καθηγητές ήταν μειοψηφία σε σχέση με όσους μας συμπαραστέκονταν. Αυτό δε θα ήταν κακό αν ήταν πλήθος εκπαιδευτικών και επίσης πλήθος λοιπού κόσμου. Αλλά δεν ήταν έτσι. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είχαν άλλες δουλειές... Δεν ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στη σημερινή απεργία (και πριν τις αθλιότητες της ολμε). Ήταν προφανές σε όσους προσπάθησαν να πείσουν χτες για την αναγκαιότητα της απεργίας. Και αφού δεν πήγαν ούτε καν ένα περίπατο στο κέντρο χτες, αφού δεν έδωσαν το πενηντάευρω σήμερα και τόσες άλλες φορές, το απόγευμα θα μαζευτούν και κάτω από τις προτροπές των αγαπημένων τους συνδικαλιστών- που τώρα έγιναν όψιμοι επαναστάτες- θα ψηφίσουν άλλοι για λήξη των κινητοποιήσεων (ποιών κινητοποιήσεων??) γιατί "βρε αδερφέ δε βγάζουν πουθενά", και άλλοι θα κάνουν τους λεονταρισμούς τους για δήθεν απεργία όντας επιταγμένοι, αυτοί που δεν έκαναν ούτε στάση εργασίας ελεύθεροι όντες... Πόση υποκρισία. Αυτό είναι το επίπεδο των εργαζομένων και μετά τους φταίει το παμε που τους εμποδίζει να καταλάβουν τα ανάκτορα... Ελπίζω να κάνω λάθος και να με διαψεύσετε. Κυρίως να με διαψεύσει η πραγματικότητα.
    Φαίδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαι ο κακόβουλος των τριών πρώτων σχολίων...το πρώτο ήταν σχόλιο (πολιτικής κριτικής και όχι υβριστικό) για την στάση του ΠΑΜΕ στην ΑΔΕΔΥ...το δεύτερο ήταν link με την ανακοίνωση των Παρεμβάαεων για την ΑΔΕΔΥ....και το τρίτο ήταν η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Δράμας για την ΑΔΕΔΥ...

    Να δεχτώ ότι το πρώτο έπρεπε να διαγραφεί γιατί παρέλειψα να υπογράψω, έστω και με ψευδώνυμο (πχ. Μήτσος Χλιμίντζουρας, τρομερή παράλειψη!!!) Τα άλλα δύο γιατί τα διέγραψες ρε αδερφε; Εσύ δεν σχολιάζεις τις Παρεμβάσεις σε νεότερη ανάρτηση αναφέροντας την ανακοίνωσή τους;

    Όσο για το άν τα "ξύνουμε" όπως λέει κάποιος σε σχόλιο του (που δεν το θεώρησες υβριστικό για να το διαγράψεις), μόλις γύρισα από το σχολείο και είδα το υπέροχο θέαμ "Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου"...Κρίμα!
    Μήτσος Χλιμίντζουρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. -Tου κανόνες σχολιασμού τους γράφουμε στο μπλογκ, πριν από την φόρμα κειμένου, και τους ξανάγραωα άλλες δύο φορές. Τους είχαν παραβιάσει και τα 3 σχόλια (ανώνυμα και με spam).
      -Mα ο άνθρωπος δεν είπε πως "τα ξύνετε", το αντίθετο είπε.
      Δάσκαλοι άνθρωποι και μην γνωριζετε στοιχειώδη ελληνικά... τς τς τς...
      (υπέθεσα πως δεν είσαι μαθητής)
      -Εσύ για την ταμπακιέρα τίποτα;
      Για την μεθόδευση να μην πραγματοποιηθεί καμμία απολύτως απεργία στην ΟΛΜΕ και για την απεργοσπασία στην ΑΔΕΔΥ λέω...

      Διαγραφή
    2. @Μήτσος Χλιμίντζουρας:
      Υ.Γ.
      Ε όχι και σχόλιο "πολιτικής κριτικής" το πρώτο...
      Να εκτονώνεστε αλλού απεργοσπάστες μαου...

