8 Οκτωβρίου 2012

Συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο για την στήριξη της πρότασης νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση μνημονίων και δανειακών συμβάσεων


Το ΚΚΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα λειτουργεί ιστοσελίδα για τη συλλογή υπογραφών στήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, των εφαρμοστικών νόμων και των δανειακών συμβάσεων, στη διεύθυνση: katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr.

«Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του ΚΚΕ. 


Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με πολύ απλό τρόπο να δηλώνει τη στήριξή του στην πρόταση νόμου του ΚΚΕ επισκεπτόμενος την ηλεκτρονική σελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr ή μέσα από σχετικό σύνδεσμο στις ιστοσελίδες του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του Ριζοσπάστη και του Οδηγητή. Στην ίδια ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται οι αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς για τη στήριξη της πρότασης νόμου, καθώς και δηλώσεις στήριξης της πρότασης νόμου».

 ΚΚΕ

23 σχόλια:

  1. μπραβο, πολυ σημαντικη πρωτοβουλια, να την κανουμε γνωστη παντου, σε ολο τον ιντερνετικο ιστο, σε ολους τους φιλους και γνωστους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη κιόλας, αλλά κάτι δεν μου κολλάει! Πώς γίνεται η 1η υπιγραφή να είναι του Σπίρτζη προέδρου του ΤΕΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντως ειανι του ΚΚΕ πρωτοβουλια, δεν ειναι "ψευτικο" μην ανησυχεις, μπορεις να το βρεις και στο www.kke.gr τωρα γιατι πρωτος υπεγραψε αυτος ο τυπος δεν ξερω, προφανως πρωτος το ειδε η κληθηκε.

      Διαγραφή
  3. Να πω την αλήθεια ξαναμπήκα από την κεντρική σελίδα του ΚΚΕ οπότε μόνο τότε σιγουρεύτηκα ότι δεν είναι μούφα (ή ο χάκερ είναι πολυυυυυυυύ καλός...). Απλά, είναι λίγο προκλητικό από μεριάς του μιας και είναι αυτός που από τη μια βάζει πλάτες για να καταστραφεί ο κλάδος των μηχανικών κι απ' την άλλη στα πρωτοσέλιδα του ενημερωτικού δελτίου το παίζει επαναστάτης... Τέσπα, εγώ υπέγραψα φυσικά και το προπαγανδίζω, αλλά νομίζω για λόγους δεοντολογικούς καλό θα ήταν τα πρώτα ονόματα που χτυπάν στο μάτι κάθε επισκέπτη της σελίδας να είναι είτε κάποιοι μη αναγνωρίσιμοι από το δημόσιο βίο, είτε κάποια εξέχοντα στελέχη του κόμματος που θα δώσουν και το παράδειγμα της στροφής του κόμματος και προς τις νέες τεχνολογίες. Γιατί να μην είναι πρώτο πρώτο το όνομα της ΓΓ βασικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παντως ρε παιδια,κατι δεν παει καλα με την λιχτα ωπςςς...με την λιστα ηθελα να πω.Εκτος και αν περναει απο ελεγχο καθε ψηφος.Καλο θα ηταν να λεει κατι για καθυστεριση στην καταχωριση.Παρα πολυ καλη κινηση παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σε μένα καθυστέρησε επειδή όμως μαζί με μένα μπροστά στα μάτια μου προστέθηκαν άλλα 20 ονόματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απ'οτι φαίνεται έχει μπει μεγάλος αριθμός χρηστών και η σελίδα δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει. Ελπίζω να μην κρασάρει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολο το site του ΚΚΕ εκτος! Δεν αρχισαμε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν ειναι απο μεγαλο αριθμο,εχει καλως(αδικιολογιτα βεβεα)...τιποτα αλλο να μην ειναι και τα αλλα θα τα βρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσπαθησα να τρολαρω το κομμα αλλα δεν τα καταφερα.
    Υπεγραψα με την ιδιοτητα του Προεδρου του Συνδεσμου Ελληνων Εφοπληστων ..... :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα δοκιμασω και σαν Α΄λεξης Τσιπρας !!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχει γαμηθεί να κρασάρει. Γκαζμαδιά χοντρή, ήδη καμμιά δεκαριά δικοί μου δεν υπέγραψαν γιατί βαρέθηκαν να περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τωρα,οποιος θελει να υπογραψει ή να "υπογραψει",θα εχει μια ολοκληρη ζωη! ετσι που ειναι η κατασταση στην Ελλαδα,θα εχει ο καθενας πολλες ευκαιριες....να αντιδρασει.Οποιος δεν θελει,λεει: "ελα μωρε,με το ΚΚ θα ασχολουμαστε τωρα?"

      Βαζω στοιχημα οτι το πρωι θα ειναι ολα Ο.Κ.

