21 Μαΐου 2012

Ο Θάνος με το Μάνο ή ο Μάνος με τον Θάνο

τα "νεοφιλελεύθερα δίδυμα"

Μαζί στις εκλογές Στέφανος Μάνος και Θάνος Τζήμερος με στόχο τη Βουλή.

Sorry φαν-μπόυδες του Θάνου, των social media και του πρωκτ-αγκων. Ο αδιάφθορος κουλ Θάνος, μπροστά στο μουσικό ταλέντο του οποίου προσφάτως υποκλίθηκε και ο Πέτρος ο Μέγας (όχι αυτός, αλλά αυτός) ο νέος αυτός αυτοδημιούργητος άνθρωπος με τις σάπιες ιδέες τυλιγμένες σε εναλλακτικό χαρτί, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Μάνο--ο οποίος φευ! έχει κομματικό παρελθόν! Πλουσιότατο! Και μάλιστα και στους δύο πυλώνες του δικομματισμού! Φαντάζομαι το σοκ είναι τεράστιο!

Γιατί Θάνο μ' γιατί? Απογοητευμένοι θαυμαστές του Θάνου θα πραγματοποιήσουν σήμερα ομαδικό πολιτικό χαρακίρι έξω από τα γραφεία της "Δράσης για τη Δημιουργία Ξανά-Φιξ" σε μία τελευταία απέλπιδα προσπάθεια ο Θάνος να λογικευτεί και να διατηρήσει τα χέρια του καθαρά, έτσι ώστε να μπορεί να σηκώσει τα μανίκια και να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου--και κάμποσες χιλιάδες "κοπρίτες δημοσίους υπαλλήλους"...

Συνεργάζεται με αυτόν τον ίδιο Μάνο που σε πρώτη φάση είχει προτείνει τη δημιουργία μετώπου μεταξύ Πασόκ/ Νδ/ Δησυ και Δράσης, όπως είχαμε πει και εδώ, αναγνωρίζοντας "ιδεολογική συγγένεια" και με τους δύο πυλώνες του σάπιου συστήματος, αυτούς που σύμφωνα με τον Τζήμερο μας έφεραν ως εδώ!! Αντιλαμβάνομαι το σοκ των on line νεαρών θαυμαστών του Θάνου. Είναι άσχημο να θεωρείς ότι ψήφισες κάτι διαφορετικό, εναλλακτικό, μοντέρνο και να σου βγαίνει Σαμαροβενιζέλος.



Από την άλλη, όσοι χαίρονται με αυτήν την εξέλιξη, τουλάχιστον είναι πιο ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τις προσδοκίες τους. Ψήφισαν πολύ συνειδητά και ταξικά, άρα δεν τους αφορά η παρούσα ανάρτηση.

Το αλισβερίσι στην "δεξιά πτέρυγα" του ασύλου ανιάτων προωθητών συμφερόντων (της αστικής τάξης) συνεχίζεται. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Μάνος και η Ντόρα φαινόταν να τα έχουν βρει μεταξύ τους, αλλά στη συνέχεια η Ντόρα τον έφτυσε για τον Αντώνη και ο Μάνος θολωμένος από την πίκρα την έπεσε στο Θάνο.
Η Ντόρα ενισχύει το φαλλοκρατικό στερεότυπο. Άφησε το Μάνο (τον πολλά υποσχόμενο φερέλπιδα νέο, πλην πτωχό κοινοβουλευτικά) για την αγκαλιά του Αντώνη που υπόσχεται πολλά. Διαμέρισμα με θέα το κοινοβούλιο, γι αυτήν και ορισμένους εκλεκτούς-- να είναι έτσι ικανοποιημένοι και οι χορηγοί/ επιχειρηματίες που δεν γουστάρουν εξωκοινοβουλευτική δεξιά, αλλά θέλουν ισχυρό αστικό πόλο, το "π" με "κ"-- ταξίδια στην Ευρώπη, συναναστροφή με την καλή κενωνία και δείπνα στα καλύτερα εστιατόρια στας Βρυξέλλας.
Σερσέ λα φάμ!

Meanwhile

Ο άλλος Θάνος (ο ιος του Πλεύρη) εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού τον Καρατζαφέρη, ο οποίος κατηγορεί τον Αντώνη ότι του εξαγόρασε τους βουλευτές και ότι μάλιστα υπήρχε μία σκοτεινή τρόικα, που εκ των έσω ροκάνισε την κομματική συνοχή του λ.α.ο.ς. Συνωμοσιολογός  μέχρι τέλους. Όταν κάνεις πολύ παρέα με τον Βελόπουλο αυτά προκύπτουν.
Τα πράγματα είναι απλά. Το λ.α.ο.ς έμεινε εκτός βουλής και τα προβεβλημένα τηλεστελέχη του εγκαταλείπουν το πλοίο για άλλες αγκαλιές και εκλόγιμες θέσεις. Έχουν συμφέροντα να εκπροσωπήσουν και είναι αμφίβολο και εκλογικά επισφαλές, το κατά πόσον θα το καταφέρουν αυτό μέσω του λ.α.ο.ς.

το πλήθος ξεπροβοδίζει συγκινημένο τον Θάνο, ιό του Πλεύρη και του εύχεται καλό κατευόδιο και να σπάσει κανά πόδι

Διαβάζω επίσης ότι ο πατέρας Πλεύρης, αποκήρυξε πολιτικά όσους αποχωρούν από το λ.α.ο.ς, άρα και τον ιο του Πλεύρη.
Ο ιος του Πλεύρη απ ότι φαίνεται εξαπλώνεται και στο υπόλοιπο λ.α.ο.ς και έχει πάρει χαρακτηριστικά επιδημίας, ευνοημένος από τις τροπικές θερμοκρασίες που επικρατούν μετά τις εκλογές και την υγρασία λόγω αίματος, δακρύων και ιδρώτα. Να δούμε ποιος θα πάρει σειρά και κατά πόσον ο καπετάνιος τιμονιέρης, θα παραμείνει τελευταίος στο καράβι που έχει μπάσει νερό στο αμπάρι.

5 σχόλια:

  1. Το καραντί το καραντί θα μας μπατάρει
    σάπια βρεχάμενα τσιμέντο και σκουριά
    από νωρίς δεξιά στη μάσκα την πλωριά
    κοιμήθηκεν ο καρχαρίας που πιλοτάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Εκτός από τον Θανουλη τον ΟΥΚα το λ.α.ο.ς. πρόδωσε ο γίγαντας Ανατολάκης, πριν "ο λέκτορ" λαλήσει...

    2. Μετά την ένωση ΚΚΕ Μ-Λ και το αντίστροφο, έρχεται και ο γάμος των νεοφιλελεύθερων. Το κόμμα που θα φτιάξουν οι ΜΘανοι αλήθεια, πως θα λέγεται; ΔΔΕ Μ-Θ; (Δημιουργική Δράση Ελλάδας, Μανικοί Θανικοί;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεχεχε αυτο με τον ανατολακη δεν το ειχα υποψιν

    στο 2. μην ξεχνας τον Βαλλιανατο. Γιατι ΜΘ και οχι ΘΒ? (πρακτωρ 000)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τζήμερος έριξε πόρτα στον Βαλλιανατο. Είπε ότι θα προχωρήσει η συνεργασία μόνο χωρίς αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχε το ειδα. Αν και δεν εχει αιτιολογησει γιατι. Μπες φβ στη σελιδα τους. Πολυ δακρυ

      Διαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.