26 Φεβρουαρίου 2014

Σπ. Χαλβατζής: Οι μετανάστες πρέπει να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παραπάνω σχόλιο έχει σχέση με το άρθρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα να επισημάνουμε ότι όλοι οι ξένοι δεν είναι μόνο μεταναστες, πολλοί έρχονται μόνο για να εποφεληθούν της κατάστασης που βρίσκεται η Ελλάδα σήμερα και καθώς πολλοί "έλληνες" είναι κομπιναδόροι συνεργάζονται μαζί τους εις βάρος του λαού. Το ίδιο συμβαίνει και στο Παρίσι όπου κατοικώ. Ειδικά μετά το 2007 έχουν έρθει περίεργα άτομα που πρώτα δεν υπήρχαν. Ακόμα και μπούργκα ήρθε στο Παρίσ και κάνουν χοντρή κατασκοπία εναντίον του πολιτισμού και κινούν πολέμους. Η Τζιχάντ είναι τρομοκράτες και σήμερα βρίσκονται και στο Παρίσι. Μας παρακολουθούν, είναι ανιτκομμουνιστές και το ισλάμ στο οποίο ισχυρίζονται ότι ανήκουν, είναι μια στιγνή δικτατορία.
    Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όταν μιλάτε έτσι για τους ξένους φοβάται ο λαός. Δεν φθάνει που έχουμε τους ντόπιους απατεώνες έρχονται να μας προστεθούν και ξένοι. Φυσικά ο λαός δεν ξέρει ότι αν εκλεγεί το ΚΚΕ την άλλη μέρα όλοι αυτοί θα φύγουν από την Ελλάδα από μόνοι τους, οι δε ντόπιοι θα συμορφωθούν και θα γίνουν άνθρωποι.
    Πρέπει λοιπόν να διευκρινιστεί στο λαό ότι όταν μιλάμε για μετανάστες δεν εννοούμε και τους δολοφόνους που έρχονται στη κάθε χώρα για αναταραχή και διάφορα παράνομα οφέλη. Αλλιώς ο λαός νομίζει ότι έχουμε τρελλαθεί και θέλουμε τους κακούργους στο τόπο μας. Αρκετούς κακούργους έχει ο κάθε τόπος αν προστεθούν και από άλλες χώρες "ζήτω που καήκαμε".
    Τα πράγματα είναι δύσκολα στις μέρες μας και χρειάζεται προσοχή σε όλα. Πρεπει να τονιστεί στο λαό ότι όταν το ΚΚΕ θα γίνει κυβέρνηση θα είναι "ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του".
    Μέσα στο κτήριο που ζω στο Παρίσι, στο ενδέκατο διαμέρισμα, υπάρχουν μουσουλμάνοι που με παρακολουθούν ανεληπώς, είναι αντικομμουνιστές, δικτατορικής νοοτροπίας, δεν σέβονται την ιδιωτική ζωή του άλλου. Σοβαρά θέματα που πρέπει να μας βάλουν σε σκέψη. Και μην ξεχνάμε. "Το όπιο του λαού" είναι η θρησκεία. Πόσω μάλλος όταν είναι και Ισλάμ.
    Το Πασόκ και το ΛΑ.Ο.Σ είναι και αυτοί εδώ σαν συνομώτες και συνεργαζονται κατά πάσα πιθανότητα με τη Τζιχάντ. Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσαμε να το ψάξουμε. Επίσης είναι ανακατεμένοι στην αισχροκέρδεια και στη διαφθορά.
    Η ευθύνη του ΚΚΕ σήμερα είναι πολύ μεγαλύτερη από παλιότερα.
    Καλό αγώνα.
    Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα σχόλια που προσπαθούν να προσθέσουν κάτι στην πολιτική συζήτηση.

Σχόλια :
Α) με υβριστικό περιεχόμενο ή εμφανώς ερειστική διάθεση
Β) εκτός θέματος ανάρτησης
Γ) με ασυνόδευτα link (spamming)
Δ) χωρίς τουλάχιστον ένα διακριτό ψευδώνυμο
Ε) που δεν σέβονται την ταυτότητα και τον ιδεολογικό προσανατολισμό του blog

ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Παρακαλείστε να γράφετε τα σχόλια σας στα Ελληνικά

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.