24 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση της ΕΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ για προβοκατόρικo δημοσίευμα

Σε ανακοίνωσή της η ΕΠ Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα σημειώνει:

«Τις τελευταίες μέρες πολλαπλασιάζονται τα προβοκατόρικα δημοσιεύματα για το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση (συνδυασμός που στηρίζεται από το ΚΚΕ στις τοπικές εκλογές) στην περιβόητη μπλογκόσφαιρα, που διαστρεβλώνουν θέσεις και φτάνουν ως το σημείο κατασκευής ειδήσεων και γεγονότων που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ένα τέτοιο δημοσίευμα αναπαράγεται από γνωστή "αριστερής" προελεύσεως ιστοσελίδα στην Κομοτηνή. Με βάση λοιπόν "έγκυρες" πληροφορίες, η Λαϊκή Συσπείρωση ή το ΚΚΕ πρότεινε στην αντιπεριφερειάρχη Έβρου Νικολάου να είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Έβρου με το ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Παραφράζοντας τη γνωστή γαλλική ρήση μπορούμε να ανταπαντήσουμε στον κατασκευαστή αυτής της είδησης:

Ο αυριανισμός πέθανε. Ζήτω ο αυριανισμός!


Άλλωστε αυτοί που προσπαθούν είτε να περισώσουν τα εναπομείναντα κομμάτια της σοσιαλδημοκρατίας που φορούν τη φανέλα του ανεξάρτητου προεκλογικά, είτε από την άλλη μετακομίζουν στην Κουμουνδούρου όπως απέδειξε και η "Αυγή" με αντίστοιχες πολλαπλές κατασκευασμένες ειδήσεις τελευταία για το ΚΚΕ, είχαν άξιο μισθό στον γκαιμπελισμό από την εποχή της δόξας της "Αυριανής". Είναι γνωστό ότι το ΚΚΕ έχει ήδη ανακοινώσει υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Έβρου έγκαιρα τον σύντροφο Τάσο Βλησίδη και ποτέ δεν έκανε τέτοια συζήτηση. Αλλά βέβαια στη βρώμικη δουλειά η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία είναι σημαντικότερη από το ίδιο το γεγονός.

Τα υπόλοιπα του δημοσιεύματος με τις γελοίες γενικεύσεις, γιατί συμμετείχε ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Τρέλλης σε έκθεση τροφίμων και ποτών, είναι αστεία. Ακόμη και εκεί ο γκαιμπελίσκος κατασκευαστής ολισθαίνει σε ένα ακόμη ψέμα. Στο Περιφερειακό Συμβούλιο ή την Οικονομική Επιτροπή, η Λαϊκή Συσπείρωση έχει καταθέσει προτάσεις για λαϊκά προβλήματα που υπερψηφίστηκαν κάτω από την πίεση του λαϊκού κινήματος ενάντια στο κλείσιμο της ΕΒΖ, το ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ, τα προβλήματα της κτηνοτροφίας και της ευλογιάς, για τα χαράτσια του ΕΛΓΑ, τα διόδια, ή ζητήματα που δεν ήταν απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα όπως έργα υποδομών, σχολικών κτιρίων, αρδευτικών, γεωτρήσεων, αποστραγγιστικών, βελτίωση επαρχιακού οδικού δικτύου, προγράμματα των ΔΑΟΚ της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων κλπ.

Για ακόμη μια φορά όμως άξιος ο μισθός τους!!!».


902

1 σχόλιο:

  1. χαχαχα τα εχουν κανει πανω τους οι ΣΥΡΙΖΕοι...
    φτιαχνουν τους μηχανισμους σε περιπτωση που βγουν....

    Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.