      Διαγραφή
  14. από το blog του Γιώργου Σαρρή

    ( http://giorgossarris.blogspot.gr/2013/05/blog-post_13.html )
    Ερωτήματα απλής λογικής για μια θολή απεργία διαρκείας

    Ερωτήματα απλής λογικής:

    Γιατί άραγε αυτοί που δεν έκαναν καμιά απεργία και δε συζητούσαν καμία κινητοποίηση ως τώρα ξαφνικά βγήκαν στα κάγκελα; Εχει κάποια σχέση το συνέδριο της ΟΛΜΕ τον άλλο μήνα;

    Ήξεραν ή είχαν σκεφτεί ότι φυσικά η κυβέρνηση θα απαντούσε με αυταρχισμό όπως πάντα; Κι αν ναι τι είχαν σχεδιάσει σαν δική τους απάντηση; Την υποχώρηση με το κεφάλι ψηλά κι ότι έγινε έγινε;

    Πως έχουν εμπιστοσύνη οι αριστερές παρατάξεις σε ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ που φυσικά θα ξεπουλήσουν κάποια στιγμή όποιο αγώνα πάει να γίνει; Τους περνάει από το μυαλό ότι οι ΔΑΚΕ -ΠΑΣΚ ενδιαφέρονται να κτυπήσουν το συνδικαλισμό ή όχι; Γιατί βοηθάνε λοιπόν τους Παπαχρήστους να γίνουν ήρωες από το πουθενά;

    Υπάρχει έστω και μια απεργία διαρκείας που να έχουν μπει μπροστά συνδικαλιστικές παρατάξεις όπως η ΔΑΚΕ- ΠΑΣΚ αλλά και οι συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ;

    Τα μέλη των ΑΠ έχουν κάνει τις απεργίες που προκηρύχτηκαν ως τώρα; Γιατί ως γνωστό στα σχολεία λένε ότι πρότειναν διαρκείας και δεν έκαναν ούτε τις 24ωρες. Ετσι πείθουν τους εργαζόμενους ότι πρέπει να πάρουν το δρόμο του αγώνα και να αναλάβουν σοβαρές ευθύνες;

    Πόσο στέκει να την πέφτουν διάφοροι στο ΠΑΜΕ, που και στα σχολεία ήταν η μόνη δύναμη που συμμετείχε σε όλους τους αγώνες με όλους τους τρόπους(όλοι ξέρουν ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ έχουν κάνει όλες τις απεργίες), αλλά και σε όλο το πεδίο από τις εκλογές και μετά είναι η δύναμη που κρατάει τους δρόμους ζεστούς ανοίγοντας μέτωπα σε όποιο τόπο δουλειάς υπάρξει πρόβλημα;

    Ετσι βοηθάνε το κίνημα; Συκοφαντώντας και επιχειρώντας να αποδυναμώσουν τη μόνη δύναμη που δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα να οργανώνει αγώνες και κινητοποιήσεις; Κανοντας επίθεση με ψέμματα και βρωμιές στη μόνη δύναμη που μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη οι εργαζόμενοι πέρα από το αν συμφωνούν ή διαφωνούν μαζί της;

    Τι θα γίνει τώρα που το ζήτημα της Δημοκρατίας και της υπεράσπισης του δικαιώματος της απεργίας μπαίνει στην πρώτη γραμμή; Θα προτείνουν κάποια δυναμική κινητοποίηση; Κι αν όχι, με τη δικαιολογία ότι δεν μπορεί να συσπειρώσει, πως γίνεται αυτοί που δεν πιστεύουν στην υπεράσπιση του δικαιώματος της απεργίας που απειλείται ολοφάνερα, να βγάλουν πέρα μια σκληρή απεργία διαρκείας κόντρα μάλιστα στην κοινή γνώμη που σαρώνεται καθημερινά από την τηλεόραση;;

    Τι στέκει πιο πολύ στη λογική; Οτι το ΠΑΜΕ συμμαχεί με την κυβερνηση(!) ή ότι Συσπειρώσεις και ΑΠ παίζουν με το συνδικαλιστικό κίνημα, ακολουθώντας τη ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚ που μόνο βρώμικο ρόλο έχουν παίξει ως τώρα; Για ποιο λόγο άραγε θα μπορούσε το ΠΑΜΕ να "συμφωνήσει" με την κυβέρνηση σε οποιοδήποτε θέμα; Εχει κάποιο νόημα κάτι τέτοιο;

    Εκτός αν ξεκινάνε κάποιοι από τα γνωστά περί πουλημένων,προδοτών από τα οποία αηδίασε και μπούχτισε ο κόσμος.
    Αυτά όμως μόνο αρρώστια βρωμάνε, και με άρρωστους δε μπορούμε να συζητάμε.

