30 Μαΐου 2012

To KKE για τα στοιχεία προβολής των κομμάτων, σύμφωνα με την αναφορά του ΕΣΡ


Τα στοιχεία που πρόσφατα έδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την προβολή των κομμάτων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, σε ό,τι αφορά το ΚΚΕ διαστρεβλώνουν την κατάσταση και παρουσιάζουν μια εντελώς ψευδή εικόνα. 
 
Συγκεκριμένα δίνει ότι το ΚΚΕ:
 
· Στη ΝΕΤ – ΕΤ 1 είχε 98 εμφανίσεις στελεχών – υποψηφίων, ενώ σε όλη αυτήν την περίοδο οι προσκεκλημένοι από το ΚΚΕ στις συζητήσεις ήταν μόλις 26, συμπεριλαμβανομένων και των συνεντεύξεων που έδωσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τις οποίες το ΕΣΡ δεν προσμετράει.
 
· Στο MEGA: 74 αντί για 17,
· Στον ΑΝΤ 1: 93 αντί για 19,
· Στον ΣΚΑΪ: 74 αντί για 23,
· Στον ALPHA: 40 αντί για 8,
· Στο STAR: 63 αντί για 14.
 
Έτσι εμφανίζει ότι στο σύνολο το ΚΚΕ είχε 442 εμφανίσεις στελεχών, ενώ αυτές ήταν 121. Μάλιστα οι περισσότερες στην πρωινή, μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη και λιγότερες ήταν στη βραδυνή ζώνη, που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. 
 
Η προκλητικά άνιση προβολή των κομμάτων σε βάρος του ΚΚΕ συνεχίζεται και στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί και καλεί τα μέλη, τους οπαδούς, τους φίλους του να παρέμβουν με τη δράση τους ώστε να φτάσει πλατιά η φωνή και οι θέσεις του ΚΚΕ σε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τις γυναίκες.

4 σχόλια:

  1. Στα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας δεν είναι και ο 902.(*) ; Δεν πρέπει να δώσετε και τα σχετικά στοιχεια πόσο καλυψε τα άλλα κόμματα; Επίσης γνωρίζετε πόσα κόμματα έχουν δική τους πανελλήνια συχνότητα; Τελος γνωρίζετε αν έχουν πληρωθεί τα τέλη χρήσης συχνοτήτων και ο έκτακτος φόρος;

    altbreeze

    (*) Κατάλογος αδειούχων τηλεοπτικών σταθμών (στοιχεια ΕΣΡ 2011)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @altbreeze:
      ευχαριστούμε για την σύγκριση που επιβεβαιώνει πως η ΕΡΤ, η ΝΕΤ, το MEGA, o ANT1, το star, ο Σκάι και Alpha, είναι εξίσου "κομματικά μέσα" με τον 902. Αυτή ακριβώς ήταν εξάλλου και η καταγγελλία του ΚΚΕ...

      Διαγραφή
  2. Καταρχάς ο 902 είναι κομματικό όργανο και δεν εκπέμπει πανελλαδικά.

    Αλλά εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς το εξής ...

    θεωρείς πως ο 902 είναι αυτός που δεν θέλει να φιλοξενήσει πολιτικές συζητήσεις με τους δικούς του όρους, ή μήπως φοβούνται οι πολιτικοί του αντίπαλοι τις ερωτήσεις των κομμουνιστών δημοσιογράφων και δεν πάνε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 0 902 πληρωνει για αυτο ειναι και στην κατασταση που ειναι, ασε που αν δεν πληρωνε θα τον ειχαν κλεισει.
    δεν καταλβα ισχυριζεσαι δλδ οτι το μεγκα δεν ειναι ανεξαρτητο και ειναι κομματικο; να το ξερουμε, να μας το πουν για να μην μας τα ζαλιζουν.
    επειδη τηλεοραση δεν βλεπω πολυ (δεν προλαβαινω κιολας) αλλα ραδιο ακουω, ο 902 εχει ξεχωριστο δημοσιογραφο που καλυπτει τα κομματα και τα ρεπορταζ ειναι τουλαχιστον 5λεπτα για τους αλλους. λοιπον ασε την παπατζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.