20 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη ντροπή για την «αυτοδιαχειριζόμενη» ΕΡΤ (Updated: Προστέθηκε η επίσημη διάψευση της «είδησης»)

Μέχρι και τώρα (5:16 μμ, 20/2/2014), περισσότερες από 24 ώρες μετά την επίσημη διάψευση του ΚΚΕ για την προβοκατόρικη, ψευδή είδηση που διακίνησαν οι γκεμπελίσκοι του "Epirusgate" και του "Left.gr", στο σάιτ της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ παραμένει αναρτημένο το χυδαίο ψέμα.

Οι διαχειριστές του σάιτ της - δήθεν ανεξάρτητης πλέον - ΕΡΤ δεν έχουν κανει καν τον κόπο να διορθώσουν την ανάρτηση ή να προσθέσουν την επίσημη ανακοίνωση-διάψευση του ΚΚΕ. Συνεχίζουν να αναπαράγουν (με πηγή το πόρταλ του ΣΥΡΙΖΑ Left.gr) το άθλιο συκοφαντικό δημοσίευμα για την Κόνιτσα. Ακολουθούν screenshots απ' το σάιτ της ERT Social:

                             

                               

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την κατάντια της «αυτοδιαχειριζόμενης» ΕΡΤ και ιδιαίτερα για την κατάσταση στην οποία την υποβιβάζει μια κλίκα κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ. Για την εξουσία είναι ικανοί να κάνουν υποχείριο τους οποιοδήποτε μέσο, να βγάλουν χολή ενάντια στο ΚΚΕ και να ξεφτιλίσουν κάθε έννοια δεοντολογίας. Ντροπή και τίποτε περισσότερο.

UPDATE: Στο λογαριασμό του Revolution Now! στο Twitter η ERT Open απέστειλε μήνυμα με το οποίο μας ενημερώνει για την ανάρτηση της διάψευσης εδώ:http://www.ertopen.com/eidiseis/item/15488-diapseydei-to-kke-th-diagrafh-melwn-ths-kob-konitsas#.UwYkPOLpYt1

Μόλις ΤΩΡΑ (5:57μμ) το σάιτ της ΕΡΤ διόρθωσε την προηγούμενη ανάρτηση, προσθέτοντας τουλάχιστον την διάψευση του ΚΚΕ.



10 σχόλια:

  1. Όπως και να'χει το λάβαμε το μήνυμα ΔΥΝΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ κύριοι αυτοδιαχειριζόμενοι, DIY και δε ξέρω τι άλλο.
    Πόσο σημαντική η εμπειρία από το 2011-12 με όλο το ρουφιανιλίκι τότε να οργιάζει στο ίντερνετ, σημαντικό να μην αφήνουμε ΤΙΠΟΤΑ να πέφτει κάτω, για θυμηθείτε τα τουιτερ και τη δήθεν διχασμένη ΚΕ, τους ψεύτικους λογαριασμούς (αμέτρητοι), τα μοντάζ δηλώσεων, τις διάφορες "ειδήσεις".
    Πιστεύω πως το πόρταλ έπρεπε να είχε γίνει τουλάχιστον από το 2010, σε συνδυασμό με τα κόκκινα μπλογκ μπαίνουν πολλοί φραγμοί στο κάθε τσάτσο, όχι πως πρέπει να είμαστε ήσυχοι, έχει ψωμί ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ERT Open: Νομίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους εξοφλήσει τα ρουφ... εεε, τα δεδουλευμένα; Στην καλύτερη εκδοχή, μέσα σε λίγα χρόνια μετά τη "δικαίωση του αγώνα τους" θα είναι και πάλι σε δεινή θέση και ματαιωμένοι και ευτελισμένοι και τελείως ανυπόληπτοι - με εξαίρεση κάποιους που θα θυσιάσουν τους υπόλοιπους χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Το έργο έχει παιχτεί πάμπολλες φορές και αν ξέρει κάτι η αστική εξουσία είναι να το σκηνοθετεί άψογα. Και θα το κάνει, εφόσον βρίσκει ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ που περνούν τους εαυτούς τους για... πρωταγωνιστές...

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή τους και κατάντια τους. Κρίμα τις κινητοποιήσεις που κάναμε γι΄αυτά τα καθίκια και ξημερωνόμασταν στην ΕΡΤ, όταν έπεσε το μαύρο. Για τέτοια υποκείμενα δ΄θναμε αγώνα? Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Μαρία:
      Για τα καθε λογής "υποκείμενα" θα δώσεις αγώνα μέχρι ν αποκτήσουν επαναστατική συνείδηση. Δηλαδή να γίνουν από απλά "υποκείμενα"- "επαναστατικά υποκείμενα" θα είσαι δίπλα τους κάθε φορά που θα τολμάνε α σηκώσουν το κεφάλι τους.
      Και μετά δεν θα ζητάς τα ρέστα...
      Συμφιλιώσου με τις κάθε φορά προσληπτικές τους δυνατότητες....

      Διαγραφή
    2. Μαρια καθολου κριμα...ισα ισα που με αυτον τον τροπο καποιοι ξεφτυλιζονται.
      Δεν θα μας τραβηξουν αυτοι στον καναπε. Θα σηκωθουν απο τον καναπε και θα τους παρουμε και τον καναπε (μιλαμε για τους απλους εργαζομενους) θελουν δεν θελουν καποια στιγμη θα γινει απο αναγκαιοτητα.
      Η μοιρολατρεια και η ηττοπαθεια ειναι πρεζα.....

      Διαγραφή
    3. Για την τάξη σου δίνεις αγώνα, την εργατική τάξη.
      Δεν κάνουμε «χατίρι» σε κανέναν ούτε «χάρη», για το συμφέρον μας παλεύομε, απλά σε ταξικό επίπεδο, αντί σε ατομικό που είναι αδιέξοδο και σου έρχεται μπούμερανκ.

      Διαγραφή
    4. Το πρόβλημα δεν είναι στο ότι μπορεί να διαφωνούν με το ΚΚΕ, το πρόβλημα είναι ο αντικομμουνισμός τους. Διότι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από αντικομμουνισμός. Μια - δυο φορές να ακούσετε εκπομπές από δαύτους θα ξεράσετε. Δεν τους ακούω πλέον. RED.

      Διαγραφή
  4. Εγώ κλαίω τα λεφτά που έδωσα σε κουπόνια για βοηθήσω τον δίκαιο αγώνα τους.Ρουφιανοι...
    Προλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστας
    ET3 Θεσσαλονίκη.
    .6 μήνες διαγραφή από το σωματείο των δημοσιογράφων για την δημοσιογράφο του Ριζοσπάστη.
    .6 μήνες φυλακή για 2 στελέχη του ΠΑΜΕ γιατί παρέβηκαν σε δελτίο της ΕΤ3.
    Και στης δυο περιπτώσεις μάρτυρες κατηγορίας ήταν δημοσιογράφοι της ΕΤ3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.