    Οι απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Οτι οι πονηριές του κυβερνητικού συνδικαλισμού και οι πρόχειρες και επικίνδυνες για το κίνημα λογικές, που κοινό και κύριο ενδιαφέρον τους τελικά είναι το κτύπημα του ΠΑΜΕ, πρέπει να βρουν την τύχη που τους αξίζει.
    Οι εργαζόμενοι ας δουν ότι το ΠΑΜΕ, πέρα από όποιες διαφωνίες μπορεί να έχουν είναι η μόνη δύναμη που με συνέπεια, πειθαρχία, πίστη, εμπειρία, αυτοθυσία όπου χρειαστεί και κυρίως στόχο και όραμα συνεχίζει να παλεύει τα προβλήματα των εργαζόμενων.

    Είναι η μόνη δύναμη που οι εργαζόμενοι μπορούν να εμπιστευτούν και να είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να τους πουλήσει.

    Ολοι το απόγευμα στις 7μμ στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια ενάντια στη νέα επιστράτευση. Ας το νοιώσουμε πως μπορούμε. Ολοι μια γροθιά γύρω από το ΠΑΜΕ.(..)Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προβοκατόρικα σχόλια αρθρογράφων της Καθημερινής και υπαλλήλων του Αλαφούζου, δεν δεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως αμα διαγραφετε σχολια εκ των υστερων,καλυτερα να διαγραφετε και τις απαντησεις που εχετε δωσει σε αυτα,δεν βγαινει ακρη με την κοπτοραπτικη...

      V

      Διαγραφή
    2. @V:
      Αυτό συμβαίνει γιατί προσπαθούμε όταν διαγράφουμε σχόλια, να αιτιολογούμε κιόλας την ...κόκκινη κάρτα

      Διαγραφή
  16. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το "ακαταμάχητο" επιχείρημα των ΝεοδημοκρατοΠΑΣΟΚοΣΥΡΙΖοΑΝΤΑΡΣΥων, πως η κύρηξη της απεργίας αλληλεγγλυης της ΑΔΕΔΥ ενάντια στην επιστράτευση, έπρεπε να γίνει καμμία εβδομάδα μετά την ...επιστράτευση!
    Σε λωτοφάγους απευθήνεστε κύριοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ναρκισισμός δεν είναι καλός σύμβουλος....Θέλει ψάξιμο!

      Μήτσος Χλιμίντζουρας

      Διαγραφή
    2. Χλιμίντζουρα (πραγματικά πόση αυτοεκτίμηση έχετε εσείς οι αντικομμουνιστές ρούληδες) τράβα για καμιά απεργοσπασία, συντονίσου να πάρεις γραμμή από το γκουρού Παπαχρήστο και σάλτα από 'δω μέσα.

      Β.

      Διαγραφή
  17. ρε καραγκιοζηδες, καλειτε σε απεργια που θα πατε για δουλια!!!!!!!
    εχετε παρει αποφαση για απεργια που απο πριν λετε οτι λογο επιστρατευσης θα παμε στην δουλια.

    την προταση του ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΑΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ; ΜΕ ΤΙ ΚΑΚΑΛΑ;
    θυμαμαι εκεινο τον ανεκδηιγητο της ολμε που τον κυνηγαγαν οι μπατσοι και μπηκε να σωθει στο μαναβικο και ελεγε τι βαρατε ρε παιδια τι καναμε; να εχεις τα %^$#%$# και να παραδεχεσαι τις πραξεις σου και οχι να κρυβεσαι.
    αιντε κοτουλες μια ζωη λογια και οταν σφιγγουν τα γαλατα απο δω παν και οι αλλοι.
    περαστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εχετε και το θρασος να θελετε να κανει η γσεε απεργια (το ΠΑΜΕ δλδ, γιατι η γσεε δεν κανει τις καλες τις μερες σιγα μην κανει και σε μια μερα απεργια) για να πατε εσεις για δουλια!
      που το ειδατε γραμμενο ρε αυτο;

      Διαγραφή
    2. modesto, σχετικό από το blog του Αντώνη.