      Διαγραφή
  12. Δοκιμαστε κανεναν αλλον browser... εγω μπαινω απο chrome και δεν εχω προβλημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι υπογραφές έχουν κολλήσει στις 104κάτι ρε συ. Εκεί που έσκασε 1/1".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σιγουρα γινεται ελεγχος(τωρα που το σκεφτηκα),ετσι οπως ειναι οι καταχωρισεις.Φανταστειτε καποιος τι θα μπορουσε να γραψει...π.χ. οπως ο yiok-yiok πριν,που εβαλε τον Αλεξη..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΚΕ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!

    Το ΚΚΕ περνάει τους Έλληνες για ηλίθιους και εν μέρει με το δίκιο του. O Παπανδρέου πριν από ένα χρόνο (Οκτώβριος του 2011), πρότεινε δημοψήφισμα για το μνημόνιο, μπλοφάροντας, όπως λένε οι κακές γλώσσες, για να προκαλέσει απότομη διακύμανση των spreads και του ευρώ και να κερδίσει η παρέα του και οι εργοδότες του εκατομμύρια ευρώ. Αιφνιδίασε έτσι όλον τον πολιτικό κόσμο, αφού η μπλόφα μόνο εν μέσω μυστικότητας θα είχε αξία. Tότε το ΚΚΕ μαζί με όλα τα υποκριτικά κόμματα και τούς υποκριτές δημοσιογράφους, ωρυόντουσαν κατά τού δημοψηφίσματος, γιατί όπως έλεγαν θα εγκλωβίσει τον Ελληνικό λαό σε διλήμματα εκβιαστικά σε σχέση με το Ευρώ.
    Είναι λοιπόν κατά τα φαινόμενα, το ΚΚΕ, γενικώς κατά των δημοψηφισμάτων, αφού πάντα θα υπάρχει στα δημοψηφίσματα ο κίνδυνος του εγκλωβισμού σε εκβιαστικά διλήμματα, όπως άλλωστε υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και στις εκλογές εξ ίσου!
    Έτσι αποκαλύφθηκε ο πραγματικός  ρόλος όλων αυτών. Και αυτός ο ρόλος είναι η φροντίδα για την διαιώνιση μιάς στημένης κατάστασης, μιάς θεατρικής πολιτικής σκηνής με δήθεν αντιπολιτευόμενα συμφέροντα, για να κοροϊδεύουν και να γίνεται πειστικό το πολιτικό παιχνίδι.
    Διότι ποιά είναι η κορύφωση της δημοκρατίας, η ουσιαστική ευδαιμονία του δημοκράτη; Μα ασφαλώς είναι η υψηλότερη μορφή άμεσης δημοκρατίας, πού είναι το δημοψήφισμα. Και το δημοψήφισμα γίνεται τόσο πιο επιτακτικό, όσο πιο ζωτικό είναι το κρινόμενο ζήτημα. Αυτήν λοιπόν την κορύφωση της δημοκρατίας όλοι την απαξίωσαν, με το γελοίο δικαιολογητικό των «εκβιαστικών διλημμάτων», με σκοπό, υποτίθεται, ακριβώς να προστατεύσουν την δημοκρατία !!!
    Γι’ αυτό και το ΚΚΕ επέμενε για εκλογές ...(ενώ λίγους μήνες πριν από αυτό, έλεγε ότι αυτές δεν είναι λύση!!).
    Λοιπόν οι εκλογές έγιναν, αντί για το δημοψήφισμα. Τα εκβιαστικά διλήμματα δούλεψαν για τα καλά και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να συγκεντρωθεί ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, όπως θα απαιτείτο σε ένα δημοψήφισμα, (τα τρία μπουμπούκια της κυβέρνησης μαζί συγκέντρωσαν 48,2%) και πού φτάσαμε; Ότι ήθελε υποτίθεται το ΚΚΕ να αποφύγει, έγινε στον υπέρτατο βαθμό και τώρα έχουμε μπει πολύ πιό βαθειά στον λάκκο με τα φίδια. Και έρχεται τώρα το ΚΚΕ και ζητάει καμαρωτό υπογραφές...
    Τι να επιδιώκει άραγε; Μήπως να κάνει ότι πιέζει σε ένα προσυνεννοημένο παζάρι για να ελαφρύνουν κατά λίγο τις περικοπές και να πεί ο λαός ότι πάλι καλά πού επενέβη το ΚΚΕ και έτσι να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι; 
    Ας υποθέσουμε ότι μαζεύει πάρα πολλές υπογραφές, ας πούμε ένα εκατομμύριο. Νομίζει κανείς ότι ο Σαμαράς ή η Μέρκελ θα σπεύσουν να δεχτούν την απαλλαγή μας απ΄το μνημόνιο; Σίγουρα όχι! Μήπως σύσσωμοι οι 300 βουλευτές, υποκλινόμενοι στις υπογραφές που μαζεύτηκαν, θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο; Οπωσδήποτε όχι! Μήπως το ΚΚΕ θα περιμένει άμεση προκήρυξη εκλογών; Μα έγιναν ήδη!
    Τότε ποιό θα ήταν το καλύτερο πού θα μπορούσε να ελπίζει το ΚΚΕ; Μα φυσικά το δημοψήφισμα!!
    Τότε θα αλλάξει γνώμη; Τι άλλαξε; Δεν θα υπάρχει πιά ο περιβόητος κίνδυνος εγκλωβισμού σε εκβιαστικά διλήμματα, όπως πριν κραύγαζε το ΚΚΕ;
    Ή μήπως θα κραυγάζει πάλι και θα αρνηθεί το δημοψήφισμα για δεύτερη φορά; !!!
    Ποιό είναι λοιπόν το νόημα της βαθυστόχαστης αυτής επιλογής για συλλογή υπογραφών;
    Μήπως είναι μία επιλογή πού το μόνο που επιδιώκει είναι να θολώσει τα νερά;
    Αποκλείεται!
    Διότι τότε θα καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι είναι φθηνοί υποκριτές, υπαλληλίσκοι, τυχοδιώκτες (όπως και όλοι οι άλλοι) και όλοι σίγουρα (!) καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι εντελώς… αδύνατον !!!
    συνέχεια...
    http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2012/10/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες μπαρουφες.Το δημοψηφισμα που ζητουσε δηθεν ο Παπατζης ο νεοτερος θα ειχε το ιδιο ερωτημα?Καταργηση των μνημονιων ?-τοτε δεν υπηρχε δανειακη-η θα ηταν του τυπου "θελετε να παρουμε την επομενη δοση η να χρεωκοπησουμε?οποτε ενας χαζοκοσμος σαν του λογου σου θα ψηφιζε με τα δυο χερια "να την παρουμε, να την παρουμε"...ορθως το ΚΚΕ τοτε εβαλε ζητημα εκλογων ακριβως γιατι ο λαος επρεπε να απαντησει πολιτικα, ολοκληρωμενα-ασχετα αν δεν το εκανε-σε μεγαλα και κρισιμα ερωτηματα.
      Σημερα εχουμε μαι αλλη κατασταση, με δυο μνημονια, μια δανειακη, και μια προταση νομου απο το ΚΚΕ για την καταργηση τους, πολυ σοφα και εξυπνα λοιπον το ΚΚΕ εβαλε ζητημα στηριξης της προτασης νομου και οχι δημοψηφισματος αν μπορεις αυτο να το καταλαβαεις που αμφιβαλω, οχι για να φανει ποσοι ειναι κατα των μνημονιων αλλα οτι η προταση νομου εχει μια γενικοτερη κοινωνικη αποδοχη προκειμενου οι αλλες πολιτικες δυναμεις να τοποθετηθουν με ευθυνη και ειλικρινια απεναντι της.
      Ασε λοιπον τις "περικοκλαδες" και τα κλωθογυρισματα λεβεντη μου περι εκλογων, ποσοστων και τα συναφη που εσυ και ο χωρος σου μονιμως παπαγαλιζετε, το ΚΚΕ δεν εξαρτα τις πρωτοβουλιες του απο τις προβακατορικες γνωμες σας, αλλα απο το τι συμφερει πρωτα απο ολα την Εργατικη Ταξη και το κινημα.Αν δεν το εχεις καταλαβει δεν πειραζει, το εχουν καταλαβει οι χιλιαδες που μεσα σε 3 μερες ηδη εχουν υπογραψει και οι δεκαδες μαζικοι φορεις.Να σαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν πολλες χιλιαδες ακομη, μα παρα πολλες.

