12 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζει τις άθλιες διαπομπεύσεις η Αστυνομία


Συνεχίζει τις απαράδεκτες διαπομπεύσεις η Αστυνομία. Ετσι, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών συλληφθέντων κατά τη διάρκεια διαδήλωσης τον περασμένο μήνα, την ίδια τακτική ακολούθησαν και χτες οι αρχές, με 15 συλληφθέντες κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της περασμένης Τρίτης , οι οποίοι κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα. Με αυτόν τον τρόπο, η συγκυβέρνηση υλοποιεί την πρόθεσή της να κάνει πιο σκληρό τον «κουκουλονόμο». Το τελευταίο το έχει ζητήσει στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας.

Συγκεκριμένα, χτες, η Αστυνομία ανήρτησε στην ιστοσελίδα της τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας, 15, κατά τεκμήριο αθώων κατηγορουμένων, σε μια πράξη διαπόμπευσης και κοινωνικού στιγματισμού. Δύο από αυτούς, μάλιστα, είναι χτυπημένοι.


Το δελτίο Τύπου του αρχηγείου της Αστυνομίας, μάλιστα, καλεί κάθε «πρόθυμο» να γίνει χαφιές, δίνοντας στοιχεία στις διωκτικές αρχές για τυχόν τέλεση και άλλων αδικημάτων. Η ανακοίνωση αναφέρει, χαρακτηριστικά, πως «η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω κατηγορουμένων, λόγω της ιδιαιτερότητας των ενεργειών τους, κρίθηκε απαραίτητη για την πρόοδο της προανάκρισης, καθώς διερευνάται τυχόν διάπραξη και άλλων αξιόποινων πράξεων από τους ίδιους».

Πηγή : Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.