18 Μαΐου 2012

Οι ΝεοΔίτες

Καρατζαφέρης, Σαμαράς, Ντόρα και Καμμένος

Μεγάλη κινητικότητα στην "δεξιά πολυκατοικία" που μετακομίζει. Πράγματα εκσφενδονίζονται από τα παράθυρα, κούτες, σάκοι και βαλίτσες παντού. Τσαπατσουλιά σκέτη. 
Η παράταξη επιχειρεί να στριμώξει όλα τα μέλη της σε ανακαινισμένη δυόροφη οικία με θέα τον γαλάζιο ορίζοντα της ΕΕ και του ευρώ και ο Σαμαράς, ή μάλλον οι επιχειρηματικοί όμιλοι πίσω από αυτόν, προσπαθούν να λύσουν το γρίφο του κύβου (a.k.a της κάλπης) και να ελευθερώσουν τους ΝεοΔίτες. (Σύντομα σε ένα κοινοβούλιο, κοντά σας).

Ο Καρατζαφέρης προσπαθεί, λέει, να αναστηλώσει το κόμμα του, που αφού επιτέλεσε το σκοπό του, δίνοντας την απαραίτητη πλειοψηφία στην κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και πληρώνοντας τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες του, θάφτηκε από κανάλια και δημοσκόπους και τιμωρήθηκε από τον ελληνικό λαό, μένοντας εκτός βουλής. Έχοντας ήδη χάσει δύο επιφανή εξημερωμένα παλικάρια του προς Νδ και κινδυνεύοντας να χάσει και άλλα, όπως τον ιο του Πλεύρη και τον τηλεβιβλιοπώλη, συνομωσιολόγο Βελόπουλο, μπορούμε κάλλιστα να εικάσουμε ότι αργά ή γρήγορα μπορεί και να τον δούμε και αυτόν να επιστρέφει πανηγυρικά στην νδημοκρατική αγκάλη. Εδώ πήγε ο Άδωνις που είχε πλέξει, πολλές φορές στο παρελθόν, το "εγκώμιο" του Αντώνη Σαμαρά.


Ο Σαμαράς, από την άλλη, έχοντας φέρει το κόμμα του σε ιστορικό χαμηλό (τόσο που να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές της πολαν) βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με την Ντόρα, η οποία ωστόσο δηλώνει ότι δεν θα ενσωματώσει το κομματίδιο της στη ΝΔ αλλά θα συνεργαστεί με αυτή. Είναι κρίμα να παν χαμένα και τα τόσα στελέχη ανά την Ελλάδα, που είναι πανέτοιμα να δώσουν τη μάχη, όχι του ψηφοδελτίου, αλλά της λίστας. 

Ο μόνος που φαίνεται αμετακίνητος μέχρι στιγμής είναι ο Πάνος Καμμένος. Ο ανεξάρτητος Χέλιν, του οποίου το κόμμα έχει φτιαχτεί από λακίσαντες νεοδημοκράτες ως επί το πλείστον. Αλήθεια πόσο θράσος έχει ένας άνθρωπος για να αποκαλεί τον εαυτό του "ανεξάρτητο" όταν αυτός και σειρά στελεχών του ήταν μέχρι πολύ πρόσφατα στυλοβάτες της ΝΔ ? Πολύ, γενικότερα. Πάντως η ζημιά με το non paper έχει γίνει και είναι άγνωστο πόσο θα κοστίσει. (Για "ανεξάρτητος" Χελιν, πολύ πρεμούρα για συγκεκριμένο θώκο, βρε αδερφέ). Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ο Πάνος να είναι τίμιος και να υπάρχει δάχτυλος του εχθρού. Όπως άλλωστε δήλωσε χτες ανεξάρτητος Χελιν, μέλος του καμένου κόμματος, ο κος Καπερνάρος, γιατί να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ο λόγος της προεδρίας της δημοκρατίας και όχι του Πάνου (που είναι και ανεξάρτητος και Χέλιν)?

Last but not least τα "νεοφιλελεύθερα δίδυμα", Μάνος και Τζήμερος. Ο Μάνος πρότεινε τη δημιουργία νέου κόμματος/ μετώπου που θα περιλαμβάνει Πασοκ, ΝΔ, ΔΗΣΥ και Δράση, η οποία απορρίφθηκε, γιατί φαντάζομαι τα παραπάνω κόμματα χωρίζει μία αγεφύρωτη ιδεολογική άβυσσος και δεν υπάρχει χρόνος για ιδεολογική διαπάλη αλλά και τα αντίστοιχα ιδεολογικά μαθήματα, προϊόν ζύμωσης (και ενίοτε όσμωσης) μεταξύ των καθοδηγητών. Ο ίδιος προς το παρόν αρνείται την πιθανότητα συνεργασίας με ΝΔ, ακόμη και αν του προταθεί.
Ο Τζήμερος, από την άλλη φαίνεται να εμμένει στην απόφαση του (καμιά συνεργασία), γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι πολύ φλώροι για τα γούστα του και δεν είναι αρκετά κουλ, σαν τον Κουλ Πέτρο που ξέρει, εκτός από το τι συμβαίνει στη μεσαία τάξη, να αναγνωρίζει και νέα/παλιά μουσικά ταλέντα.

