8 Μαΐου 2012

To photoshop της Αυγής (Να μην τρομάξουμε και τις αγορές...)

Από το Γλόμπινγκ




Στην ηλεκτρονική σελίδα της Αυγής, υπάρχει αυτή η φωτό με τον Αλέξη Τσίπρα να φτάνει στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής με λεζάντα "Πλήθος κόσμου και δεκάδες φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που φθάνει ο Αλέξης Τσίπρας".

Στην Αυγή της Δευτέρας, υπάρχει πρωτοσέλιδα η ίδια φωτό με μια... μικρολεπτομέρεια.
 
 
Ποιά είναι η μικρολεπτομέρεια ; Λείπει το ΚΟΕ και το σφυροδρέπανο από τη σημαία που υπάρχει δίπλα του ...Μην πάρουνε και κανένα λάθος μήνυμα οι αγορές.
Πηγή: astonhar , theinsider.gr

(εγω το πρωτοείδα στο http://www.alfavita.gr/artro.php?id=63763) 

25 σχόλια:

  1. xax κοιτωντας την σημαια της ΚΟΕ, βλεπω οτι το σφυριδρεπανο ειναι σχεδον εκτος καδρου. Συμβολικο? : ]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιας και είστε από Πάτρα, φαντάζομαι γνωρίζετε τι εστί ΚΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν γνωριζουμε λεει...οχι μονο λογω πατρας αλλα και λογω πολυτεχνειου.
      Εγω ως α/συνεχεια τους γνωριζα
      ηξερα καλα 3 απο τα πρωτοπαλικαρα. Κουβεντιαζαμε πολυ συχνα. Μου πηρε αρκετο καιρο να συνειδητοποιησω οτι αυτοι ειναι η ΚΟΕ..

      Διαγραφή
    2. Ναι βρε Manny, αλλά αν γνωρίζεις τότε είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί έπεσε το photoshop...

      ...να επεκταθώ??

      Διαγραφή
    3. χεχεχ μονο αν θες. Για μενα προσωπικα δε χρειαζεται. Σε πιανω, νομιζω.

      Διαγραφή
    4. να επεκταθεις, να επεκταθεις

      Διαγραφή
    5. Κοίταξε, είναι κάποιες οργανώσεις που όταν δουν π.χ. 1000 άσχετα άτομα πάνε και βάζουν μπροστά τους ένα...ενυπόγραφο πανώ. Είναι σα να σου κολάω στο εικονίδιο του άβαταρ που έχεις ένα κόκκινο αυτοκόλητο και να γίνεσαι "Coca-Cola Manny Calavera"...

      Διαγραφή
    6. Yuri εαν κοιταξεις στο βαθος της φωτο θα εντοπισεις κι αλλες σημαιες της Κ.Ο.Α.Δηλαδη δεν ειναι κατι ξεμπαρκο η μεμονομενο οπως πας να το χαρακτηρισεις.Ολοι γνωριζουμε οτι η Κ.Ο.Ε ειναι μια δυνατη συνιστωσα εντος του Σ.Υ.Ν και οτι επισης ειναι το κομμουνιστικο αλλοθι του στο να υποστηριζει οτι εχει και κομμουνιστικα κινηματα στις ταξεις του που τον στηριζουν για να μπορει ετσι να μεγαλωνη το φασμα απο το οποιο καρπωνεται ψηφαλακια και να σπερνει αυταπατες αποκρυπτοντας τον αστικο και σοσιαλδημοκρατικο χαρακτηρα του Σ.Υ.Ν. ΚΟΚΚΙΝΟΣ.

      Διαγραφή
    7. Έχω τσακωθεί κάμποσες φορές για την ΚΟΕ, αλλά ποτέ μέχρι τώρα με κάποιον του...ΚΚΕ!!

      Δε βαριέσαι, όλα γίνονται σ' αυτή την ζωή:
      Γνωρίζω αρκετά καλά τι είναι η ΚΟΕ αγαπητέ που σήμερα έβγαλε και...τρεις βουλευτές! Γνωρίζω για την α/συνέχεια, γνωρίζω για την παναριστερά και τις μεταμορφώσεις της, γνωρίζω για τις σχέσεις με τον Αλαβάνο, για την διάσπαση κλπ. κλπ. Γνωρίζω λοιπόν ότι αυτό που λες είναι αλήθεια...εν μέρη: Όντως ήταν η σχέση του ΣΥΝ με τον μ-λ χώρο, όχι "γενικά" με τον κομμουνισμό: Υπήρχε και η ΔΕΑ, το Κόκκινο κλπ...

      Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω με το "δύναμη" και επέτρεψέ μου επίσης να διαφωνήσω ότι το πρόβλημα ήταν το σφυροδρέπανο. Έτσι κι αλλιώς οι αγορές δεν περιμένουν τις φωτογραφίες για να αποφασίσουν, έχουν άλλα κανάλια. Δεύτερον και μια απλή κόκκινη σημαία μπορεί να σημάνει συναγερμό, ΑΝ φυσικά τα κανάλια δώσουν το ανάλογο σήμα.

      Σε κάθε περίπτωση το ξαναλέω: Δεν συμφωνώ με αυτές τις κριτικές. Και νομίζω ότι αν με έχεις γενικά διαβάσει, θα γνωρίζεις ότι δεν μασάω τα λόγια μου με τον ΣΥΝ.

