23 Φεβρουαρίου 2014

Ο βουλευτής Κοντονής καταγγέλει την "Αυγή" για προβοκάτσια!!


Στην ΑΥΓΗ της 21/2/2014 με τίτλο «Διευκρινίσεις Στ. Κοντονή» (το φιόρο του Λεβάντε) διαβάζουμε την επιστολή που ακολουθεί, καθώς και την αποστομωτική(!) απάντηση του συντάκτη αυτής της πολύ καλής φυλλάδας, χαρακτηριστικό άλλωστε και του αλαλούμ που επικρατεί στους κόλπους της κυβερνώσας –ο Μαρξ να βάλει το χέρι του– αριστεράς. Φαίνεται ότι ακόμα και τους ίδιους τους έχει φοβηθεί το μάτι τους. (Οι υπογραμμίσεις στο κείμενο είναι της Μποτίλιας).

Κύριε διευθυντά
Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε την Τετάρτη 19.2.2014, ημέρα επιστροφής μου από ταξίδι στο εξωτερικό, ότι στο φύλλο της "Αυγής" του Σαββάτου 15.2.2014, δημοσιεύθηκε στη στήλη "Παραπολιτικά" φωτογραφία εμού και του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Σ. Χαλβατζή με το εξής σχόλιο: "Μάλλον δεν συμφωνούν όλοι του ΚΚΕ με την 'ουδετερότητα' της Λ. Κανέλλη αν στον β' γύρο αναμετρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με εκπρόσωπο των νεοναζί...". 
Με κατηγορηματικό τρόπο θέλω να σας αναφέρω ότι η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε ελήφθη σε διάλειμμα των εργασιών της Διαρκούς Επιτροπής Δημοσίας Διοίκησης, Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης και η ολιγόλεπτη συζήτηση με τον βουλευτή κ. Σ. Χαλβατζή αφορούσε ζήτημα που είχε συζητηθεί κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών διαδικασιών και σε καμία περίπτωση θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και μάλιστα τα αναφερόμενα στη λεζάντα της φωτογραφίας. 
Θέλω να τονίσω ότι η αυθαίρετη και επιεικώς απαράδεκτη τοποθέτηση κάτω από μια φωτογραφία του άνωθεν αναφερομένου σχολίου, το οποίο δίνει την εντύπωση στον αναγνώστη ότι αυτό διημείφθη μεταξύ εμού και του βουλευτή του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε κατά τον χρόνο απουσίας μου στο εξωτερικό και χωρίς καν να τεθεί υπόψη μου το εκτός πραγματικότητας σχόλιο. 
Το χειρότερο όμως είναι ότι δίδεται κατά τρόπο απαράδεκτο η εντύπωση ότι ο ίδιος μετέφερα στην εφημερίδα όλα όσα αναφέρονται.
Σας παρακαλώ όπως άμεσα αποκατασταθεί η αλήθεια, την οποία η "Αυγή" υπηρετούσε και υπηρετεί.
Με εκτίμηση,
Σταύρος Ν. Κοντονής
Βουλευτής Ζακύνθου

Σημείωση "Παραπολιτικών": Η εκάστοτε φωτογραφία και η λεζάντα στη στήλη των "Παραπολιτικών" είναι χιουμοριστική και κατ' ουδένα τρόπο απεικονίζει την πραγματικότητα. Ελπίζαμε ότι στον Περισσό δεν έχουν χάσει το χιούμορ τους, αλλά δυστυχώς πέσαμε έξω.
Η ΑΥΓΗ



Υ.Γ. Μποτίλιας
Μα καλά, ο Χαλβατζής έστειλε την επιστολή; Και χωρίς άλλα σχόλια.

2 σχόλια:

  1. Ειδικά το τελικό σχόλιο της διόρθωσης τα σπάει. Ο δικός τους βουλευτής τους κατηγορεί για προβοκάτσια (γιατί στην ουσία αυτό λέει, παρά το προσεκτικό του λόγου του) και αυτοί λένε πως ο Περισσός έχει χάσει το χιούμορ του...

    Ο αντικομμουνισμός τους σπάει κόκκαλα. Μια ζωή να προσπαθούν να διαλύσουν το κόμμα, μια ζωή πουτ#$%ακια των αστών. Δεν σταματάει όμως η κίνηση της ιστορίας, κουφαλες...

    Ιάκωβος Δαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον τελευταιο καιρο παντως δεν εξοργιζομαι με αυτα που κανουν.Με διασκεδαζουν απιστευτα.
    S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.