4 Φεβρουαρίου 2014

Θ.Καρυπίδης: Από fan του Κασιδιάρη, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ!


Αντιγράφουμε από το "βαθύ κόκκινο".

 Ποιος είναι αυτός ο κλαρινογαμπρός που κυνηγάει από τα νοσοκομεία "λαθρομετανάστες", λυπάται γιατί φυλακίστηκαν οι ναζί και δίνει βήμα στην εκπομπή του στον Κασιδιάρη;

[...]

 Αυτό που συμβαίνει με την επιλογή του Σύριζα να στηρίξει την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας ξεπερνάει κάθε όριο.
Ο τύπος αυτός δεν έχει κρύψει τις φασιστικές –για να μην πούμε ναζιστικές- αντιλήψεις του και μόλις πριν λίγες μέρες φιλοξενούσε στην τηλεοπτική του εκπομπή τον εκπρόσωπο τύπου της νεοναζιστικής χρυσής αυγής και σε όλη την διάρκεια της συνεύρεσης τους ήταν όλο «μέλια» με τον υπόδικο χρυσαυγίτη.


Δικό μας σχόλιο:
Μετά τον υπάλληλο(;) του Πάλη, τώρα και στον φαν του Κασιδιάρη.
 -Σαν πολύ δεν μαυρίζει το ροζ της "αριστεράς";
Τελικά αυτό το "ακομμάτιστο" των πλατειών έκανε θαύματα...

Update:
Πηγή: Enikos.gr


Update2:

9 σχόλια:

  1. Έχει ακόμα πάτο το βαρέλι, θα δούμε κι άλλα στην πορεία της κατρακύλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ:
      Πράγματι, κάθε φορά που λέω πως έπιασαν πάτο με εκπλήσσουν δυσάρεστα...

      Διαγραφή
  2. Το χτεσινό κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ που αξίζει να το διαβάσουμε σήμερα:
    "13+1" μηνύματα ανατροπής
    Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων που αποφάσισε η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τις 13 Περιφέρειες και τον Δήμο της Αθήνας ανοίγει την αυλαία των δημοτικών - περιφερειακών εκλογών. Σε μια περίοδο που τα κυβερνητικά κόμματα, αντιμέτωπα με την κοινωνία, αποδιαρθρώνονται πολιτικά, η ριζοσπαστική Αριστερά παίρνει δυναμικά την πολιτική πρωτοβουλία να καθορίσει το πλαίσιο της αντιπαράθεσης και των συμβολισμών των επικείμενων εκλογών.

    Τα πρόσωπα, νέα και άφθαρτα, ως έκφραση και αιχμή των κοινωνικών και πολιτικών συλλογικοτήτων που οργανώνουν το ρεύμα δημοκρατικής ανατροπής, ανήκουν σε ολόκληρο το φάσμα των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων. Οι επιλογές, αν και έγιναν από ένα κόμμα, υπερβαίνουν τη συνήθη τακτική των κομματικών περιχαρακώσεων. Τα πρόσωπα των υποψηφίων, με κορμό στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με ανοίγματα σε ανένταχτους πολίτες, αντιστοιχούν στον ευρύ χώρο που εκτείνεται από την ιστορική Αριστερά στο σύνολό της μέχρι τη σοσιαλιστική παράδοση και δημιουργούν ρήγματα στον συντηρητικό χώρο. Ανεξάρτητα από επιφυλάξεις, που σε πρώτη φάση είναι κατανοητές και συνηθισμένο να διατυπώνονται όταν ανακοινώνονται πρόσωπα, οι υποψηφιότητες αντικατοπτρίζουν το υπό διαμόρφωση νέο λαϊκό - δημοκρατικό ρεύμα που καθιστά παρελθόν τον καταρρέοντα μνημονιακό δικομματισμό.

    Αυτή η πολιτική διάσταση, που έγινε αμέσως αντιληπτή από τους αντιπάλους, θα ήταν λάθος να υποβαθμιστεί από υπερβολές διαδικαστικού χαρακτήρα ή από εμμονές σε μια περιοριστική αντίληψη για τις συμμαχίες, που δεν λαμβάνουν υπόψη την κρίση εκπροσώπησης, ως αντανάκλαση της βαθιάς κοινωνικής κρίσης. Είναι ώρα για τολμηρές επιλογές που θα προωθούν τη λαϊκή - δημοκρατική ενότητα.

