31 Μαΐου 2012

Αλεξάνδρα Μπαλού στην ΝΕΤ (31/05/2012)

Το παρακάτω βίντεο αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για να κατανοηθούν τα αίτια της δυσαρέσκειας που έχει εκφράσει επανελλημένως το τελευταίο διάστημα το ΚΚΕ, απέναντι στην αντιμετώπισή του από την δημόσια τηλεόραση, είτε επισήμως, είτε μέσω παρεμβάσεων σε πολιτικές εκπομπές (για την ιδιωτική τηλεόραση θεωρώ πως ο καθένας αντιλαμβάνεται τον ρόλο τους ως φερέφωνα των συμφερόντων της ιδιοκτησίας τους).

Η κατευθυνόμενη δημοσιογράφος της ΝΕΤ, Ντένια Σαρακίνη, στον δρόμο που χάραξαν και χαράσσουν όλα τα αστικά μέσα ενημέρωσης (μέσα σε αυτά και τα κρατικά), όσον αναφορά την συστηματική διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ και την πρόταση της Λαϊκής Εργατικής Εξουσίας που έχει καταθέσει ξεκάθαρα και ολοκληρωμένα βάση των σημερινών αντικειμενικών συνθηκών, ήδη από τον ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010 (!!!), επέμενε για άλλη μια φορά στον αστικό μύθο πως το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει και πως δεν έχει διατυπώσει πτόταση εξουσίας. Μεγαλύτερη ανοησία απο αυτήν, δεν υπάρχει !  Μπροστά στο ξεκάθαρο προβοκάρισμα του ΚΚΕ εκ μέρους της δημοσιογράφου της ΝΕΤ, την ευκαιρία άρπαξε ώστε να ρίξει λίγη λάσπη και το φρούτο που περιφέρει ως στέλεχος η Νέα Δημοκρατία, Κατερίνα Παπακώστα "Αυτή είναι μια είδηση ... Κάνει κυβερνητική πρόταση το ΚΚΕ".

Εκτός απο αυτό όμως, χαρακτηριστικό είναι πλέον και το κόλπο των προβοκατόρικων ερωτήσεων εκ της διευθύνσεως της ΝΕΤ, όπου την τελευταία εβδομάδα πραγματικά έχει κολλήσει η βελόνα των δημοσιογράφων στο τι δείχνουν τα στημένα τους γκάλοπ και αποφεύγουν τις ερωτήσεις για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΚΚΕ. Δεν κρύβεται πάντως η αγωνία τους να πάνε το ΚΚΕ, έστω και τεχνητά, στο 5 ή στο 4%. Βέβαια ο στόχος είναι εκτός βουλής (και εκτός νόμου όταν έρθει η ώρα), αλλά ξέρουν ότι οι κοινωνικές ρίζες του ΚΚΕ είναι πολύ βαθιές.


Η Αλεξάνδρα Μπαλού όμως αντέδρασε άμεσα στην διαστρέβλωση που επιχειρήθηκε για άλλη μια φορά, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο όσο αναφορά και αυτόν τον αστικό μύθο.

14 σχόλια:

  1. Να πω το προφανες? ωραια γυναικα η Μπαλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσπεράσουμε την εμφάνιση της Μπαλού, και να πάμε στο πολιτικό ζητούμενο του αποσπάσματος ?

      Θυμίζω, είμαστε πολιτικό blog.

      Διαγραφή
  2. Να πώ κι εγώ κάτι. Ήταν η ωραιότερη παρουσία του ΚΚΕ σε στρογγυλό τραπέζι, από όσες μπόρεσα να παρακολουθήσω το τελευταίο δίμηνο. Και όταν λέω ωραία δεν εννοώ εμφανισιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα ρε Red. Η γυναικα ειναι γοητευτικοτατη και φυσικα την βοηθαει ο πλουσιος και συγκροτημενος λογος της. Δεν ειπε κατι κακο ο DimK!!!
    Αλλωστε απο την παρατηρηση σου φαινεσαι να συμφωνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..μα δεν ειπα κατι κακο ε?
      Ομορφη την ειπα..Αν ειναι να κρινω το δημοσιογραφικο επιπεδο της ΝΕΤ(με εξαιρεση τον Αρβανιτη το πρωι),ειναι χαμενος κοπος!
      Την "δουλεια" τους κανουν.

