15 Οκτωβρίου 2012

Κανέλλη για Κασιδιάρη: “Ποιος ασχολείται με αυτή τη μύγα”;


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη στον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος και το τηλεοπτικό κανάλι της Κύπρου ΡΙΚ.
H συνέντευξη είναι μεγάλη και "εφόλης της ύλης" που λένε. Δείτε τη αξίζει τον κόπο. Αν θέλετε να δείτε το μέρος της συνέντευξης που αναφέρετε στον Κασιδιάρη, πηγαίνετε στο 32 λεπτό.


8 σχόλια:

  1. Τα χίλια δίκια έχεις, αλλά για πολιτική ΔΕΝ κάνεις πάει και τελείωσε!

    Έχεις τόσο έντονο ύφος, που προκαλείς ΑΜΕΣΩΣ την αντιπάθεια του άλλου, δεν εμπνέει ο λόγος σου σεβασμό.

    Ο περισσότερος κόσμος που είπε καλά της έκανε, το πε γι' αυτό το λόγο και όχι γιατί είναι φασίστες. Όποιος και να σε χαστούκιζε, το ίδιο θα έλεγε θαρρώ.

    Κατά κάποιο τρόπο θελαν να σου πουν σκάσε επιτέλους και συγνώμη που βγαίνει έτσι αλλά αυτό πιστεύω ότι έγινε.

    Το ότι είσαι και γυναίκα δε βοηθάει, γιατί στην Ελλάδα τουλάχιστον τις έχουμε συνηθίσει ήπιων τόνων και χαμηλού προφίλ (δε λέω ότι έτσι πρέπει να είναι)!

    Είσαι εξαιρετικά ευαίσθητος άνθρωπος και βαθύτατα καλλιεργημένος και σε σέβομαι απόλυτα, αν και διαφωνώ σε πολλά μαζί σου, ειδικά στο θέμα της θρησκείας, αλλά χαραμίζεσαι στο κοινοβούλιο! Περισσότερα θα είχες καταφέρει διδάσκοντας πολιτισμό και πολιτική, έστω και μέσα από καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.

    Σε μερικά πράγματα δεν παίζει μόνο ρόλο η νοημοσύνη, αλλά το χαμηλό προφίλ και ο απλός, σοφός (συμπυκνωμένος) λόγος. Εσύ δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία Λιάνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεκλογικά, για μήνες που κτυπάγατε την Παπαρήγα όλοι σας, την είχατε την Κανέλλη και υποψήφια για ΓΓ …. Τώρα που σας έθιξε τον κασιδιάρη σας, δεν σας αρέσει …

      Διαγραφή
    2. Τοσο εσυ οσο και οι ομοιοι σου στο ΣΥΡΙΖΑ παντα θα βρισκετε "κατι" να πειτε για οποιον ηγετη η αλλο δημοσιο προσωπο του ΚΚΕ σας κανει να "ξυνιζετε" επειδη σας τα λεει νετα σκετα, παντα θα "στεναχωριεστε" γιατι το "κακομοιρο" ΚΚΕ χαραμιζεται, ρε δε γουσταρουμε τη συμπονοια σας, πως το λενε, δεν θελουμε απο ριψασπιδες και κατωλαβαριτες λογια "παρηγοριας", δεν το καταλαβαινετε?και απορω με σενα και καποιους αλλους που δηθεν "καιγεστε" για το τι τραβαει το ΚΚΕ, πολυ μου "βρωμαει" η συμπονια σας, μα παρα πολυ...

      Διαγραφή
  2. Κάπου φάσκεις και αντιφάσκεις, κ. Θάνο!
    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορει να μου πει καποιος γιατι εμενα μου βγαινει ασπρο τετραγωνο στο χωρο του βιντεο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν λέτε πάλι καλά π χτύπησε τη Λιάνα ο Κασιδιάρης??? άν ήτανε στη θέση της κανας Πάγκαλος λέμε τώρα δεν θα παίρνανε 7 τοις εκατό αλλά 15!!!!:PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.