6 Φεβρουαρίου 2014

Ξανασυκοφαντεί το ΚΚΕ ο Πάγκαλος - Η απάντηση του Κώστα Παπαδάκη, μέλους της ΚΕ

Με το γνωστό του θράσος 850 πιθήκων, ο εγγονός του δικτάτορα και επαγγελματίας υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Πάγκαλος συνέχισε σήμερα το γνωστό του χόμπι: την συκοφαντία και τη λάσπη χωρίς να δίνει ούτε μισό στοιχείο. Μιλώντας το πρωϊ στο Star Channel, ο γνωστός συκοφάντης παραδέχτηκε τους κομματικούς διορισμούς που έκανε το ΠΑΣΟΚ στο δημόσιο, συμπληρώνοντας όμως πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ διόριζαν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».  «Είναι λάθος το "εσείς οι δύο κυβερνούσατε, εσείς οι δύο διορίζατε"», συμπλήρωσε.

Προφανώς ο Πάγκαλος γνωρίζει την αλήθεια και σκόπιμα την αποκρύβει, με πρωταρχικό σκοπό να δημιουργήσει εντυπώσεις. Πάντα τέτοιος ήταν: ψεύτης και λασπολόγος. Την απάντηση, εκ μέρους του ΚΚΕ, έδωσε το μέλος της ΚΕ Κώστας Παπαδάκης μιλώντας στην εκπομπή της Π.Τσαπανίδου στο "Star":



Να θυμήσουμε ότι κατ' επάγγελμα λασπολόγος Πάγκαλος έχει ξαναπροσπαθήσει να συκοφαντήσει το ΚΚΕ με απίστευτες μπουρδολογίες, όπως εκείνη την αλησμόνητη ψευτιά για τις δήθεν μετοχές στην εταιρεία "Γερμανός". Ουδέποτε έδωσε στοιχεία ενώ συνέχισε, ανά διαστήματα, σαν καλός γκεμπελίσκος που είναι, να αραδιάζει συκοφαντίες για το Κομμουνιστικό Κόμμα.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.