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ΚΚΕ είχε ζητήσει δημοψήφισμα για το Μααστιχ..... Αυτό το θυμάστε?
    Αυτό που μας οδήγησε στην ΕΕ, το €, τα δάνεια, τα μνημόνια, τους εφαρμοστικούς νόμους, την Τρόικα, το ΔΝΤ...
    Και εσείς τι κάνατε τότε? Απλά το ψηφίσατε....
    Συνυπεύθυνοι στο έγκλημα που διαπράττει το Κεφάλαιο στον λαό....
    Σας έχει κοπεί ο αντιμνημονιακός βήχας από τότε που κατέθεσε τον νόμο το ΚΚΕ... Εεεε ρε γλέντια αν καταφέρουν να το περάσουν για ψηφοφορία (δύσκολο).... Εεεε ρε κολοτούμπα και κακό.... Ούτε στους Ολυμπιακούς αγώνες δεν θα βλέπαμε τέτοιο θέαμα..... Θα δούμε τον Αλέξη πρωταθλητή στην κολοτούμπα...
    Εκεί αποσκοπεί το ΚΚΕ να πέσουν οι μάσκες... Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Τέλος στον λαϊκισμό και στις αυταπάτες των δίθεν αριστερών.....
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΈΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΡΧΗΓΟ....

    Απο αριστερή κυβέρνηση περάσαμε στην κυβέρνηση Συριζα €ΚΜ....
    Αλλά μην φάτε έχουμε γλαρόσουπα....
    Αργεντινή δεν θα γίνουμε γιατί έδώ έχουμε ΚΚΕ και ΠΑΜΕ....
    Απο πάνω σας θα περάσει ο εργάτης για να πάρει την εξουσία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.