28 Μαΐου 2012

Τιμή στη θυσία των κομμουνιστών στο κολαστήρι της Μακρονήσου (video)-Δηλώσεις Παπαρήγα κατά την αναχώρηση για την Μακρόνησο: Στις 18 Ιουνίου ο καταλυτικός ρόλος θα είναι στο λαό και το ΚΚΕ.




"Η Μακρόνησος μπορεί να θεωρείται ένα μνημείο του παρελθόντος, ο ηρωισμός όμως, το να πας κόντρα στο ρεύμα, το να βλέπεις το αύριο που έχει εναλλακτική λύση είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Ο λαός έχει και 'χθες' και 'σήμερα' και 'αύριο'. Στις 17 Ιουνίου πρέπει να κοιτάξει μπροστά και όχι μόνο τι θα γίνει στις 18 Ιουνίου" δήλωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,Αλέκα Παπαρήγα, αναχωρώντας από το λιμάνι του Λαυρίου, για εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου, στη νήσο.
Κληθείσα να σχολιάσει την δήλωση της επικεφαλούς του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, είπε "το να την καταδικάσω νομίζω είναι περιττό γιατί η ΕΕ και το ΔΝΤ για το ΚΚΕ είναι μέτωπα πάλης μέσα από τον αγώνα εδώ στον τόπο μας. Αυτό όμως που βγαίνει και από αυτή την δήλωση, είναι ότι στις 17 Ιουνίου ο λαός μοιάζει σα να ανεβαίνει σ' έναν εξώστη. Από αυτόν τον εξώστη ή θα ανέβει πιο ψηλά στην κορυφή ή θα πέσει στον γκρεμό. Στις 18 Ιουνίου, ο καταλυτικός ρόλος θα είναι στο λαό και το ΚΚΕ"

.






Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.