8 Φεβρουαρίου 2014

Εξω η Χρυσή Αυγή απ' τα σχολεία και τις γειτονιές!

Πριν από λίγες μέρες, τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής τόλμησαν να ξανακάνουν εμφάνιση στις γειτονιές του Πειραιά. Αυτοί οι αρουραίοι, που ξετρύπωσαν από τους υπονόμους της Ιστορίας, έφτασαν σε σημείο να βεβηλώσουν με τα σιχαμερά συνθήματά τους και την παρουσία τους, το σημείο που οι ίδιοι δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα.

Θέλουν συγχωροχάρτι, όμως τη δράση της Χρυσής Αυγής η νεολαία τη γνωρίζει πολύ καλά πλέον...
Είναι ορκισμένοι εχθροί του λαού και του εργατικού κινήματος. Γι' αυτό δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και επιτέθηκαν σε στελέχη του συνδικάτου Μετάλλου, αγωνιστές της Ζώνης που συγκρούονται καθημερινά με τα αφεντικά. Είναι αυτοί που στηρίζουν τη συγκρότηση διασπαστικού σωματείου στη Ζώνης, για να ρίξουν τα μεροκάματα και τα μέτρα ασφαλείας των εργατών.
Είναι ορκισμένα σκυλιά των εφοπλιστών και των αφεντικών. Γι' αυτό έχουν κάνει 148 προτάσεις ή ερωτήσεις στη Βουλή για τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Μέσα σε αυτές είναι και η πρόταση να δουλεύουν Ελληνες ναυτεργάτες στα πλοία με μισθούς και δικαιώματα... Μπαγκλαντές, να γίνουν φοροελαφρύνσεις στους εφοπλιστές κ.λπ. Στήνουν δουλεμπορικά γραφεία με 18 ευρώ μεροκάματο.
Τη «μαγκιά» και τον «τσαμπουκά τα άφησαν έξω από την πόρτα του εισαγγελέα, όπου ο Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι φασίστες, έκαναν τους «παρεξηγημένους», πως διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις τους για τα τάγματα εφόδου, πως τα βιβλία του Χίτλερ στα σπίτια τους ήταν απλά «νεανικά αναγνώσματα»... κ.λπ.

Εξω οι δολοφόνοι χρυσαυγίτες - τσιράκια των εφοπλιστών, από τις γειτονιές και τα σχολεία!


Οι οπαδοί των Ες Ες και των κουκουλοφόρων δοσίλογων της κατοχής να μην έχουν να σταθούν στις γειτονιές του Πειραιά, που ο λαός μας έγραψε ηρωικές σελίδες ενάντια στους ναζί και τους ντόπιους συνεργάτες τους - τους προγόνους των χρυσαυγιτών, τη δεκαετία του '40. Σε αυτήν την κατεύθυνση τα σωματεία, οι Λαϊκές Επιτροπές και τα μαθητικά συμβούλια από τα σχολεία του Πειραιά οργανώνουν αντιφασιστική συναυλία με θέμα: «Τσάκισε το φασισμό και το σύστημα που τον θρέφει», σήμερα, στην Αμφιάλη, στις 6.30 μ.μ., στο τριγωνάκι Π. Τσαλδάρη (πλ. Ζαρντέν).

Η νεολαία, σήμερα, έχει καθήκον να οργανωθεί και να παλέψει για τη ζωή και το μέλλον που της αξίζει. Τα όνειρά μας, οι αγωνίες μας και οι ελπίδες μας δε χωρούν στην ΕΕ και τον καπιταλισμό που έχει σαπίσει, φέρνει κρίσεις, πολέμους, φτώχεια, ανεργία και φασισμό. Η δύναμή μας είναι ο συλλογικός αγώνας για να αντιπαλέψουμε τα αφεντικά και το σύστημά τους, τα μέτρα και τους νόμους τους, που μας τσακίζουν τη ζωή και τα δικαιώματα. Για να το γκρεμίσουμε και να χτίσουμε μια κοινωνία που οι εργάτες, οι φτωχοί αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι που παράγουν τον πλούτο θα τον καρπώνονται, και όχι μια χούφτα παράσιτα καπιταλιστών. Σε αυτόν τον αγώνα θα τσακιστεί από το λαό και η Χρυσή Αυγή και κάθε άλλο μαντρόσκυλο του συστήματος. Η νεολαία έχει, λοιπόν, καθήκον τώρα να δυναμώσει αυτήν την προοπτική, να μπει στον αγώνα και να αξιοποιήσει την ψήφο της σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, δυναμώνοντας το ΚΚΕ.

Το επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες και πρωτοβουλίες από το οργανωμένο κίνημα ώστε τα φασιστοειδή να μην έχουν να σταθούν πουθενά, να απομονωθούν από τη νεολαία και το λαό και να ξανατρυπώσουν στους υπονόμους από όπου βγήκαν...




2 σχόλια:

  1. αν το κινημα ηταν αυτο που επρεπε τοτε δεν θα τολμουσαν οι αρουραιοι να επανεμφανιστουν,και δεν ειναι δυνατον να περιμενουμε απο τους εισαγγελεις των αστων να λυσουν δικα μας προβληματα. ασε που δεν εχουν τετοιο σκοπο ουτωσ η αλλως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.