7 Φεβρουαρίου 2014

Συκοφαντικό δημοσίευμα στο TVXS

Το TVXS φιλοξενεί συκοφαντικό για την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ δημοσίευμα με τίτλο "ΝΔ και ΚΚΕ κατά σύστασης για ευνοϊκή μεταχείριση μεταναστριών."

Από τις 9:44 το πρωί σήμερα (7 Φεβρουαρίου), η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ έχει απαντήσει επίσημα, διαψεύδοντας τις κατηγορίες που προσπάθησε, για ευνόητους λόγους (ευρωεκλογές) να χαλκεύσει χθες ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του left.gr.

Ωστόσο το σάιτ TVXS δημοσίευσε το συκοφαντικό του λίβελλο ώρες μετά την επίσημη διάψευση από την Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα, στις 13:22 σήμερα.

Κατάγγελουμε για ενσυνείδητη και κακόβουλη συκοφαντία του ΚΚΕ τον Στέλιο Κούλογλου και επιφυλασσόμαστε για συστηματικότερη ενασχόληση με την επονίδειστη περίπτωσή του.
Πηγή: Lenin Reloaded



 Τα screeenshot από το ιστολόγιο "revnow!"

Η ομοβροντία λάσπης από Left.gr και tvxs συνεχίζεται και επαυξάνεται φυσικά από το γνωστό κίτρινο φύλλο της "Αυγηανής"...

Υ.Γ.
Παρ'α το γεγονός πως υπάρχουν ήδη 7 σχόλια στο TVXS που επισημαίνουν την μούφα της είδησης, και μάλιστα με λινκ από την ανακοίνωση της ευρωβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, το TVXS δεν έχει κατεβάσει ακόμη (18:12) την "είδηση".

Update:


ΑντιΚΚΕ, τυφλοί ή και τα δύο;


Το χορό τον άνοιξε το left.gr (ενημερωτική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ). Σε δημοσίευμά του στις 6 Φλεβάρη, το site αναφέρει ότι οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ καταψήφισαν σύσταση του ευρωκοινοβουλίου για την ευνοϊκή μεταχείριση των μεταναστών. Εννοείται ότι στο άρθρο γίνονται και οι γνωστοί ΣΥΡΙΖΑίικοι παραλληλισμοί όπως ότι: "Κατά" το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, η ακροδεξιά και το... ΚΚΕ".

Σε διευκρινιστική της ανακοίνωση (μπορείτε να τη δείτε εδώ: http://goo.gl/dxwtAA) η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ αναφέρει ότι: 
"Από τον έλεγχο της ψηφοφορίας διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταγραφεί η θετική ψήφος έγκρισης της σχετικής έκθεσης και αυτό αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με τη σχετική διαδικασία του κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στην τελική ψηφοφορία, επί του συνόλου της έκθεσης, οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ έδωσαν θετική ψήφο - όπως προκύπτει αναμφισβήτητα από τα επίσημα Πρακτικά ψηφοφορίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Επομένως κάθε προσπάθεια παρερμηνείας είναι εκ του πονηρού".

Κάποιοι βέβαια ποτισμένοι από την αντιΚΚΕ εμπάθεια, μάλλον τυφλώθηκαν και σήμερα - αφού δόθηκε και συγκεκριμένη απάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ - επανέφεραν το θέμα με τον προκλητικό τίτλο: "ΝΔ και ΚΚΕ κατά σύστασης για ευνοϊκή μεταχείριση μεταναστριών" με κείμενο copy paste από το left.gr (αν και δεν το αναφέρουν). Ο λόγος για την ιστοσελίδα tvxs.gr του Στέλιου Κούλογλου. Το ΚΚΕ είναι δεδομένο ότι δεν το σέβονται. Τουλάχιστον θα μπορούσαν να σεβαστούν τους αναγνώστες τους και να μην επιμένουν να παρουσιάζουν τα αποδεδειγμένα ψέματα σαν ειδήσεις, για να στηρίξουν την αντιΚΚΕ εμπάθεια τους και τα φιλοΣΥΡΙΖΑ αισθήματά τους.

ΥΓ: το left.gr εννοείται ότι είναι τυφλωμένο, δεν περιμέναμε ούτε να δημοσιεύσει την απάντηση του ΚΚΕ, ούτε βέβαια να αποσύρει την ψεύτικη είδηση. Η οποία τοποθετείεται και στις δημοφιλείς ειδήσεις του site!

5 σχόλια:

  1. για να δείς πόσο μπασταρδάκια είναι...μόλις είδαν ότι έχουν κάνει μία ακόμα από τις γνωστές και πάμπολλές γκάφες τους ,οι κρετίνοι της αυγιανής το γύρισαν στο "παραλίγο γκάφα" και στα "καταρχήν".....μα όοοοοοοοοολα τα χούγια των πολιτικών προγόνων τους ξεσήκωσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως στα σχολια του TVXS για το αρθρο,εχει πεσει γερο κραξιμο,εκτος ενος υπογραφοντα ως Ελευθερος Πολιτης,ο οποιος παριστανει των πρωην κουκουε,ενω ειναι χαρακτηριστικο δειγμα φασιστα.Αρα το αρθρο εχει και θετικους αποδεκτες.Να τους χαιρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα έλεγα όποιος μπορεί (θέλει εγγραφή σε yahoo ή facebook) ας μπει να σχολιάσει.
      Ας φάνε καμπόσο κρα οι γκεμπελίσκοι να μην νομίζουν πως παίζουν σε άδειο γήπεδο...

      Διαγραφή
  3. Παιδιά, σκέφτεστε τι έχει να γίνει, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει και κυβέρνηση ;;;

    Ποιος ... Πάγκαλος !

    Η βρωμιά και η δυσωδία θα χτυπήσει ... ροζ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.