      Διαγραφή
  3. Ωραίες ενότητες ωραίες συνεργασίες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι γιατί θα τους τρόμαζε το σφυροδρέπανο της ΚΟΕ... ξέρουν καλά οι αγορές με ποιο διαφορερικό γράμμα θα τους τρόμαζε το σφυροδρέπανο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΠΟΥ ΛΥΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά προφανώς τελειώσαμε οι κομμουνιστές με τους καπιταλιστές και το μακρύ τους χέρι τους φασίστες-ναζί και ασχολούμαστε όλη την ώρα με την αριστερά......
    Τρέχουν ζητήματα που θα τα βρούμε μπροστά μας συντροφοι(στούς δρόμους) και απο τα πιο σημαντικά ειναι αυτο των φασιστών,αλλωστε το αντικκε μένος τους ειναι στα υψη!!!

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μακρύ χέρι των αστών είναι οι φασίστες ή μήπως οι διαχειριστές κάθε απόχρωσης ?

      Απο το 1940 και τα αντιφασιστικά μέτωπα, το κίνημα έχει εξελιχθεί κατα περίπου 70 χρόνια ! Πως διαγράφετε ορισμένοι τα παθήματα και τα μαθήματα αυτής της εποχής, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.

      Διαγραφή
  7. Redfly δεν διαγράφουμε τίποτα,όμως βλέπω οτι δημιουργείται ένα μέτωπο κράτους και παρακράτους ακρώς φανερό πιά,που το ξέρουμε οτι το μόνο που θα κανει ειναι να τσακίσει το εργατικό κίνημα και ειδικά το ταξικό!!!
    Και επειδή το ΚΚΕ θα βρίσκεται και πάλι μπροστάρης και επειδή αυτό ειναι ο εχθρός τους(το ΚΚΕ) αυτο θα τα λουστή,άρα ας βάλουμε τις προτεραιοτητές μας τίποτα παραπάνω!!!

    Ο τσίπρας οτι και να κάνει δεν αλλάζει το που θα βρισκόμαστε αυρίο οι ταξικές δυνάμεις,εκεί δεν θα βρούμε όμως κανέναν Συριζα απεναντί μας εκεί θα βρούμε τις δυνάμεις καταστολής και τα αδελφάκια τους(να περιμένουν να μας τσακίσουν γιατί μόνο το ΚΚΕ τους καίει) εκει πρέπει να δουμε τι θα κάνουμε!!!

    Γιοζεφ Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για στάσου μισό λεπτό βρε αδερφέ ...
      Εαν ο Συριζα είναι κυβέρνηση αύριο μεθαύριο, ποιός θα βρίσκεται στον έλεγχο του κράτους, των ΜΑΤ και του παρακράτους ?

      Μου φαίνεται πως από κεκτημένη ταχύτητα, ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό.

      Διαγραφή
    2. ...στο καλό σου ρε συ RED μας έκανες και γελάσαμε !!!
      άκου "εάν ο Συριζα είναι κυβέρνηση αύριο"
      Με ποια κουκιά ?
      is

      Διαγραφή
    3. Με τα κουκιά που θα επιδιώξει να πάρει στις εκλογές του Ιουνίου κι εφόσον πάρει την εγκριση απο την αστική τάξης της χώρας να αναλάβει. Μην ξεχνάμε πως επισήμως ο ΣΕΒ, έδωσε ήδη την συγκατάθεση του ...

      Διαγραφή
    4. Μυρίζομαι κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ και μερικά πουλημένα στελέχη ΔΗΜΑΡ

      Και ήθελα να κυβερνήσει ο Σύριζααααααααααααααααααααα :((((

      Διαγραφή
  8. Μερικά πράγματα παραμένουν σταθερά. Ξεκινάς με διαγραφή συμβόλων, συνεχίζεις με διαγραφή ιδεών και καταλήγεις με διαγραφή όσων σου θυμίζουν το αριστερό σου παρελθόν (πρόσωπα και συνιστώσες). Ο Αντρέας δίδαξε, ο ΣΕΒ ψάχνει δημοφιλή κυβέρνηση να περάσει τα μέτρα βελούδινα, η ιστορία ετοιμάζεται να επαναληφθεί ως φάρσα και η χρεωκοπία ενός συστήματος ψάχνει χέρια για να "σκάσει".
    momus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Αριστερες" κυβερνησεις στα πλαισια του καπιτλαισμου με ανεγγικτη την εξουσια των μονοπωλιων δεν υπηραξν πουθενα και οπου κρατησαν για λιγο-Χιλη, Πορτογαλια και αλλου-τελέιωσαν μετα πο συντομο χρονικο διαστημα με τους λαους να πεφτουν σε μια νεα εποχη δεινων και βαρβαροτητας καπιταλιστικης.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποτελεσει εξαιρεση, το θεμα ειναι αλλο, οτι ο Ελληνικος λαος θα απογοητευτει ακομη μια φορα και αυτο μπορει να σημανει πισωγυρισμα και συντηρητικοποιηση ισως....Ιδωμεν αλλα για καθε ενδεχομενο ας προετοιμαζομαστε αναλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ερωτηση:αν κυβερνησει ο ΣΥΡΙΖΑ ποια απο τις συνιστωσες του τις 19 θα παρει το υπουργειο οικονομικων?Εχει σημασια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.