28 Φεβρουαρίου 2014

Αυτούς υποστηρίζει η ΕΕ το ΝΑΤΟ και η Ελληνική προεδρία

Ο Ουκρανός εθνικιστής - ναζιστής ηγέτης Αλεξάντρ Muzychko με έξαλλη συμπεριφορά μπροστά στις περιφερειακές αρχές, εκβιάζει εισαγγελέα με άσεμνη γλώσσα, γροθιές και απειλές.
Ο Muzychko, είναι μέλος του ριζοσπαστικού κινήματος Δεξιός Τομέας.

Ο αμφιλεγόμενος «νταής», γνωστός για τη εγκληματική συμμετοχή του στην σύγκρουση της Τσετσενίας εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων, πρόσφατα κραδαίνοντας Καλάσνικοφ μπροστά από στις περιφερειακές αρχές και ξέρασε ανοικτά αντισημιτικές δηλώσεις, λέγοντας ότι θα πάρει το θέμα στα χέρια του.

Ο Muzychko άρπαξε τον διαδικαστικό εισαγγελέα αφού μπήκε βίαια στο χώρο εργασίας του, σχεδόν πνίγει τον δικαστικό λειτουργό με τη γραβάτα του και ουρλιάζοντας και βρίζοντας με τη βρώμικη γλώσσα του.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να δοθεί μια ευκαιρία να εξηγήσει την κατάσταση, αλλά το ορκ δεν ήθελε να τον ακούσει οποιεσδήποτε εξηγήσεις.

«Βγάλε το f ** k up, b * tch! F ** king σου χρόνος έχει τελειώσει», πρόφερε, απειλώντας με σχοινί τον υπάλληλο, όπως ένα σκυλί και απειλώντας να τον οδηγήσει στους ανθρώπους για την Μαϊντάν για να τον λιντσάρουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: To VIDEO ΠΕΡΙΕΧΕΙ άσεμνη γλώσσα




Οι νέες ουκρανικές «αρχές» κάνουν τα στραβά μάτια στις εξτρεμιστικές ενέργειες στον ένοπλο παρακράτος του φασιστικού Δεξιού Τομέα καθώς και οι ΝΑΤΟικοί υποκινητές προφανώς σε αντάλλαγμα για την ενεργό βοήθειά του στην ανατροπή της κυβέρνησης του προέδρου Γιανούκοβιτς.

Από την έναρξη της κρίσης στην Ουκρανία, οι θηριωδίες που διαπράχθηκαν από τις ουκρανικές ναζιστικές ομάδες έχουν απορριφθεί συνήθως από τους υποστηρικτές πραξικοπήματος ως «προπαγάνδα» και ως επί το πλείστον «αγνοούνται» από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, με ανθρώπους όπως ο Muzychko που εμφάνισή τους στο YouTube, γίνεται ολοένα φανερή είναι όλο και πιο δύσκολο για τις νέες αρχές να συγκαλύψουν την κατάσταση στη χώρα ως «ειρηνικές διαμαρτυρίες».


πηγη

4 σχόλια:

  1. το παν ειναι οι συσχετισμοι. τον μαγκα με 10 απο πισω μου τον κανω και εγω και στον ζαμπιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασσική νεοναζιάρα κότα....δεν διαφέρει και πολύ απο τον Κασιδιάρη που κουβαλάει και τους μπράβους όπου πάει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσαμε να βρούμε κάπου την μετάφραση για να καταλάβουμε τι λέει αυτό το σκ@# του καπιταλισμού.ΚατερίναΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.