      Διαγραφή
  4. Απο τις πολιτικες φιγουρες του ΚΚΕ που εχουν εκεινη την εξτρα δυνατοτητα να μεταλμπαδευουν την προταση του κομματος ,κοφτα χωρις κομπιασματα και παρανοησεις και μπερδεματα

    Σιγουρα πρεπει να αξιοποιηθει στον επικοινωνιακο τομεα, εκτος ο,τι αλλου κρινει το κομμα. Γιατι οχι και βουλη
    Ενα team με Παφιλη,Πρωτουλη,Μπαλου,Καραθανασοπουλο,Παπαδοπουλο, Κανελη,Μπογιο,Κωνσταντινιδης κλπ θα ηταν αρκετα δυνατο και εντος και εκτος βουλης

    Στα της δημοσιογραφου, οκ την δουλεια της κανει το κοριτσι
    Αυτο που της ζητησε ο διευθυντης της ΝΕΤ, για να μην ξεχνιομαστε ...ειναι δημοσιο υποτιθεται το καναλι.Αυτο το λεω, γιατι σε ενα ιδιωτικο οσο και να φωναξει καποιος ...το αφεντικο επιβαλλει τα παντα-στην δημοσια τηλεοραση ομως δεν θα το αφησουμε ετσι

    Ομως υπαρχει και παρα πολυ θρασος, ειδικα στο υφος που σχεδον απειλητικα ρωταει την Μπαλου εαν κρινει την ερωτηση της...σιγα λες και δεν εχουμε το δικαιωμα και θα το παρουμε απο καθε τυχαρπαστο ακριβοπληρωμενο(απο το λαο μαλιστα) τσολι που διοριστηκε κομματικα στην ΝΕΤ

    (προφανως δεν εκφραζω επισημες θεσεις ετσι,αλλα προσωπικες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν στην συζήτηση συμμετείχε και Χρυσαυγίτης αφιερώνω στους "αριστερούς" το τραγούδι του Νίκου Ασιμου http://youtu.be/M19r61MkFsE

      Διαγραφή
  5. ειδε κανείς τον Νικο τελευταία ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλη η προτοβουλια του μπλογκ να παρουσιασει τον βρωμικο πολεμο
    της κρατικης τηλεορασης στο ΚΚΕ.
    Ετσι να αισθανονται την αναπνοη μας.
    Πολυ καλη η Μπαλου.

    AntonXXXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλά αηδίασα, έχουμε δεχθεί επίθεση και επίθεση αλλά οι καιροί έχουν δυσκολέψει!

    Πόλεμο δεχόμαστε συναγωνιστές και σύντροφοι και πρέπει να απαντήσουμε με τα όπλα που ξέρουμε, εξορμήσεις μαζικές, συζητήσεις ακόμα και στον τελευταίο που ξέρουμε! Δεν περιμένουμε τίποτα από τα μέσα τους!

    Θέλουν να μην μας ψηφίσει ο κόσμος, μας θέλουν εκτός βουλής, που να ξέρουν οι άθλιοι ότι η πολιτική μας δεν μετριέται σε ψηφαλάκια, η πολιτική μας εξαπλώνεται χρόνο με τον χρόνο όλο και σε περισσότερο κόσμο!

    Όσο για την Μπαλού απλά Γυναικάρα, σωστή Κομμουνίστρια σε όλα της, αν και θα προτιμούσα να μάθω από τις αστικές φυλλάδες ότι "Μέλος του ΚΚΕ χαστούκισε δημιοσιογράφο της Κρατικής Τηλεόρασης μετά από πολιτική εκπομπή!!!".

    Και για να πω και το πολιτικό μου, κάτι τέτοιες τύπισσες θέλουν τσο και λο!!! Μόνο έτσι θα στρώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρέπει να έχεις βασικές πολιτικές γνώσεις για να μάθεις τι είναι το τσο και λο! :) πλάκα κάνω!

      Μπορείς να ρίξεις μια ματιά 2 ποστ παρακάτω, τα συνδυάζεις και έλυσες το μυστήριο!

      Διαγραφή
  8. Redfly έχω μια ερώτηση λίγο εκτός θέματος, όχι πολύ (επειδη γραφεις στο κειμενο για θεσεις ηδη απο τον Απριλη 2010). Το τελευταίο πρόγραμμα του κόμματος είναι αυτό που είναι αναρτημένο στο σάιτ με ημερομηνία Μάιος '96; Δεν υπάρχει κάτι πιο ανανεωμένο και σε λίγο καλύτερη μορφή; πχ pdf φυλλάδιο με τα κύρια σημεία και άλλο με το αναλυτικό πρόγραμμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρα τα ειπε η Μπαλου, και επρεπε να ριξει και κανα μπινελικι στην ξυνη που οντως της χρειαζεται που και ξυ.
    Πολυ ψυχραιμη παντως και απο τα πιο ωραια (με βαση πολιτικα χαρακτηριστικα φυσικα) στελεχη του κομματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.