    Τα πρόσωπα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα στη μάχη των δημοτικών - περιφερειακών εκλογών. Ωστόσο, η διαμόρφωση προγραμματικών στόχων, με κινηματικές αναφορές, που θα υλοποιούν την αρχή σύμφωνα με την οποία το τοπικό είναι και γενικό, αποτελεί το κύριο και αποφασιστικό στοιχείο για τη νικηφόρα έκβαση της μάχης. Θέσεις για την αλλαγή της καθημερινότητας, για το δικαίωμα στη μετακίνηση, για την ανακύκλωση και τα σκουπίδια, για την παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροτικού, του βιομηχανικού και του τουριστικού τομέα, για την απασχόληση, για τη συνάρθρωση των περιβαλλοντικών στόχων με την αναγκαία αναπτυξιακή διαδικασία που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών, για τη δημοκρατία, ώστε οι δήμοι να γίνουν κύτταρα για την αποφασιστική στροφή της κοινωνίας από τον φόβο και την απογοήτευση προς την ενεργό δράση και τη συμμετοχή.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε όλο το βάθος της κομματικής δομής, καλείται να εμπνεύσει συλλογικότητες πολιτών ώστε να καταρτιστούν ψηφοδέλτια νίκης. Και οι διπλές κάλπες του Μαΐου να αποδειχθούν καταλύτης ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων. Αυτό φοβούνται οι αντίπαλοι, που παίζουν την τελευταία παρτίδα τους και μεθοδεύουν εμπόδια για τη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές. Ακόμη δημιουργούν και πάλι φρούδες ελπίδες για "δωράκια" από τους πιστωτές. "Δωράκια" φαρμακερά, δάνεια με νέο Μνημόνιο, που θα αφορά όχι τη δημοσιονομική κατάσταση, αλλά την κατασκευή νεοφιλελεύθερου νάρθηκα στην κοινωνία, τις περιβόητες "διαρθρωτικές αλλαγές".

    Η μάχη των εκλογών άρχισε, ενώ οι κοινωνικοί αγώνες, στις πόλεις και την Περιφέρεια, δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε η προεκλογική περίοδος να μετατραπεί σε ένα κοινωνικό εργαστήριο αγώνων και αλληλέγγυων εκπροσωπήσεων.

    Οψόμεθα τον Μάιο!

    http://www.avgi.gr/article/1800519/-13-1-minumata-anatropis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψευδώνυμο παρακαλώ.
      Η παράθεση ανώνυμων και ασχολίαστων άρθρων της "Αυγής" δεν είναι ο ορισμός για τα δημοσιεύσιμα στο μπλογκ σχόλια.
      Αυτό παραμένει κατ'εξαίρεση γιατί βγάζει γέλιο...

      Διαγραφή
  3. Ναι, έχεις δίκιο. Ξέχασα να βάλω ψευδώνυμο.

    ρα

    ΥΓ. Σχόλια επίτηδες δεν έβαλα. Νομίζω ότι περιττεύουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ρα:
      Ο.Κ.
      Όντως τα σχόλια περιττεύουν.
      Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να κάνω δώρο μια ετήσια συνδρομή της Αυγής σε ανθρώπους που σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ; Η ανάγνωση της είναι πιο αποθαρρυντική ως προς αυτό, ακόμη και από αυτήν του Ριζοσπάστη...

      Διαγραφή
  4. Ψάξε λίγο για την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κ Μακεδονία. «Συνδικαλίστρια» στον ιματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω τι εννοεις,παντως εγω ξερω πως κατα τη συζητηση στη βουλη,για την προταση μομφης που κατεθεσε ο συριζα,η κυρια Χαραλαμπιδου ειπε πως αν βγει κυβερνηση ο συριζα,θα απαγορευσει τις απολυσεις στον ιδιωτικο τομεα.Πιθανον, σε καποιο σχολιο που ειδα, ν απαγορευσει και τη φτωχεια.

      Διαγραφή
  5. τη παραξενο βλεπετε σε αυτα που κανουν οι οπορτουνιστες ρε παιδια βαλανε χρυσαυγιτη υποψηφιο στο ψηφοδελτιο της συγχρονης αριστερας ειναι λογικο το μαστιγιο και το καροτο μαζι για ανθρωπινο καπιταλισμο. για καλο το κανουνε οι ανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.