      ( http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/05/80.html )

      (..) Οι μεγαλύτερες συνελεύσεις του κλάδου από τη δεκαετία του ‘ 80


      Υπέρ της πρότασης της ΟΛΜΕ (απεργία 17/5 + 5 ημέρες) τάχθηκαν οι ΕΛΜΕ Μαγνησίας και Λάρισας απορρίπτοντας την πρόταση του ΠΑΜΕ για 48ωρη απεργία 16 & 17 Μάη κι επανεκτίμηση της κατάστασης.

      Η πρόταση του Προέδρου της ΕΛΜΕ Μαγνησίας (ΠΑΣΚΕ) για εργασία την Παρασκευή 17/5 με το νόημα “επιταγμένοι αλλά όχι υποταγμένοι” ακυρώνει το νόημα της απεργίας.

      Η εξουσιοδότηση που ζήτησε στο τέλος ο Πρόεδρος προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ για τη “διασφάλιση της εργασιακής ομαλότητας και της ασφάλειας των καθηγητών” δημιούργησε δυσφορία στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου αναγκάζοντας το μέλος του ΔΣ του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει από τη συνέλευση λευκή ψήφο και τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ να του ανταπαντά ότι ήταν δική τους πρόταση στην ΟΛΜΕ να ζητηθεί αυτή η εξουσιοδότηση.

      Επί της ουσίας αυτή η εξουσιοδότηση, η οποία δεν πέρασε, ανοίγει το δρόμο της εύκολης υποχώρησης, μένοντας στο “πολιτικό μήνυμα” προς τη κυβέρνηση η οποία διευκολύνεται στο να περάσει τα σχέδιά της.

      Η πρόταση του ΠΑΜΕ να μαζευτούν τα φύλλα επιστράτευσης και να επιστραφούν, δεν τέθηκε σε ψηφοφορία.

      Ο αγώνας τώρα συνεχίζεται στην αυριανή συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ και των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ όπου θα επιχειρηθεί να μαγειρευτεί η εργασία αλά Ιαπωνία με ταμπελάκι στο μέτωπο.

      Η απεργία όμως ψηφίστηκε και ο αγώνας θα συνεχιστεί Παρασκευή πρωί έξω από τα εξεταστικά κέντρα.

      Πηγή: Ο Εργάτης
      Υπενθυμίζεται ότι "Ο Εργάτης" πρόσκειται στο ΕΕΚ.(..)Ilief

      Διαγραφή
  18. Α, αν δεν το μάθατε, απεργία τελικά οι καθηγητές ΔΕΝ θα κάνουν. ¨οχι γιατί διαφώνησε το ...ΠΑΜΕ, αλλά γιατί έτσι αποφάσισε η μέχρι δύο ώρες πριν "επαναστατική" ηγεσία τους (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΑΠ)
    http://taxikiantepithesi.blogspot.com/2013/05/h_15.html
    -Καμμία συγνώμη κανένας εξυπνάκιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «Στις γενικές συνελεύσεις συμμετείχαν 20.000 εκπαιδευτικοί. Οι 13.000 περίπου υπερψήφισαν την πρόταση της ΟΛΜΕ. Απ'αυτούς οι 10.000 για το γαμώτο και 3.000 αποφασισμένοι να κάνουν απεργία που είναι μουτζαχεντίν. Συνεπώς δεν υπάρχουν όροι να πάμε σε απεργία. Επειδή όμως δεν μπορεί να μην γίνει και τίποτα, προτείνω την Παρασκευή να απεργήσουν 500 συνδικαλιστές. Οι επιτηρητές να πάνε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και οι υπόλοιποι που δεν εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών να πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια έξω από τα εξεταστικά κέντρα χωρίς να υπάρχουν απεργιακές φρουρές έξω από τα εξεταστικά κέντρα».
    η τοποθετηση των συσπηρωσεων, ακομα ποιο καταπτυστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.