Την ΧΑ δεν την θέλει κανείς μέσα στο σπίτι γιατί βρωμάει και τα κάνει όπου βρει (ένεκα χρόνιας κατάποσης στεροειδών έχουν χαλαρώσει οι σφιγκτήρες της). Εξάλλου ο χώρος είναι περιορισμένος και που να χωρέσουν όλοι αυτοί οι μαντράχαλοι. Κατασκευάζεται σκυλόσπιτο στην αυλή έτσι ώστε ναι μεν να φυλάει το σπίτι αλλά να μην την έχουν και μες στα πόδια τους. Είναι καλή για την βρομοδουλειά, φτάνει να μην ανοίγει πολύ το στόμα της. Αν την αφήσουν να πάει παρά πέρα απ΄όσο φτάνει η τηλεοπτική της αλυσίδα, ενδέχεται να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ακόμη και στον πιο αστοιχείωτο ψηφοφόρο της. Το να λέει ο φύρερ φερ' ειπείν στην τηλεόραση, σε σταθμό μεγάλης ακροαματικότητας, έστω και σε περασμένη ώρα και ενώ ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται στο κρεβατάκι του, ότι η πόρτα του πολυτεχνείου όταν ισοπεδώθηκε από το τανκ, δεν πλάκωσε κανένα, δεν υπήρχαν νεκροί, φαλτσάρει άσχημα ακόμη και στο πιο μουσικά πεθαμένο αυτί.


(Σημείωση: οι κενοβίτες είναι πλάσματα της φαντασίας του Clive Barker. Οι ΝεοΔιτες είναι πλάσματα της καθημερινότητας του νεοέλληνα)

6 σχόλια:

  1. XA, στεροειδή, σκυλόσπιτο καλά μιλάμε φίλε μου δεν παίζεσαι με τίποτα!
    Να γελάσει λίγο και το χειλάκι μας γιατί δεχόμαστε ανηλεές τζαρτζάρισμα με την 'ενότητα της αριστεράς' των φύσει διασπαστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καπερνάρος είπε και το άλλο θεϊκό: Στείλαμε κάποια έγγραφα και ήταν απο κάτω και αυτό και στάλθηκε κατά λάθος. Έχουν δώσει περίπου 15 διαφορετικές δικαιολογίες σχετικά με τον νονπεηπερ, το οποίο ποτέ δεν κατάλαβα γιατί λέγεται έτσι.

    Όσο για τον Τζήμερο, νομίζω ότι ο ρόλος του είναι να γίνει ο κηπουρός του διόροφου. Αυτός που θα ομορφαίνει τον χώρο και θα φροντίζει την βιττρίνα του σπιτιού.

    Πάντως γουστάρω με τρέλα Αντώνη Σαμαρά. Σκέψου πόσο εκνευρισμό φέρνει η ανικανότητά του στους ταξικούς μας εχθρούς.

    Λησμόνησες να αναφέρεις την επιστροφή του Μ@#$%@α της καρδιάς μας και μάλιστα ως επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα στην Μακεδονία. Η αλήθεια είναι ότι το είχα ξεχάσει κι εγώ οπότε πρέπει να επανορθώσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλως τους
    η αληθεια ειναι οτι ο Καπερναρος τα μπερδεψε ελαφρως. Προσπαθησε να πει 2 δικαιολογιες σε μια.
    Καλη ιδεα για τον Τζημερο. Επισης για τον πρωην Νομαρχη το διαδασα αφου ειχα γραψει το αρθρο. Ολο και καποιον κενοβιτη να του μοιαζει θα εβρισκα. Τι στο καλο, 8 σικουελ εχει η ταινια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2310net διαφωνώ κάθετα για τον ρόλο του Τζήμερου.
    Κάθε διόροφο με κήπο για νάναι must πρέπει νάχει κι ένα εκκλησάκι..
    Εκεί θα είναι υπεύθυνος, μιας και υποστηρίζεται από αιρετική θρησκευτική οργάνωση (εξ' ου και το ποσοστό), δίπλα απ' το σκυλόσπιτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχε θα μπορουσε να ειναι και personal trainer ή pool boy

      Διαγραφή
    2. γιατι μπορει η παραταξη να στριμωχνεται αλλα μια pool θα την εχει

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.