24 Μαΐου 2012

Έχουν αποκλείσει την φωνή του Κ.Κ.Ε από τα ΜΜΕ !

Έχει παραγίνει τις τελευταίες μέρες η τακτική των αστικών ΜΜΕ και της κρατικής τηλεόρασης να μην καλούν σχεδόν καθόλου στις εκπομπές τους εκπροσώπους του ΚΚΕ.


Υπερασπίζονται, μάλιστα, τον αποκλεισμό του ΚΚΕ με το επιχείρημα ότι μετά τις εκλογές του Μάη είναι πέμπτο κόμμα και όχι τρίτο, όπως ήταν μέχρι πρόσφατα! Η επιχειρηματολογία τους είναι διάτρητη, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλούν για δημοκρατία, επομένως τα κόμματα θα έπρεπε να έχουν ισότιμη προβολή, αλλά και οι ποσοστιαίες διαφορές μεταξύ των κομμάτων, που προέκυψαν από τις πρόσφατες εκλογές, δεν είναι δα και τόσο μεγάλες, ώστε να δικαιολογούν τη μονοπώληση του τηλεοπτικού χρόνου από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.


Αλλωστε, τα κόμματα αυτά συγκέντρωσαν ποσοστά από 13% μέχρι 18% και όχι τα 40άρια που έπαιρναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επί κυριαρχίας του δικομματισμού. Οσο για την τήρηση της «κοινοβουλευτικής τάξης», την οποία επικαλούνται τα ΜΜΕ, τους θυμίζουμε ότι την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο ο ΛΑ.Ο.Σ. ήταν πίσω από το ΚΚΕ, αλλά τα στελέχη του είχαν μόνιμα στασίδι σε δελτία και εκπομπές. Το ίδιο ισχύει και με τους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων, που κατά καιρούς ήταν χρήσιμα στο σύστημα και τα οποία γνώριζαν προβολή πολλαπλάσια του ΚΚΕ. Ας αφήσουν τις υπεκφυγές και τις φαιδρές δικαιολογίες. Υπηρετούν τον αποκλεισμό του ΚΚΕ, επειδή τους χαλάει τη σούπα και θέλουν να το πλήξουν εκλογικά. Αν αυτά κάνουν τώρα, να φανταστεί κανείς πού έχουν σκοπό να φτάσουν όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.